Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αηδία! Αν δείτε πώς φτιάχνονται τα πατατάκια δεν θα ξαναφάτε ποτέ στην ζωή σας!

Θα πάθετε σοκ!

18 Δεκεμβρίου 2019 11:09
Αηδία! Αν δείτε πώς φτιάχνονται τα πατατάκια δεν θα ξαναφάτε ποτέ στην ζωή σας!

Τα πατατάκια γνωρίζαμε ότι δεν είναι και τόσο υγιεινό σνακ. Μία Καναδική εταιρεία δημιούργησε στα πλαίσια ντοκιμαντέρ, αυτό το βίντεο για να δούμε πώς κατασκευάζονται τα πατατάκια. Θα ανατριχιάσετε...

Μπορούμε να δούμε την διαδικασία από τη φρέσκια πατάτα μέχρι το σακουλάκι. Για να κρατάτε τα πατατάκια σας φρέσκα και τραγανά, ακόμα και μετά το άνοιγμα της σακούλας, υπάρχουν πολλοί τρόποι. Μήπως όμως να σταματήσετε να τρώτε τελείως;

Η Διεθνής Επιτροπή Κινηματογράφου του Καναδά, παρουσιάζει κατά καιρούς ντοκιμαντέρ που δείχνουν μία διαφορετική πλευρά της καθημερινότητας, εξερευνώντας τις συνθήκες υπό τις οποίες δημιουργούνται πράγματα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας ζωή.

Έτσι δημοσίευσε το εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία Ντον Γουάιτ, το οποίο ακολουθεί τις πατάτες στα διάφορα μηχανήματα μέχρι να φτάσουν στο σακουλάκι σας.

Φαίνονται πατατάκια με πιπέρι αλλά αν κοιτάξεις προσεκτικά... θα αηδιάσεις!

Νόμιζε ότι έτρωγε κανονικά πατατάκια με πιπέρι μια φοιτήτρια στο Όρεγκον των ΗΠΑ, αλλά τελικά την "πάτησε". Τα πατατάκια που ήταν γνωστής εταιρείας δεν είχαν πιπέρι τελικά...Αυτό που περιείχαν ήταν κάτι πολύ αηδιαστικό!

Δείτε επίσης: Ξεράθηκαν τα πατατάκια σας; Μην τα πετάξετε! Υπάρχει λύση! (Video)

Η 18χρονη Έμιλι Γούαγκονερ, έτρωγε αμέρημνη τα πατατάκια της, όταν ανακέλυψε ότι τα μαύρα στίγματα δεν ήταν πιπέρι, αλλά πολλά νεκρά μυρμήγκια!

Κοινοποίησε την φωτογραφία της στο Twitter και πήρε πάνω από 10.000 κοινοποιήσεις. Η ίδια ενημέρωσε τους χρήστες για το ατυχές συμβάν και τους συμβούλεψε να προσέχουν πολύ αν αγοράζουν κάτι από αυτή την εταιρεία!

Πολλοί αμφισβήτησαν την γνησιότητα της φωτογραφίας, αφού αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα έπρεπε να το έχει καταλάβει από την αρχή, ενώ άλλοι συμπαραστάθηκαν σε αυτήν την αηδιαστική ατυχία!

Η ίδια δήλωσε ότι δεν θα έκανε ποτέ πλάκα με ένα τόσο σοβαρό συμβάν, ενώ της απάντησε και το κατάστημα που προμηθεύτηκε αυτά τα πατατάκια, λέγοντας της ότι θα ελέγχουν τα προιόντα τους.

Μυρμήγκια στα νύχια! Η πιο περγίεργη τάση στο μανικιούρ που μας άφησε άφωνους!

Η πιο περίεργη τάση στα νύχια που έχουμε ακούσει ποτέ και που έχει σηκώσει κύμα αντιδράσεων. Τα μυρμήγκια στα νύχια και όμως είναι ένα αληθινό μανικιούρ, που το έχουν επιλέξει αρκετές γυναίκες!

Δείτε επίσης: Κοιτάξτε τα νύχια σας προσεκτικά! Έχετε το λευκό μισοφέγγαρο; Αν ναι, δείτε τι σημαίνει για την υγεία σας!

Μια τάση που έχει εκνευρίσει, αφού το να παγιδεύεις ζωντανά μυρμήγκια μέσα σε ακρυλικά νύχια για τον βωμό της μόδας, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αλλιώς, παρά μόνο απάνθρωπο.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην Ρωσία σχολιάστηκαν σαφώς αρνητικά και ας ελπίσουμε ότι είναι μια μόδα που θα σταματήσει και θα ξεπεραστεί γρήγορα!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share