Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Μερακλής γαμπρός χορεύει ζεϊμπέκικο και "διαλύει" το διαδίκτυο με τα views!

Δείτε το βίντεο!

15 Δεκεμβρίου 2019 11:50
Μερακλής γαμπρός χορεύει ζεϊμπέκικο και
Follow us on Google News

Πάθαμε πλάκα με τον μερακλή γαμπρό, ο οποίος χορεύει το καλύτερο ζεϊμπέκικο. Τα views πήραν φωτιά!

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο που ανακάλυψε το Athensmagazine.gr, ένας γαμπρός ξεσήκωσε τους πάντες με τον χορό του.

Υπό τους ήχους του Δημήτρη Μητροπάνου, ο άνδρας απολαμβάνει τη στιγμή. Δείτε το βίντεο αλλά και τα views παρακάτω:

Αν σας αρέσει να βλέπετε ζεϊμπέκικα, σας έχουμε και το πιο τρελό ζεϊμπέκικο στο ελληνικό ίντερνετ! Ο χορός του παππού και τα 3.000.000 views!

Το ξυπόλητο ζεϊμπέκικο της απόλυτης Ελληνίδας! Ανέβηκε στην πίστα και γκρέμισε το διαδίκτυο!

Παλιό αλλά καλό! Ποιος από εμάς που έχουν κλείσει τα 30-40 δεν ήμασταν ερωτευμένοι στο παρελθόν με το απόλυτο θηλυκό, την Βάνα Μπάρμπα!

Η Ελληνίδα ηθοποιός πρόσφατα εμφανίστηκε στα μπουζούκια και υπό τις ερμηνείες του Κωνσταντίνου Αργυρού σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο ξυπόλητη, μένοντας στην ιστορία! Ένα ζεϊμπέκικο που θύμισε αρκετά το πιο ξεκαρδιστικό ζεϊμπέκικο με τα 5.000.000 views!

Ανέβηκε στην πίστα, έβγαλε τα παπούτσια της και χόρεψε ζεϊμπέκικο, με τα λουλούδια να μην σταματούν να πέφτουν στα πόδια της.

Δείτε φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

ζεϊμπέκικο  Βάνα Μπάρμπα

ζεϊμπέκικο  Βάνα Μπάρμπα βαρύ

ζεϊμπέκικο  Βάνα Μπάρμπα μπουζούκια

ζεϊμπέκικο  Βάνα Μπάρμπα χορός

Το πιο σπαρακτικό ζεϊμπέκικο γυναίκας στο ελληνικό διαδίκτυο: Η Ιωάννα συγκίνησε τους πάντες!

Επειδή έχουμε καταλάβει πως λατρεύετε τα βίντεο με τα ζεϊμπέκικα σήμερα σας έχουν το πιο συγκινητικό που κυκλοφορεί στο ελληνικό διαδίκτυο!

Μετά το βαρύ ζεϊμπέκικο που είδαμε το Σάββατο στο Στην υγειά μας ρε παιδιά, σήμερα σας έχουμε ένα που θέλει μεγάλη ψυχή!

Σε αυτό το βίντεο που «κυκλοφορεί» μαζικά τις τελευταίες ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια νύφη, από γάμο στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια του γάμου της χόρεψε το τραγούδι «Μια καρδιά για σένανε», δίνοντας όλη της τη ψυχή.

Το βίντεο το οποίο δημοσιεύθηκε από τον φωτογράφο Νίκο Λυμτσιούλη έχει προκαλέσει τις συγκινητικές αντιδράσεις χιλιάδων χρηστών του διαδικτύου, αποσπώντας τα πλέον θετικά σχόλια.

Δείτε στο Athensmagazine.gr το σχετικό βίντεο:

Posted by Nikos Lymtsioulis on Saturday, 13 October 2018

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share