Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021

Άφησαν 2 κουτάβια μέσα στο κλουβί με το λιοντάρι - Η αντίδραση του λιονταριού είναι δεν σίγουρα αυτή που περιμένατε!

Απίστευτο!

8 Δεκεμβρίου 2019 13:05
Άφησαν 2 κουτάβια μέσα στο κλουβί με το λιοντάρι -  Η αντίδραση του λιονταριού είναι δεν σίγουρα αυτή που περιμένατε!

Άφησαν 2 κουτάβια μέσα στο κλουβί με το λιοντάρι... Δείτε την αντίδραση του λιονταριού που έγινε παγκόσμιο viral!

Τα σκυλιά είναι άμεσα αναγνωρίσιμα λόγω του μοναδικού τους σχήματος. Το μικρό τους ύψος και το εξαιρετικά μακρύ σώμα τους του κάνει να μοιάζουν πολύ με ένα hot dog, που σημαίνει ότι κερδίζουν το βραβείο για την πιο λατρεμένη φυλή σκύλου!

Αυτά τα χαριτωμένα σκυλάκια μπορεί να φαίνονται πολύ μικρά για να θεωρηθούν ως πραγματική απειλή για τους άλλους, αλλά μην το πείτε αυτό στην Άμπι , το σκύλο που σκέφτεται ότι είναι πιο σκληρός και από ένα λιοντάρι. Η Άμπι ζει σε πάρκο άγριας φύσης στην Οκλαχόμα, οπότε ξέρει ακριβώς πόσο δυνατά και τρομακτικά είναι τα λιοντάρια που ζουν εκεί.

Παρόλο που η σκυλίτσα Άμπι περιβάλλεται συνεχώς από λιοντάρια, τίγρεις και αρκούδες, δεν ανησυχεί για το αν θα γίνει το απόγευμα τους σνακ.

Στην πραγματικότητα, τριγυρίζει γύρω από αυτά τα πλάσματα που είναι σημαντικά μεγαλύτερα από ότι εκείνη και είναι πολύ αγαπητή.

Ούτε ο Μποντίντερ, το μεγάλο λιοντάρι που ζει στο πάρκο άγριων ζώων, μπορεί να αποτρέψει την Άμπι από τη διασκέδαση της. Σίγουρα δεν φοβάται να μπει στο περίγυρο του.

Για κάποιο λόγο, ο Μποντίντερ τα βρίσκει με την Άμπι και θα μπορούσαμε να πούμε ότι την συμπαθεί πολύ. Λένε ότι τα αντίθετα έλκονται και φαίνεται ότι η παροιμία ισχύει σε αυτούς τους δύο.

Αποδεικνύεται ότι το μεγάλο αρπακτικό και η μικρή χαριτωμένη σκυλίτσα έχουν κάτι κοινό, και οι δύο πιστεύουν ότι είναι το αφεντικό του άλλου!

Ο τρόπος με τον οποίο αλληλεπιδρούν όταν είναι μαζί είναι εκπληκτικός! Η συνάντηση της Άμπι και του Bonedigger είναι το κάτι άλλο, κάτι που δεν έχετε δει ποτέ!

Δεν το περιμένατε αυτό! Δεν θα πιστέψετε τι πρόκειται να δείτε.

Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε την εκπληκτική αλληλεπίδραση μεταξύ του μεγάλου λιονταριού και του μικρού σκυλιού!

5χρονο αγοράκι βγαίνει στο παράθυρο του αυτοκινήτου για να φωτογραφίσει αυτό το λιοντάρι - Αμέσως μετά συμβαίνει κάτι ανατριχιαστικό!

5χρονο αγοράκι βγαίνει από το παράθυρο του αυτοκινήτου για να φωτογραφίσει το λιοντάρι. Αμέσως μετά συμβαίνει κάτι ανατριχιαστικό...

Πηγαίνοντας σε ένα αφρικανικό σαφάρι μοιάζει σαν περιπέτεια! Αλλά υπάρχουν πολλά σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν κοντά κυκλοφορούν άγριοι θηρευτές.

Η αφρικανική άγρια ​​φύση είναι πιο επικίνδυνη από ό, τι φαντάζονται οι επισκέπτες. Αυτό έζησε από κοντά μια ομάδα τουριστών που έβγαζε φωτογραφίες δίπλα σε άγρια λιοντάρια, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Ενώ φωτογράφιζαν τα λιοντάρια που φαίνονταν να ξεκουράζονται ληθαργικά σε απόσταση μερικών μέτρων από τα αυτοκίνητά τους, πολλοί επιβάτες κατέβασαν τα παράθυρά τους για να τα βλέπουν καλύτερα.

Ξαφνικά το τεράστιο αρσενικό λιοντάρι που ήταν ξαπλωμένο πιο κοντά στα αυτοκίνητα, ενοχλημένο από τους τουρίστες σηκώθηκε και άφησε ένα βρυχηθμό που τρόμαξε τους τουρίστες. Πιθανόν το αρσενικό λιοντάρι έδειχνε την κυριαρχία του στο εθνικό πάρκο άγριας ζωής.

Οι κανόνες του πάρκου ορίζουν ότι δεν πρέπει να προεξέχει κανένα μέρος του σώματος από ένα όχημα, συμπεριλαμβανομένων του παραθύρου ή της ηλιοροφής, εκτός από καθορισμένες περιοχές.

Μια τουριστική εταιρεία, η Kruger Sightings, μοιράστηκε στη σελίδα της στο YouTube το παρακάτω βίντεο για να προειδοποιήσει το κοινό. Όλοι οι τουρίστες πρέπει να παραμένουν στα οχήματά τους ανά πάσα στιγμή.

Αν ένα λιοντάρι έκανε επίθεση σε ένα όχημα όπου το παράθυρο ήταν κατεβασμένο, δεν θα υπήρχε χρόνος για να αντιδράσετε ή να προστατευτείτε. Αυτό είναι κάτι που οι τουρίστες στο παρακάτω βίντεο προφανώς δεν σκέφτονται.

Η έκβαση θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερη από ένα δυνατό βρυχηθμό του λιονταριού!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share