Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σκύλος- σερβιτόρος βάζει μπύρες! Θα λιώσετε μόλις δείτε τι κάνει!

Είναι αξιαγάπητος!

22 Δεκεμβρίου 2019 21:00
Σκύλος- σερβιτόρος βάζει μπύρες! Θα λιώσετε μόλις δείτε τι κάνει!

Έχει τρελάνει το διαδίκτυο με τις ικανότητες του αυτός ο απίστευτος σκύλος. Μπορεί και σερβίρει μια μπύρα για πλάκα και έγινε viral!

Τα σκυλιά μπορούν να μας εκπλήξουν με την ευφυία τους, και τα καμώματα τους, αν και κάποιες φορές είναι παρορμητικά και μπορούν να ξεφύγουν, όπως αυτός ο σκύλος που έφαγε όλη την γαλοπούλα και την "πάτησε"!

Δείτε το απίστευτο βίντεο με τις ικανότητες του σκύλου και θα τρελαθείτε, με το τι μπορεί να κάνει αυτός ο μικρός μας φίλος.

Επικό: Δείτε τι απίστευτο κάνει αυτός ο οδηγός με τον σκύλο του στο διπλανό αμάξι!

Απίστευτο κάνει αυτός ο οδηγός με τον σκύλο του στο διπλανό αμάξι!

Η χημεία αυτών των σκύλων δεν είναι κάτι που βλέπουμε κάθε μέρα σίγουρα! Οι σκύλοι ξέρουμε ότι είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και οι αντιδράσεις του πολλές φορές αφήνουν τους πάντες άφωνους! Έτσι έγινε και αυτή τη φορά με αυτά τα δύο χαριτωμένα ζώα!

Η επιθυμία τους να μυρίσει ο ένας το άλλο σταμάτησε την κυκλοφορία...

Παρακάτω θα παρακολουθήσετε την αξιολάτρευτη στιγμή που ένας οδηγός πήδηξε έξω από το αυτοκίνητό του σε μια πολυσύχναστη διασταύρωση στην Τάμπα της Φλώριντα, έτσι ώστε ένας σκύλος να βγάλει το κεφάλι του από το άλλο όχημα για να συναντήσει το κουτάβι του λούζοντας τον στα φιλιά!

Κυνηγός σκότωσε λιοντάρι την ώρα που το ζώο κοιμόταν! Όταν είδε το βίντεο μετά έγινε... το απίθανο!

Ένας κυνηγός πυροβολεί και σκοτώνει ένα λιοντάρι την ώρα που κοιμάται και το βίντεο του προκαλεί σάλο στα social media, λίγο μετά και το ανατριχιαστικό βίντεο που σας παρουσιάσαμε πρόσφατα!

Ο 64χρονος Γκάι Γκόρντνεϊ από το Μανχάταν, δημοσίευσε τη Δευτέρα ένα βίντεο που έχει τραβηχτεί στη Ζιμπάμπουε το 2011 και τον δείχνει να σκοτώνει ένα λιοντάρι.

Σε συνέντευξή του το 2015, ο Γκάι δεν έδειξε καθόλου ντροπή όταν έλεγε ότι σκότωσε συνολικά πάνω από 70 μεγάλα ζώα, όπως ελέφαντες, λιοντάρια, λεοπαρδάλεις, ρινόκερους και βουβάλια.

“Δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα αν σκοτώσω έναν ελέφαντα. Αν σκότωνα άλλο ζώο δεν θα υπήρχε θέμα;” είχε πει τότε ο Γκάι .

Χάρη στο κυνήγι λιονταριών και τη λαθροθηρία, υπάρχει κίνδυνος τα μεγαλόσωμα αυτά ζώα να εξαφανιστούν μέχρι το έτος 2050, σύμφωνα με τις οργανώσεις προστασίας της άγριας ζωής της Αφρικής

Το βίντεο δείχνει τον Gorney να στρέφει ένα όπλο σε ένα λιοντάρι που κοιμάται για να το πυροβολήσει.

Ο κυνηγός περπατάει προς το λιοντάρι και το ξυπνάει, όμως πριν το ζώο του επιτεθεί, εκείνος τον πυροβολεί τρεις φορές.

“Μου αρέσει να επιτίθεμαι στα ζώα αυτά και ποιο είναι το μεγαλύτερο τρόπαιο από έναν ελέφαντα;;;” είπε ο 64χρονος.

“Μου αρέσει πολύ το κυνήγι των ελεφάντων. Είναι δύσκολο να εντοπιστούν. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι. Για να σκοτώσω τον πρώτο μου ελέφαντα, περπάτησα πάνω από 120 μίλια για να τον βρω.”

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share