Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καθηγήτρια ανέβηκε πάνω στην έδρα και άρχισε να γδύνεται...Δεν φαντάζεστε τον λόγο!

Δεν θα το πιστεύετε!

25 Δεκεμβρίου 2019 18:30
Καθηγήτρια ανέβηκε πάνω στην έδρα και άρχισε να γδύνεται...Δεν φαντάζεστε τον λόγο!

Ένα περίεργο τρόπο διδασκαλίας επέλεξε μια καθηγήτρια στην Ολλανδία. Η Γκροένε Χάρτ Ριτζγούντ ανέβηκε στην έδρα της κι άρχισε να κάνει… στριπτίζ, βγάζοντας τα ρούχα της. Δείτε το βίντεο και θα εκπλαγείτε!

Βέβαια αυτό το έκανε για να διδάξει Βιολογία και να καταφέρει να συγκεντρώσει την προσοχή των μαθητών της! Αν και πολλά σκάνδαλα έχουν ακουστεί με καθηγήτριες και μαθητές, που διατηρούν ερωτικές σχέσεις, η περίπτωση της είναι άλλη. Ξεκάθαρα είχε εκπαιδευτικό σκοπό!

Σοκ: Καθηγήτρια είχε ερωτική επαφή με 2 μαθητές της! (photo)

Σάλος στην Οκλαχόμα, με μία καθηγήτρια να κατηγορείται ότι είχε ερωτικές επαφές με 2 μαθητές της, άλλο ένα τραγικό περιστατικό στις ΗΠΑ!

Συγκεκριμένα η 29χρονη Μπράντι Λυν Φόρεμαν αντιμετωπίζει κατηγορίες ότι είχε συνάψει ερωτική επαφή με τους δύο μαθητές της από το 2017 μέχρι το 2019!

Σύμφωνα με την ένορκη διακήρυξη, ένας από τους μαθητές δήλωσε ότι οι ερωτικές σχέσεις με την Φόρεμαν ξεκίνησαν το 2017. Ο φοιτητής ανέφερε επίσης ότι είχε λάβει γυμνές φωτογραφίες μέσω της ίδιας στο Snap-chat.

Η έκθεση αναφέρει ότι η Φόρεμαν παραδέχθηκε ότι είχε εμπλακεί σε ερωτική επαφή περίπου τρεις φορές με τον μαθητή. Επίσης δήλωσε ότι η τελευταία φορά που είχε ερωτικές σχέσεις με τον μαθητή ήταν μεταξύ Ιουνίου και Ιουλίου του τρέχοντος έτους!

Ένας άλλος φοιτητής λέει ότι είχε ερωτική επαφή με την Φόρεμαν το 2018. Ένα από τα θύματα ισχυρίζεται ότι η Φόρεμαν είχε ένα κουτί με προφυλακτικά στο αυτοκίνητό της για τις πράξεις της, αλλά η ίδια ισχυρίζεται ότι αυτό είναι ένα ψέμα!

Σάλος! Καθηγήτρια έκανε έξι φορές σ3ξ με μαθητή! (photo)

Στη σύλληψη μιας 34χρονης καθηγήτριας σε σχολείο των ΗΠΑ προχώρησε η αστυνομία της Βόρειας Καρολίνας γιατί φέρεται να έκανε έξι φορές σ3ξ σε διάστημα τεσσάρων μηνών με έναν 17χρονο μαθητή της. Σαλος! Παραιτήθηκε καθηγήτρια μαθηματικών από σχολείο! Την κατηγορούσαν ότι είναι πορνοστάρ! (photos)

Η 34χρονη Λίζα Ρόθγουελ συνελήφθη την Παρασκευή με τις αρχές να την κατηγορούν για στοματικό σεξ και συνουσία με τον 17χρονο μαθητή της στο λύκειο Stuart W Cramer στο διάστημα από την 1η Απριλίου μέχρι την 31η Ιουλίου.

Η 34χρονη εκπαιδευτικός η οποία εργάζεται για 10 χρόνια σε σχολεία αντιμετωπίζει έξι κατηγορίες για σεξουαλική δραστηριότητα μαθητή με εργαζόμενο σε σχολείο αλλά όχι και κατηγορίες παιδικής κακοποίησης καθώς στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας το ηλικιακό όριο συναίνεσης για σεξ είναι τα 16 έτη. 25χρονη δασκάλα απολύθηκε γιατί έβγαλε selfie γυμνόστηθη!

Η Ρόθγουελ έχει τεθεί σε αργία μέχρι τη δίκη της με το δικαστήριο στο οποίο οδηγήθηκε να αρνείται να μειώσει την εγγύηση από το 1 εκατ. δολάρια.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share