Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ένας γιος λέει στον πατέρα του να μπει μέσα στο σπίτι… Αυτό που είδε θα σας κάνει να ξεσπάσετε σε κλάματα!

Απίστευτο!

28 Δεκεμβρίου 2019 15:50
Ένας γιος λέει στον πατέρα του να μπει μέσα στο σπίτι… Αυτό που είδε θα σας κάνει να ξεσπάσετε σε κλάματα!

Ένας γιος λέει στον πατέρα του να μπει μέσα στο σπίτι… Αυτό που είδε θα σας κάνει να ξεσπάσετε σε κλάματα!

Ο Τσάρλι Γκριν είναι στο χώρο του Youtube γνωστός ως ο «Άγριος Παππούς«. Στα video φαίνεται πολύ σκληρός αλλά όπως θα δείτε παρακάτω είναι ένας πολύ συναισθηματικός άντρας! Δείτε άλλη μια συγκινητική ιστορία με έναν παππού λίγο πριν πεθάνει!

Στο παρακάτω video ο γιος του Τσάρλι αγοράζει στον πατέρα του ένα καινούριο σπίτι για να μείνει και μαγνητοσκοπεί στην κάμερα την αντίδρασή του.

Οι σκηνές που ακολουθούν θα σας κάνουν να δακρύσετε!

Έκαναν δώρο σε ένα 2χρονο κοριτσάκι μια μπανάνα! Η αντίδραση της θα σας κάνει να δακρύσετε από τα γέλια!

Οι γονείς αυτής της χαριτωμένης 2χρονης θέλησαν να της κάνουν μια φάρσα δίνοντάς της για Χριστουγεννιάτικο δώρο μια μπανάνα θεωρώντας πως για το κοριτσάκι θα είναι ό,τι χειρότερο. Η φάρσα όμως αποδείχτηκε αποτυχημένη και η αντίδραση της μικρής έγινε viral! Ωστόσο, εξίσου ξεκαρδιστική ήταν μια φάρσα που έγινε σε δημόσιες τουαλέτες με μερέντα!

Βλέποντας κανείς το απίθανο βίντεο που δημοσίευσε ο Τζάστις στο Twitter κι έγινε viral μέσα σε ελάχιστες μέρες, δεν μπορεί παρά να καταλήξει στο εξής συμπέρασμα: μόνο ένα παιδί θα μπορούσε να εκτιμήσει ακόμα και το πιο απλό και ανέξοδο δώρο για τα Χριστούγεννα -και μάλιστα να δείχνει τόσο αληθινά εκστασιασμένο.

Η μικρή Άρια είναι δύο ετών και έγινε viral όταν ο πατέρας και η μητέρα της προσπάθησαν (ανεπιτυχώς) να της κάνουν πλάκα και να της δώσουν μια μπανάνα ως δώρο Χριστουγέννων -αυτό που ίδιοι θεώρησαν ως το χειρότερο δώρο ever. Κι όμως, η μικρή μόλις ξετύλιξε το δώρο της και κατάλαβε ότι είναι μπανάνα ενθουσιάστηκε!

Όχι μόνο εκτίμησε ιδιαίτερα το φρούτο -και με το παραπάνω- αλλά ανυπομονούσε και να το απολαύσει, ζητώντας από τη μαμά της να της το καθαρίσει!

«Μπανάνα!» φωνάζει το χαριτωμένο δίχρονο κοριτσάκι και η αντίδρασή της έγινε αμέσως viral. «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έδειχνε τόσο ενθουσιασμένη για το δώρο της. Ξέρουμε ότι εκτιμά ό,τι της δίνουμε, αλλά πραγματικά πέσαμε από τα σύννεφα» είπε ο πατέρα, ο οποίος είναι γνωστός στο YouTube με το user name LGND.

Βέβαια, όπως ο ίδιος αναφέρει στο USA Today, η μικρή λατρεύει τις μπανάνες «Μπορεί να ξυπνήσει μέσα στη νύχτα και να ζητήσει μπανάνα» αναφέρει συγκεκριμένα.

Ο 2χρονος αγανακτισμένος μπόμπιρας που έγινε viral!

O πιο γλυκός 2χρονος έγινε viral για έναν υπέροχο λόγο! Η μητέρα του έφυγε βιαστικά για τη δουλειά χωρίς να του δώσει ένα φιλί κι εκείνος παραπονιέται σ’ ένα video το οποίο κάνει τον γύρο του κόσμου!

Δείτε επίσης:Γυναίκα παλεύει με το αγόρι της για να του ξεκλειδώσει το κινητό με FaceID! (Βίντεο)

Η μαμά απ’ τη Φλόριντα των ΗΠΑ ανέβασε το video στα social media της και αμέσως άρχισαν τα likes και τα σχόλια!

Ο 2χρονος έγινε viral καθώς βρήκε τον πιο γλυκό και ξεκαρδιστικό τρόπο να εκφράσει το παράπονο και την απογοήτευσή του στον μπαμπά του, ο οποίος δεν έχασε ευκαιρία και τον κατέγραψε σε video!

H μητέρα του μικρού αγοριού ανέβασε το video γράφοντας πως βιαζόταν πολύ να πάει στη δουλειά της και ο Alex θύμωσε πολύ που δεν τον αποχαιρέτησε όπως θα έπρεπε!

"Μετά την προπόνηση ποδοσφαίρου του Alexander, βιαζόμουν τρομερά να πάω στη δουλειά και το μωράκι μου ο Alex θύμωσε πολύ που δεν τον αποχαιρέτισα όπως έπρεπε. Είχε πολλά να πει και ο σύζυγός μου τα κατέγραψε όλα σε βίντεο lol"

Ο μικρός στο video είναι τόσο αγανακτισμένος που δεν μπορεί να κρύψει την ενόχλησή του που η μητέρα του έφυγε χωρίς να του πει σωστά γεια. Μάλιστα, σε μια κίνηση απόλυτης αγανάκτησης δείχνει και το μικρό του αδερφάκι που κάθεται δίπλα του, υποστηρίζοντάς το, που ούτε και αυτό το χαιρέτησε φεύγοντας απ’ το σπίτι!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share