Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γυπαετός γραπώνει χταπόδι...λίγα λεπτά αργότερα το μετανιώνει πικρά!

Δεν θα το πιστεύετε!

13 Δεκεμβρίου 2019 12:30
Γυπαετός γραπώνει χταπόδι...λίγα λεπτά αργότερα το μετανιώνει πικρά!

Ένας γυπαετός έφτασε μια ανάσα πριν τον θάνατο, την προηγούμενη βδομάδα στον Καναδά, όταν επιτέθηκε σε ένα χταπόδι. Στην προσπάθεια του να το τραβήξει έξω από την θάλασσα συνέβη κάτι που ποτέ δεν φανταζόταν!

Τα χταπόδια δεν το βάζουν κάτω τόσο εύκολα. Ακόμα και όταν βρίσκονται στο πιάτο μπορούν να αναστηθούν και να τρομάξουν τον κόσμο. Εννοείται δεν θα τα παράταγε έτσι εύκολα, και θα έκανε τον αετό τροφή του!

Το χταπόδι κλείδωσε με τα πλωκάμια του τον αετό και ακολούθησε μια επική μάχη, τραβόντας τον μέσα στην θάλασσα της περιοχής British Columbia. Κάποιοι ψαράδες που παρακολούθησαν την σκηνή, είπαν ότι ήταν σαν να ρουφούσε τον αετό μέσα στον βυθό!

"Δεν ήμασταν σίγουροι για το αν έπρεπε να επέμβουμε γιατί είναι το ζωικό βασίλειο, και μια μάχη επιβίωσης. Πάντως ήταν αποκαρδιωτικό να βλέπεις το χταπόδι να προσπαθεί να νικήσει τον αετό", είπε ένας από αυτούς.

Τελικά απελευθέρωσαν τον αετό και έβαλαν τέλος στον αγώνα επιβίωσης, δίνοντας και στα δύο την ευκαιρία να ζήσουν!

Γιγαντιαίο χταπόδι καταπίνει δύτη! (Βίντεο)

Ένα απίστευτο βίντεο με ένα γιγάντιο χταπόδι κατέγραψε ο δύτης Ντένις Τσόου στο Ντίλον Ροκ, κοντά στη νήσο Βανκούβερ, που έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral σε όλο τον κόσμο!

Δείτε επίσης: Μυρμήγκια τα έβαλαν με φίδι και κατάφεραν να το σκοτώσουν! (Βίντεο)

Ενώ εξερευνούσαν τον βυθό κατά την διάρκεια μιας κατάδυσης ο Ντένις, η Σαζ και ο Γουές παρατήρησαν έναν γιγάντιο χταπόδι να κρύβεται ανάμεσα στους βράχους.

Αν και το συγκεκριμένο είδος μπορεί να φτάσει τα 5 μέτρα μήκος και τα 50 κιλά η Σαζ αποφάσισε να το προσεγγίσει από κοντά καθώς παρότι είναι σαρκοβόρο δεν συμπεριλαμβάνει ανθρώπους στο διαιτολόγιο του.

Όμως όταν πλησίασε το χταπόδι άρχισε να εκτείνει τα πλοκάμια του και σιγά σιγά να καταπίνει την Σαζ η οποία προστάτευε την μάσκα της και την παροχή οξυγόνου ενώ κατάφερε να διατηρήσει και την ψυχραιμία της.

Σε αυτό το σημείο επενέβη ο Γουές που άρχισε να ξεκολλάει προσεκτικά το χταπόδι από την σύζυγό του ώστε και αυτή να ελευθερωθεί και να μη προξενήσουν κάποιο τραύμα σε αυτό.

Δείτε το απίστευτο video:

Σοκ: Προσπάθησε να φάει χταπόδι και έχασε ένα κομμάτι από το δέρμα της! (Video)

Μία Κινέζα vlogger η οποία αποφάσισε να… φάει ένα χταπόδι σε ζωντανή μετάδοση και το μετάνιωσε.

Η κοπέλα δεν σκέφτηκε ότι το μαλάκιο θα αντιστεκόταν χρησιμοποιώντας τα πλοκάμια και τις βεντούζες του πάνω στο πρόσωπό της.

Το βίντεο όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές βρήκε τον δρόμο του για τον «αέρα» του διαδικτύου, μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας σύντομων βίντεο Kuaishou.

Η ίδια φαίνεται να αρέσκεται πολύ να τρώει θαλασσινά στα βίντεό της, αλλά αυτή τη φορά μάλλον το παράκανε.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share