Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Παπαγάλος τραγουδάει το "Μακαρόνια με Κιμά" και ρίχνει το διαδίκτυο!

Δεν θα το πιστεύετε!

16 Δεκεμβρίου 2019 16:06
Παπαγάλος τραγουδάει το

Χαμό έχει κάνει στο YouTube το βίντεο του παπαγάλου που μας επιδικνύει τις φωνητικές του ικανότητες και τραγουδάει τα «μακαρόνια με κιμά»!

Οι παπαγάλοι έχουν γίνει κατά καιρούς viral με τις χορευτικές τους ικανότητες, όπως αυτός ο παπαγάλος που αποδεικνύεται δεινός χορευτής και κάνει 14 διαφορετικές κινήσεις. Αυτός όμως στο παρακάτω βίντεο όχι μόνο τραγουδάει αλλά χορεύει κιόλας, και ανταποκρίνεται σε ό,τι του λέει ο ιδιοκτήτης του.

Σύμφωνα με έρευνες οι παπαγάλοι έχουν ευφυΐα ίση με ενός παιδιού τριών χρονών.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Το βίντεο με τον παπαγάλο και την γάτα που έγινε viral! Δείτε τι της έκανε! (Βίντεο)

Η γάτα κοιμάται πάνω στον καναπέ. Ο παπαγάλος κάθεται από πάνω της με τα κοφτερά του νύχια και την παρατηρεί... Κανένας δεν μπορεί να προδικάσει αυτό που θα συμβεί!Τι γίνεται όταν ο παπαγάλος θέλει να ακουμπήσει την γάτα που κοιμάται; Δες το βίντεο που έγινε viral!

Δείτε επίσης: Έπαιζε μουσική μόνος του στον δρόμο και όλοι τον αγνοούσαν! Μέχρι που εμφανίστηκαν αυτά τα 4 γατάκια!

Τι να σκέφτεται άραγε ο παπαγάλος όταν βλέπει την γάτα να κοιμάται; 'Ισως μια απόπειρα δολοφονίας με τα γαμψά του νύχια..ίσως απλά να ήθελε να την χαιδέψει! Κανείς δεν μπορεί να μπει στο μυαλό του..

Απίστευτο: Πήγε για ψάρι και έβγαλε... αγριόγατα! (Video)

Πατέρας και γιος πήγαν για ψάρεμα σε περιοχή της Αμερικής και με την απόχη έβγαλαν μια φοβισμένη αγριόγατα! Πραγματικά έπαθαν σοκ μόλις είδαν τι βγήκε στην απόχη τους!

Θα δείτε ότι το ζώο είναι αγριεμένο και φοβισμένο όπως είναι λογικό αλλά η στοργή του πατέρα και του γιου που το σκούπισαν και το περιποίηθηκαν το έκανε να χαλαρώσει όπως θα δείτε στο βίντεο!

Ακόμα δεν ξέρουν το πώς βρέθηκε στην θάλασσα η αγριόγατα αφού όπως είναι γνωστό κανένα ζώου του είδους της δεν λατρεύει το νερό!

Δείτε το βίντεο εδώ στο Athensmagazine.gr:

Φίδι δάγκωσε στήθος μοντέλου και πέθανε από την... σιλικόνη!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν κάποια χρόνια όταν φίδι δάγκωσε το στήθος πορνοστάρ με αποτέλεσμα να... πεθάνει το φίδι! Ωστόσο, μην ξεχνάμε πως παλιότερα το Athensmagazine.gr σας είχε αποκαλύψει μια έρευνα όπου έλεγε πως το αίμα του φιδιού κάνει καλό...στην καρδιά!

Η Orit Fox, μοντέλο από το Ισραήλ, εμφανίστηκε σε show του ισπανικού καναλιού Telecino μαζί με ένα φίδι.

Όταν η κοπέλα φίλησε το φίδι στο πρόσωπο αυτό ”ερεθίστηκε” και νομίζοντας ότι δέχεται επίθεση δάγκωσε την κοπέλα στο στήθος.

Η Orit Fox γλίτωσε από το δάγκωμα του δηλητηριώδους φιδιού το οποίο δηλητηριάστηκε θανάσιμα καταπίνοντας σιλικόνη από το στήθος της.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αδιανόητο: Βρέθηκε δικέφαλο φίδι!

Σας φάνηκε περίεργη η είδηση που σας παρουσιάζουμε από τις ΗΠΑ; Κι όμως είναι αλήθεια! Ανακαλύφθηκε σε δάσος δικέφαλο φίδι!

Το φίδι που είναι ακόμη μωρό, έχει δύο πλήρως σχηματισμένα κεφάλια ενωμένα στο σώμα του, συνεπώς τέσσερα μάτια και δύο γλώσσες, που δουλεύουν ανεξάρτητα τα μεν από τα δε, δίνοντας στον «διπλό Ντέιβ» μια όψη βγαλμένη από κάποιο τρομακτικό παραμύθι.

Το μήκους περίπου 20 εκατοστών δηλητηριώδες φίδι ανακαλύφθηκε σε ένα δάσος του Νιού Τζέρσεϊ από δύο ερπετολόγους με το όνομα Ντέιβ (εξ ου και το όνομα του) και τέθηκε υπό την προστασία μιας περιβαλλοντικής οργάνωσης.

«Θα ήταν πολύ δύσκολο γι' αυτό το φίδι να επιβιώσει στη φύση», δήλωσε ο περιβαλλοντολόγος Ντέιβ Σνάιντερ της ερπετολογικής οργάνωσης Herpetological Associates, η οποία πήρε την άδεια να κρατήσει και να μελετήσει το σπάνιο φίδι.

Τα δικέφαλα φίδια, που ζουν 15 έως 20 χρόνια σε αιχμαλωσία, συνήθως γεννιούνται με τον ίδιο τρόπο που γεννιούνται τα ενωμένα δίδυμα, όταν ένα έμβρυο αρχίσει να διαχωρίζεται από το άλλο, αλλά η διαδικασία του διαχωρισμού των σωμάτων για κάποιο λόγο σταματά και μένει ανολοκλήρωτη.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share