Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020

Γυναίκα μπούκαρε στα λιοντάρια μέσα στο ζωολογικό κήπο για να βγάλει βίντεο! Λίγο μετά "παγώσαμε"!

Ανατριχιαστικό!

27 Δεκεμβρίου 2019 07:34
Γυναίκα μπούκαρε στα λιοντάρια μέσα στο ζωολογικό κήπο για να βγάλει βίντεο! Λίγο μετά

Την ξύλινη περίφραξη στο ζωολογικό κήπο της Νέας Υόρκης πέρασε μια άγνωστη γυναίκα, μπήκε στο χώρο που φιλοξενούνται τα λιοντάρια και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο μ’ ένα αρσενικό αφρικανικό λιοντάρι.

Το βίντεο τραβήχτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο και αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό χρήστη του Instagram. Σύμφωνα με το σχόλιο που συνόδευε την ανάρτηση, η γυναίκα πέρασε την ξύλινη περίφραξη και μπήκε εντός του καταφυγίου των λιονταριών, μια ιστορία που θα σας συναρπάσει όσο και το λιοντάρι που έμεινε ελεύθερο μετά από πολλά χρόνια!

View this post on Instagram

Mira el video hasta el final parte 2 📸©️@Realsobrino For license and Usage Contact licensing@viralhog.com . . .

A post shared by El Sobrino “ Lion King “ (@realsobrino) on

Στο οπτικό υλικό, φαίνεται η γυναίκα να χαιρετά το λιοντάρι και να χορεύει για να του τραβήξει την προσοχή. Ακόμη και το ίδιο το λιοντάρι μοιάζει αποσβολωμένο από την αψυχολόγητη πράξη της γυναίκας, η ταυτότητα της οποίας παρέμεινε άγνωστη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ανάμεσα στο λιοντάρι και τη γυναίκα υπάρχει μια τσιμεντένια τάφρος που τους χωρίζει.

Ο ζωολογικός κήπος του Μπρονξ επιβεβαίωσε το συμβάν στον τηλεοπτικό σταθμό NBC New York, κάνοντας λόγο για υπαλλήλους του κήπου που έλαβαν αναφορά για άτομο που πήδηξε το φράγμα ασφαλείας, το περασμένο Σάββατο.

«Αυτή η ενέργεια πρόκειται σοβαρή παραβίαση και παράνομη καταπάτηση, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρό τραυματισμό ή θάνατο. Τα φράγματα και οι κανόνες βρίσκονται εκεί για κρατούν, επισκέπτες, προσωπικό και ζώα ασφαλή», σχολίασε ο ζωολογικός κήπος.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η άγνωστη γυναίκα είναι σώα και αβλαβής, αλλά παραμένει άγνωστο εάν θα της υποβληθεί μήνυση.

Αυτό το λιοντάρι μπήκε στο νοσοκομείο. Αυτό που συνέβη έπειτα θα σας σοκάρει!

Ένα λιοντάρι, μπήκε στο νοσοκομείο για να κάνει αξονική τομογραφία. Όμως πώς γίνεται αξονική τομογραφία;

Το συγκεκριμένο λιοντάρι στον ζωολογικό κήπο Columbus, στο Οχάιο, είχε φλεγμονή στο σαγόνι. Οι ειδικοί αποφάσισαν να κάνουν τη συγκεκριμένη εξέταση, καθώς το πρόβλημα επέμεινε.

"Το μηχάνημα... αναστέναξε λίγο, αλλά καταφέραμε να κάνουμε την εξέταση", δήλωσε ο δρ. Ράντι Τζατζ, του ζωολογικού κήπου. Το λιοντάρι, στο οποίο βέβαια είχε γίνει αναισθησία πριν μπει στον αξονικό τομογράφο, αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Μάλιστα, έχει τύχει να διαβάσουμε πως ένα λιοντάρι σφήνωσε σε ένα βαρέλι και βασανιζόταν για ώρα. Έπειτα πήγε ο γιατρός και προσπάθησε να το βγάλει.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share