Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Λεοπάρδαλη γραπώνει με τα νύχια της πελαργό! Τότε συνέβη κάτι περίεργο...

Θα πάθετε σοκ!

21 Δεκεμβρίου 2019 16:27
Λεοπάρδαλη γραπώνει με τα νύχια της πελαργό! Τότε συνέβη κάτι περίεργο...

Το βίντεο γυρίστηκε κατά λάθος στο πάρκο σαφάρι Serengeti στην Τανζανία, και βλέπουμε έναν πελαργό με φοβερά αντανακλαστικά να δραπετεύει και να γλιτώνει από μία λεοπάρδαλη!

Η λεοπάρδαλη παραφυλούσε δίχως να έχει γίνει αντιληπτή και έψαχνε το θήραμά της. Αν και είναι από τα πιο επικίνδυνα ζώα, μπορεί να βρεθεί σε δύσκολη θέση και να κινδυνέψει η ζωή της. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας λεοπάρδαλης που έπεσε σε πηγάδι, αλλά την έσωσαν μαϊμούδες!

Το βίντεο τράβηξαν Αυστραλοί τουρίστες οι οποίοι αποτύπωναν στον φακό τον πελαργό ο οποίος περιπλανιόταν αμέριμνος ώσπου αρχίζει να φτερουγίζει και να φεύγει αστραπιαία από το σημείο. Γρήγορα καταλαβαίνουμε το γιατί.

Μία πανέξυπνη λεοπάρδαλη έχει επιδοθεί στο κυνηγί και ύπουλα κρυμμένη ανάμεσα στα χόρτα παραφυλούσε για τη λεία της.

Ωστόσο, αυτή τη φορά το σαρκοφάγο θηλαστικό δεν τα κατάφερε!

Μια λεοπάρδαλη ανέβηκε σε μια στέγη που ήταν ένας άνθρωπος. Μόλις την είδε...

Τη δραματική στιγμή που ένας άνθρωπος αναγκάστηκε να πηδήξει από στέγη για να γλιτώσει από λεοπάρδαλη καταγράφει ένα βίντεο.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Λεοπάρδαλη επιτίθεται σε οδηγό αυτοκινήτου και γίνεται χαμός...Το βίντεο σοκάρει!

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες σε χωριό της Ινδίας. Η λεοπάρδαλη εισέβαλε σε αυτό και επιτέθηκε σε ζώα και ανθρώπους, πριν τελικά καταφέρουν να την πιάσουν, έπειτα από 12 ώρες.

Νωρίτερα, ένας αστυνομικός που στεκόταν πάνω σε στέγη αναγκάστηκε να πηδήξει, για να γλιτώσει από το ζώο που έτρεχε προς το μέρος του. Ο άνδρας, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, τραυματίστηκε σοβαρά.

Μαϊμούδες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν λεοπάρδαλη από πηγάδι βάθους 8 μέτρων!

Μια ηρωική πράξη έκαναν μαϊμούδες στην Δυτική Ινδία όταν είδαν μια λεοπάρδαλη σε ένα πηγάδι 8 μέτρων. Την έσωσαν κυριολεκτικά από σίγουρο πνιγμό!

Δείτε επίσης: Απίστευτο: Το παιδί που κάνει παρέα με άγρια λεοπάρδαλη! (Βίντεο)

Κάποιες μαϊμούδες, λοιπόν, ειδοποίησαν τους ντόπιους για να βοηθήσουν την δύσμοιρη λεοπάρδαλη.Έβγαζαν ήχους και πήδαγαν πολύ γρήγορα γύρω από ένα πηγάδι στον ναό Σικάρ στο Ρατζαστάν της δυτικής Ινδίας.

Οι επισκέπτες πήγαν κοντά στο πηγάδι όταν είδαν την «ασυνήθιστη συμπεριφορά» των μαϊμούδων, θεωρώντας ότι έχει γίνει κάτι σοβαρό. Τότε είδαν την λεοπάρδαλη να πνίγεται στον πάτο του πηγαδιού!

Οι επισκέπτες αμέσως κάλεσαν ειδικούς για να βοηθήσουν και να απελευθερώσουν την λεοπάρδαλη. Μετά από πολλές προσπάθειες η λεοπάρδαλη κατάφερε να ανέβει στην σκάλα και να σκαρφαλώσει στην επιφάνεια.

«Ενημερωθήκαμε για το περιστατικό στις 6 π.μ. στις 11 Ιουνίου. Αμέσως στείλαμε μια σωστική ομάδα. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού διήρκεσε περίπου 1 ώρα», ανέφερε ο υπεύθυνος του κέντρου διάσωσης.

Οι ντόπιοι και οι διασώστες χρησιμοποίησαν σκοινί και μια σκάλα για να σώσουν την λεοπάρδαλη, που μόλις βγήκε έγινε καπνός!

Θρίλερ: Λιοντάρι μονομαχεί με λεοπάρδαλη! Ποιος κερδίζει; Ο απόλυτος δολοφόνος ή ο απόλυτος μαχητής;

Ένα από τα πιο ανατριχιαστικά βίντεο από τις μάχες στην φύση ανάμεσα σε άγρια ζώα! Τι συμβαίνει όταν ένα λιοντάρι τα βάζει με μια λεοπάρδαλη;

Το επεισόδιο διαδραματίζεται στο Sabi Sands της Νότιας Αφρικής όπου ζουν αρμονικά (μερικές φορές δεν συμβαίνει) άγρια ζώα.

Να σας θυμίσουμε επίσης: Έπος: Η απίστευτη γκριμάτσα του λιονταριού όταν το ''κάνει''με την λιονταρίνα!

Στα πλάνα που κατέγραψε με την κάμερα του ένας άνδρας, ο οποίος εργάζεται ως οδηγός στο πάρκο, βλέπουμε, τη στιγμή που μια λεοπάρδαλη η οποία ξεκουραζόταν, να της επιτίθεται ένα λιοντάρι.

Για καλή τύχη η μάχη ήταν αναίμακτη. Το βίντεο έγινε μέσα σε λίγες ώρες Viral! Δείτε το στο Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φρίκη: Λεοπάρδαλη σκότωσε βρέφος!

Σοκαριστικό video: Λεοπάρδαλη επιτίθεται σε 2χρονο παιδί!

Δείτε περισσότερα βίντεο και viral θέματα στο AthensMagazine.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share