Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έδωσαν στον σκίουρο να φάει ένα αγγούρι! Δεν φαντάζονταν ποτέ ότι...

Θα λιώσετε!

21 Δεκεμβρίου 2019 15:07
Έδωσαν στον σκίουρο να φάει ένα αγγούρι! Δεν φαντάζονταν ποτέ ότι...

Έδωσαν σε αυτόν τον μικρό σκίουρο να φάει ένα αγγούρι, αλλά δεν περίμεναν αυτό που συνέβη. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

Είναι ένα συμπαθητικό κατοικίδιο που απολαμβάνει το αγαπημένο του σνακ. Και όχι δεν είναι φυστικοβούτυρο, όπως έχουμε δει σε άλλα βίντεο, αλλά… ένα κομμάτι αγγoύρι!

Απίστευτο: Σκίουροι έκρυβαν καρύδια.. στη μηχανή του αυτοκινήτου του!

Ένα ζευγάρι στις ΗΠΑ αιφνιδιάστηκε όταν βρήκε μέσα στο αυτοκίνητό του αποθέματα από καρύδια και χόρτα που είχαν αποθηκεύσει εκεί σκίουροι. Αντιλήφθηκαν το παράξενο «φορτίο» όταν το αυτοκίνητο άρχισε να παράγει θορύβους και να μυρίζει καμμένο!

Διαβάστε και αυτό: Σοκαριστικό: Αγόρασε μεταχειρισμένο καναπέ και δείτε τι βρήκε μέσα!

Η Χόλι Πέρσικ κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό της προς μια βιβλιοθήκη στην κομητεία Ολέχενι της Πενσιλβάνια όταν αντιλήφθηκε κάτι περίεργο μέσα στο όχημα.

"Η σύζυγός μου με πήρε τηλέφωνο από την Βιβλιοθήκη Northland και μου είπε ότι το αυτοκίνητό της μύριζε κάτι καμμένο και έκανε έναν περίεργο ήχο", έγραψε στο Facebook ο Κρις Πέρσικ και η ανάρτησή του έγινε viral.

Η Χόλι άνοιξε το καπώ του αυτοκινήτου και διαπίστωσε ότι ο κινητήρας ήταν γεμάτος καρύδια, τακτικά τοποθετημένα μαζί με χόρτα, που προφανώς είχαν συγκεντρώσει εκεί σκίουροι στη διάρκεια του σαββατοκύριακου όταν το όχημα ήταν σταθμευμένο σε εξωτερικό χώρο.

Ο Κρις χρειάστηκε σχεδόν μια ώρα για να καθαρίσει "περισσότερα από 200 (χωρίς υπερβολή) καρύδια και χόρτα μέσα από τη μηχανή", συνεχίζει η ανάρτησή του.

Το ζευγάρι αντιμετώπισε πολύ ψύχραιμα το γεγονός. "Σίγουρα θα υπάρχει μια έξαλλη σκιουρίνα σύζυγος αυτή τη στιγμή που θα αναρωτιέται πού πήγαν όλα τα καρύδια της", αστειεύτηκε ο Κρις.

Δίνουν στην κόρη τους να φάει λεμόνι. Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια θα σας σοκάρει!

Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει ένα βίντεο, με ένα κορίτσι που τρώει λεμόνι... Την συνέχεια σίγουρα δεν την φαντάζεστε.

Στο παρακάτω βίντεο, πρωταγωνιστές είναι ένα κοριτσάκι και ο σκύλος μιας οικογένειας! Αρχικά οι γονείς της μικρής της δίνουν να γευτεί ένα λεμόνι, με το αξιαγάπητο κορίτσι να το τρώει με ευχαρίστηση!

Όταν έρχεται η σειρά του σκύλου όμως θα κλάψετε από τα γέλια, όπως σας άρεσε και o σκύλος που έπαιζε με το λεμόνι στην παραλία.

Δείτε τι συνέβη στο βίντεο του Athensmagazine.gr!

Σκυλάκι δοκιμάζει για πρώτη φορά λεμόνι! Η αντίδραση του...όλα τα λεφτά!

Το λεμόνι δεν είναι για όλους! Ένας σκύλος δοκιμάζει για πρώτη φορά και... η αντίδραση του δεν είναι σίγουρα η αναμενόμενη.

Οι σκύλοι κάνουν πολλές φορές λάθες επιλογές και δοκιμάζουν φαγητά που δεν είναι για εκείνους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και ο σκύλος που έφαγε καταλάθος μπισκότα κάνναβης...Σε αυτή την περίπτωση, το λεμόνι δεν του προξένησε κάποιο κακό!

Το σκυλάκι με το που ακουμπάει την γλώσσα του αρχίζει να χοροπηδάει, αφού ξαφνιάστηκε από την οξύτητα του λεμονιού. Στη συνέχεια βλέπουμε να παίζει μαζί του. Είναι αξιολάτρευτο!

Προσοχή: Μην δοκιμάσετε να δώσετε λεμόνι στον σκύλο σας, καθώς είναι τοξικό για το κατοικίδιό σας.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share