Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οι απίστευτες αντιδράσεις από γάτες όταν βλέπουν χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Τρέλα!

28 Δεκεμβρίου 2019 10:11
Οι απίστευτες αντιδράσεις από γάτες όταν βλέπουν χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Στο διαδίκτυο κάθε χρόνο τέτοιο εποχή κάνουν θραύση τα βίντεο με τις απίστευτες αντιδράσεις από τις γάτες όταν βλέπουν χριστουγεννιάτικο δέντρο! Δείτε τι μπορεί να κάνει μια απλή γάτα. Όταν δουν τι κάνει μένουν... άφωνοι!

Άλλες φορές μπλέκονται στα κλαδιά και περιμένουν να τις βγάλουν και άλλες καταφέρνουν να …ξεφύγουν αφού προηγουμένως έχουν ρίξει το δέντρο κάτω!

Κι αν αναρωτιέστε γιατί συμβαίνει αυτό, υπάρχει εξήγηση και μάλιστα επιστημονική. Σύμφωνα με τον ερευνητή Mikei Delgado,μεταδιδακτορικό συνεργάτη της Κτηνιατρικής Σχολής του UC Davis, τα στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα αποτελούν ένα τεράστιο παιχνίδι για τις γάτες. Δεν είναι μόνο κάτι καινούριο μέσα στο σπίτι αλλά και κάτι πολύ ελκυστικό για αυτές αφού τρελαίνονται να σκαρφαλώνουν.

Οι γάτες λοιπόν απολαμβάνουν και με το παραπάνω να παίζουν με το δέντρο, δεν ξέρουμε αν ισχύει το ίδιο και με τους ιδιοκτήτες.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια τους στο βίντεο που ακολουθεί:

Αυτή είναι η πιο έξυπνη γάτα! Δείτε τι κάνει που θα «ζήλευαν» ακόμα και οι σκύλοι! (Video)

Ποιος σας είπε ότι οι σκύλοι είναι τα πιο έξυπνα πλάσματα; Μία γάτα έρχεται να καταρρίψει αυτή την πεποίθηση, με την Λιορα να δίνει πραγματικά ρέστα με όσες εντολές εκτελεί!

Άλλο ένα αλλόκοτο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες μέρες με γαλοπούλες να χορεύουν μυστηριώδη χορό γύρω από μία γάτα...

Κάθε φορά που εκτελεί ένα κόλπο, ο ιδιοκτήτης της, Τζέικ Μουτς, παίζει ένα αστείο τραγούδι πίσω από την κάμερα. Ο ίδιος, ξεκίνησε να την εκπαιδεύει από όταν ήταν μόλις 19 μηνών στην πόλη Μάρτον, στο Νιου Τζέρσεϊ.

Δείτε το βίντεο με τις απίστευτες ικανότητές της:

Λιοντάρι πλησιάζει αυτή την γάτα στο παράθυρο! Δευτερόλεπτα μετά γίνεται αυτό που δεν φαντάζεστε! (video)

Μόλις δείτε τι συμβαίνει όταν αυτό το λιοντάρι πλησιάζει στο παράθυρο την γάτα θα κλάψετε! Δεν γίνεται...

Συγκεκριμένα ο βουνίσιο λιοντάρι που είναι γνωστό και ως puma ή cougar και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη γάτα στην Αμερική πίσω από το Jaguar. Βέβαια δεν μπορεί να συγκριθεί με κανονικό λιοντάρι, το οποίο σε οποιαδήποτε μάχη βγαίνει νικητής, όπως και κόντρα σε γκνου!

Θα μπορούσαν να έχουν καταλάβει όλο το δυτικό ημισφαίριο αλλά η παρέμβαση των ανθρώπων τα έχει κάνει να μειωθούν σημαντικά.

Συνήθως είναι πιο δεμένα με τις εξημερωμένες γάτες παρά με τα άλλα αιλουροειδή. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μια γάτα να αντιμετωπίζει ένα τέτοιο λιοντάρι σε μια επίδειξη θάρρους.

Η μικρή γάτα παραμένει ακλόνητη δείχνοντας την κυριαρχία της και χωρίς να αποσπάτε η προσοχή της ενώ το λιοντάρι μοιάζει απορροφημένο και είναι προφανές ότι θέλει να μπει στο εσωτερικό του σπιτιού. Η εμφάνιση των ανθρώπων το έκαναν τελικά να υποχωρήσει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr και θα κλάψετε από τα γέλια:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share