Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γονατίζει μπροστά στην γιαγιά του και την σηκώνει τα χορέψουν! Αυτό που γίνεται στην συνέχεια συγκινεί τους πάντες!

Ραγίζει καρδιές το βίντεο...

9 Δεκεμβρίου 2019 09:30
Γονατίζει μπροστά στην γιαγιά του και την σηκώνει τα χορέψουν! Αυτό που γίνεται στην συνέχεια συγκινεί τους πάντες!

Ένας νεαρός γονατίζει μπροστά στην γιαγιά του και την σηκώνει να χορέψουν. Η αντίδραση της στη συνέχεια συγκινεί τους πάντες, όπως και το χάσμα γενεών που φαίνεται στο παρακάτω βίντεο!

Η γιαγιά δίνει δύναμη ζωής και είναι σίγουρα ένα από τα πιο λατρευτά πρόσωπα στην οικογένεια. Η σοφία των χρόνων και ωριμότητα που κουβαλάει στις πλάτες της, γαλουχεί αξίες και πιστευώ στους νέους. Είναι πολλοί οι λόγοι που κάνουν την γιαγιά να είναι στήριγμα για τις δύσκολες στιγμές, και το εκφράζει απόλυτα και ένας νέος που φωτογραφήθηκε μαζί της μετά από σχεδόν 20 χρόνια...Μόνο η εμφάνιση αλλάζει, η αγάπη μένει πάντα ίδια!

Αυτός ο νέος θέλησε να μοιραστεί μια τρυφερή στιγμή με την αγαπημένη του γιαγιά και να την κάνει να νιώσει ξανά νέα. Η ηλικιωμένη δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει και να χορεύει, απλά χρειάζεται μόνο λίγη βοήθεια για να μην χάσει την ισορροπία της και ο απίθανος εγγονός της αποτελεί το κατάλληλο στήριγμα.

Ο ψηλός άντρας με τα τατουάζ στα χέρια μοιράζεται αυτή τη μοναδική στιγμή με την γυναίκα που ήταν πάντα εκεί, τον αγαπούσε και τον προστάτευε. Από τότε που ήταν ένα μικρό αγοράκι τον μεγάλωσε για να γίνει ένας σωστός άντρας και φαίνεται ότι έκανε πολύ καλή δουλειά!

Αυτή η γιαγιά μια ζωή νομίζε ότι είναι άσχημη - Τότε η εγγονή της την μεταμόρφωσε σε άλλη γυναίκα!

Αυτή η γιαγιά όλη της τη ζωή νομίζει ότι είναι άσχημη. Τότε η εγγονή της αποφασίζει να τη μεταμορφώσει.. Και την κάνει αγνώριστη!

Όλοι το έχουμε περάσει: είμαστε στεναχωρημένοι, δυσκολευόμαστε να περιποιηθούμε τον εαυτό μας, πόσο μάλλον την εμφάνιση μας. Αλλά η ιστορία της Μαίρι έχει πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας, και εσωτερικά και εξωτερικά. Η Μαίρι περνούσε μια δύσκολη χρονιά και θρηνούσε πολλούς θανάτους στην οικογένεια της, ανάμεσα τους και της μητέρας της.

Θα είχε υποκύψει στον θρήνο αν δεν ήταν η εγγονή της, η οποία πάντα ήταν στο πλάι της και την στήριζε. Μια μέρα αποφάσισε να κάνει κάτι ξεχωριστό για την γιαγιά της και την πήγε στο Makeover Guy, ένα ινστιτούτο ομορφιάς που ειδικεύεται στις μεταμορφώσεις. Ο κομμωτής Χρίστοφερ έπιασε αμέσως δουλειά για να κάνει την Μαίρι να αισθανθεί ξεχωριστή ξανά.

«Νομίζει ότι δεν είναι όμορφη, αλλά είναι. Θέλω απλά να το δει», εξήγησε η εγγονή της Μαίρι . Αλλά ακόμα και η ίδια έπαθε πλάκα όταν είδε την Μαίρι ξανά για πρώτη φορά μετά την μεταμόρφωση της. Δείτε την αντίδραση της στο παρακάτω βίντεο:

Παρ’όλο που στην αρχή ήταν διστακτική, τελικά η Μαίρι το δέχτηκε. Και έκανε πολύ καλά! Όταν έφυγαν μαζί από το ινστιτούτο, η εγγονή της είπε ότι η γιαγιά της ήταν γεμάτη ζωή.

Η Μαίρι ήταν τόσο χαρούμενη που έγραψε ένα email στο Makeover Guy λέγοντας: «Σήμερα το πρωί, όταν κοιτάχτηκα στον καθρέφτη, μου άρεσε αυτό που είδα. Είχα να νιώσω έτσι πολύ καιρό. Και ο άντρας μου το λατρεύει! Χτες βράδυ με αποκάλεσε όμορφη. Σίγουρα θα διατηρήσω τα μαλλιά και το μακιγιάζ!»

Είμαστε χαρούμενοι που η Μαίρι αισθάνεται όμορφη και ξεχωριστή ξανά και που αυτή η αλλαγή την βοήθησε να δει το φως στην άκρη του τούνελ. Ελπίζουμε αυτό να είναι ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή της!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share