Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Ο κλασικός απατεώνας Ελληνάρας που ...": Άγριο ξέσπασμα από τον Τάσο Δούση!

Το περιστατικό που εξόργισε τον Τάσο Δούση!

16 Δεκεμβρίου 2019 14:59

Ένα περιστατικό στο οποίο έγινε αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στο προφίλ του στο Instagram ο Τάσος Δούσης!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, αφού μας ταξίδεψε στην μαγευτική Βιρμανία το Σάββατο το βράδυ, την Κυριακή βρέθηκε στο Κολωνάκι και έγινε μάρτυρας ενός περιστατικού που τον έβγαλε από τα ρούχα του! Συγκεκριμένα ένας τύπος με ξανθιά... παρουσία στο πλάι του, μέσα στην RANGE ROVER, έπεσε θύμα κλοπής με τα σπασμένα να τα πληρώνουν δύο αστυνομικοί που έφτασαν αυτή την ώρα στο σημείο!

Αυτή την στιγμή ο Τάσος Δούσης παρατήρησε κάτι που τον έκανε έξαλλο! Τι ήταν αυτό; Δείτε αναλυτικά στα παρακάτω βίντεο που ακολουθούν στο Athensmagazine.gr:

"Οι 6 ερωτήσεις που απαγορεύεται να κάνεις αλλά και να δεχτείς"! Ο Τάσος Δούσης προειδοποιεί!

Με αφορμή ένα προσωπικό περιστατικό ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, εξήγησε ποιες είναι οι 6 ερωτήσεις που δεν πρέπει ποτέ να κάνεις αλλά και να δεχτείς!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, μετά το ξέσπασμά του για τον στολισμό της Αθήνας, αφηγήθηκε στους φίλους του στο Instagram, ένα περιστατικό που του συνέβη στην Αράχωβα και μια αγενέστατη ερώτηση που δέχτηκε από άγνωστο σε μπαρ της περιοχής!

Με αφορμή αυτό ο Τάσος Δούσης μας ξεκαθαρίζει ποιες ερωτήσεις δεν πρέπει ποτέ να κάνεις σε κάποιον άλλον!

Δείτε περισσότερα στα βίντεο που ακολουθούν στο Athensmagazine.gr:

"Πως μπορείς να καταστρέψεις την ζωή σου σε 20 δευτερόλεπτα;" - Ο Τάσος Δούσης προειδοποιεί!

Ένα βίντεο για το πως μπορεί από το πουθενά να καταστρέψεις όλη σου την ζωή ανέβασε ο Τάσος Δούσης στο προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος με την ευκαιρία σάρωσε με την εκπομπή του Εικόνες στο Open το Σάββατο, ανέφερε μια προσωπική ιστορία ενός φίλος του, ο οποίος από το πουθενά πήγε να "σκοτώσει" την κοπέλα που μόλις είχαν χωρίσει!

Ο Τάσος Δούσης με αφορμή το περιστατικό αυτό αναφέρει πως κανείς δεν πρέπει να αντιδράει εν βρασμώ ψυχής! Και αυτό γιατί για δύο πράγματα δεν πρέπει να θυμώνει ποτέ κανείς: Γι' αυτό που μπορεί να διορθώσει και γι' αυτό που δεν μπορεί να διορθώσει!

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share