Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ένα άρρωστο αγοράκι κοιτάει έξω από το παράθυρο του νοσοκομείου...Η συνέχεια θα σας συγκινήσει!

Δεν θα το πιστεύετε!

12 Δεκεμβρίου 2019 09:50
Ένα άρρωστο αγοράκι κοιτάει έξω από το παράθυρο του νοσοκομείου...Η συνέχεια θα σας συγκινήσει!

Οι ασθένειες μπορούν να καταρρακώσουν την ψυχολογία ενός ανθρώπου και πόσο μάλλον ενός μικρού παιδιού που δίνει μάχη για την ζωή του, και μπαίνει από αυτή την τρυφερή ηλικία στα δύσκολα. Το βίντεο με το αγοράκι παρακάτω θα σας συγκινήσει...

Τα παιδιά που παλεύουν για την ζωή τους είναι πιο συνηδειτοποημένα και συγκινούν με τις αντιδράσεις και τις επιθυμίες τους. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και ένα παιδάκι που έδινε μάχη με τον καρκίνο, και ως τελευταία του επιθυμία επέλεξε να θαφτεί μαζί με την μητέρα του. Η περίπτωση του ήταν διαφορετική από το παιδί στο βίντεο παρακάτω.

Όταν ένας μικρό αγόρι με μια σπάνια ασθένεια εισήχθη στο νοσοκομείο, έπαψε να χαμογελάει, μέχρι που είδε 70.000 φιλάθλους ποδοσφαίρου να τον χαιρετάνε!

Στις 15 Σεπτεμβρίου, ο Γουάιτ Χέμφιλ, ο οποίος έχει μία σπάνια ανοσολογική διαταραχή, εισήχθη στο University of Iowa Stead Family Children’s Hospital, όπου οι τελευταίοι όροφοι του νοσοκομείου έχουν θέα το στάδιο Kinnick, το σπίτι των Hawkeyes. Ο μικρούλης παρακολουθούσε τον ποδοσφαιρικό αγώνα από τα παράθυρα του νοσοκομείου.

Όμως κάποια στιγμή, οι φίλαθλοι γύρισαν προς το νοσοκομείο και χαιρέτησαν όλοι μαζί το μικρό αγόρι!

Ο Γουάιτ χαμογέλασε όταν είδε το πλήθος να τον χαιρετάει και η αντίδρασή του καταγράφηκε στη φωτογραφική μηχανή της μητέρας του,Χίλαρι, η οποία την ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook.

Έγραψε: “Πρώτη φορά χαμογέλασε από τότε που ήρθαμε εδώ. Ένιωσε τόσο ξεχωριστός! Ευχαριστούμε όλους όσους χαιρέτησαν!”

Από τότε, οι 70.000 φίλαθλοι συνηθίζουν σε κάθε παιχνίδι να χαιρετάνε τους ασθενείς του νοσοκομείου στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η ιδέα ξεκίνησε όταν μια γυναίκα ανάρτησε στη σελίδα της ομάδας στο Facebook το εξής: “Νομίζω ότι θα πρέπει το Kinnick να χαιρετάει τα παιδιά του νοσοκομείου για ένα λεπτό κατά τη διάρκεια κάθε παιχνιδιού” και υιοθετήθηκε από τους οπαδούς της ομάδας, σύμφωνα με το KCRG-TV9

Ο μπαμπάς του αγοριού, ο Μπράτον, είπε: “Τραβήξαμε το κρεβάτι του και το βάλαμε δίπλα στο παράθυρο. Μόλις είδε τους ποδοσφαιριστές να τρέχουν, χαμογέλασε. Του είπαμε: “Θα σε χαιρετήσουν! Για κοίτα, τώρα θα σε χαιρετήσουν!” Και τότε οι φίλαθλοι, γύρισαν προς το νοσοκομείο και σήκωσαν τα χέρια και χαιρετούσαν για 10 με 15 λεπτά.

“Έχει γίνει τόσο σκληρός μετά από όλα όσα έχει περάσει,” είπε η μητέρα του. “Έβλεπα πόσο κουρασμένος ήταν και όταν είδε τους φιλάθλους να τον χαιρετάνε, έλαμψε αμέσως το πρόσωπό του!”

Καταγράφεται η στιγμή που λένε σε ανθρώπους ότι είναι όμορφοι...Οι αντιδράσεις τους είναι μοναδικές! (Video)

Οι αντιδράσεις των ανθρώπων όταν τους λένε ότι είναι όμορφοι είναι ανεκτίμητες. Αν δεν το είχατε παρατηρήσει ποτέ δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε. Η ασυνείδητη αντίδραση είναι αυτή που κάνει την στιγμή ξεχωριστή!

Οι αντανακλαστικές αντιδράσεις των ανθρώπων είναι αυτές που μας διαχωρίζουν. Οι αντιδράσεις είναι χαρακτηριστικές και αποκτούνται ήδη από την βρεφονηπιακή ηλικία, όπως μπορούμε να δούμε όταν τα μωρά αντιδρούν, δοκιμάζοντας για πρώτη φορά λεμόνι!

Ένας φοιτητής έχει καταγράψει τις αντιδράσεις των ανθρώπων, όταν αναπάντεχα τους είπαν ότι είναι όμορφοι. Η Ολίβια Μπροκχόφ δημιούργησε το βίντεο ως τμήμα πειράματος της τάξης των μέσων επικοινωνίας στο Γυμνάσιο Holy Rosary ...

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share