Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κυνηγός σκότωσε λιοντάρι την ώρα που το ζώο κοιμόταν! Όταν είδε το βίντεο μετά έγινε... το απίθανο!

Ανατριχιαστικό βίντεο που κόβει την ανάσα!

18 Δεκεμβρίου 2019 06:45
Κυνηγός σκότωσε λιοντάρι την ώρα που το ζώο κοιμόταν! Όταν είδε το βίντεο μετά έγινε... το απίθανο!

Ένας κυνηγός πυροβολεί και σκοτώνει ένα λιοντάρι την ώρα που κοιμάται και το βίντεο του προκαλεί σάλο στα social media, λίγο μετά και το ανατριχιαστικό βίντεο που σας παρουσιάσαμε πρόσφατα!

Ο 64χρονος Γκάι Γκόρντνεϊ από το Μανχάταν, δημοσίευσε τη Δευτέρα ένα βίντεο που έχει τραβηχτεί στη Ζιμπάμπουε το 2011 και τον δείχνει να σκοτώνει ένα λιοντάρι.

Σε συνέντευξή του το 2015, ο Γκάι δεν έδειξε καθόλου ντροπή όταν έλεγε ότι σκότωσε συνολικά πάνω από 70 μεγάλα ζώα, όπως ελέφαντες, λιοντάρια, λεοπαρδάλεις, ρινόκερους και βουβάλια.

“Δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα αν σκοτώσω έναν ελέφαντα. Αν σκότωνα άλλο ζώο δεν θα υπήρχε θέμα;” είχε πει τότε ο Γκάι .

Χάρη στο κυνήγι λιονταριών και τη λαθροθηρία, υπάρχει κίνδυνος τα μεγαλόσωμα αυτά ζώα να εξαφανιστούν μέχρι το έτος 2050, σύμφωνα με τις οργανώσεις προστασίας της άγριας ζωής της Αφρικής

Το βίντεο δείχνει τον Gorney να στρέφει ένα όπλο σε ένα λιοντάρι που κοιμάται για να το πυροβολήσει.

Ο κυνηγός περπατάει προς το λιοντάρι και το ξυπνάει, όμως πριν το ζώο του επιτεθεί, εκείνος τον πυροβολεί τρεις φορές.

“Μου αρέσει να επιτίθεμαι στα ζώα αυτά και ποιο είναι το μεγαλύτερο τρόπαιο από έναν ελέφαντα;;;” είπε ο 64χρονος.

“Μου αρέσει πολύ το κυνήγι των ελεφάντων. Είναι δύσκολο να εντοπιστούν. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι. Για να σκοτώσω τον πρώτο μου ελέφαντα, περπάτησα πάνω από 120 μίλια για να τον βρω.”

Λιοντάρι ζούσε μια ζωή σε κλουβί και τσίρκο! Μόλις πάτησε για πρώτη φορά χώμα έγινε το απίστευτο

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το καταφύγιο... άγριων ζώων Rancho dos Gnomos Santuário στη Βραζιλία.

Συγκεκριμένα, δείχνει ένα λιοντάρι που μεγάλωσε σε τσίρκο να βιώνει για πρώτη φορά την αίσθηση του χώματος κάτω από τα πόδια του, μια ιστορία που δεν θυμίζει σε τίποτα την αντίστοιχη με το λιοντάρι που έσυρε την 22χρονη!

O Will, όπως ονομαζόταν το όμορφο αιλουροειδές, είχε περάσει τα πρώτα 13 χρόνια της ζωής του στο στενό κλουβί ενός τσίρκου, σε άθλιες συνθήκες και χωρίς να του δοθεί ούτε μία φορά η ευκαιρία να περπατήσει στον έξω κόσμο.

Ευτυχώς όμως για τον Will, το καταφύγιο τον έσωσε το 2006 και τον μετέφερε στις εγκαταστάσεις του, όπου και έζησε ευτυχισμένος μέχρι τον θάνατό του το 2011.

Στο υλικό που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, στο πλαίσιο της καμπάνιας του καταφύγιου για τη συγκέντρωση χρημάτων που θα ενισχύσουν το έργο του, βλέπουμε την εκστατική αντίδραση του λιονταριού όταν πατάει για πρώτη φορά γρασίδι και χώμα.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share