Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δεν φαντάζεστε τι κάνει αυτός ο σκύλος κάθε πρωί; Έβαλε κάμερα γιατί κανείς δεν την πίστευε! (Video)

Σοκ!

6 Δεκεμβρίου 2019 17:03
Δεν φαντάζεστε τι κάνει αυτός ο σκύλος κάθε πρωί; Έβαλε κάμερα γιατί κανείς δεν την πίστευε! (Video)

Δεν φαντάζεστε τι κάνει αυτός ο σκύλος κάθε πρωί, με τον ιδιοκτήτη του να βάζει κάμερα για να το πιστέψουμε, με έναν άλλον σκύλο να περιμένει το αφεντικό του έξω από το νοσοκομείο για 1 χρόνο!

Η γυναίκα που τοποθέτησε την κάμερα είχε πει πολλές φορές πως ξυπνάει το πρωί, όμως κανείς δεν την πίστευε. Μετά από αυτό το video κανείς δεν μπορούσε πλέον να της πει τίποτα, έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό

Αυτή η απεγνωσμένη σκυλίτσα ψάχνει να βρει τα κουταβάκια της παντού - Λίγο αργότερα όμως συμβαίνει κάτι ανατριχιαστικό!

Αυτή η απεγνωσμένη σκυλίτσα ψάχνει να βρει τα κουταβάκια της παντού - Λίγο αργότερα όμως συμβαίνει κάτι ανατριχιαστικό!

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για μια μαμά από το να χάσει τα μωρά της. Θεά σκυλίτσα δεν επιθυμεί να αγγίζουν το μωρό της ξυπνώντας μέσα της το μητρικό της ένστικτο!

Μια μαμά είναι μια μαμά, και δεν έχει σημασία σε τι είδος ανήκει και η φροντίδα των μωρών της εξακολουθεί να είναι νούμερο ένα προτεραιότητα. Απίστευτος! Ο σκύλος που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ με τις ικανότητες του! (Video)

Η σκυλίτσα στο βίντεο που ακολουθεί περιπλανιόταν άσκοπα όταν μερικοί άνθρωποι την είδαν και επικοινώνησαν με την φιλοζωική υπηρεσία. Το σκυλί είχε πρόσφατα γεννήσει, αλλά τα μωρά της δεν ήταν πουθενά στον ορίζοντα.

Ευτυχώς, οι διασώστες ήταν σε θέση να βοηθήσουν τη μαμά βρει τα κουτάβια της. Η στιγμή που επανασυνδέονται είναι πραγματικά πολύτιμη.

Αυτός ο σκύλος κάνει όλο το διαδίκτυο να παραληρεί για έναν απίστευτο λόγο!

Αυτός ο σκύλος κάνει το γύρο του διαδικτύου και όλος ο κόσμος παραληρεί! Ο λόγος; Είναι ένας μικρός τετράποδος υπέροχος χορευτής!

Σκύλος ανακάλυψε την σκιά του και «τρελάθηκε»! (Video)

Ένα πανέμορφο και μικροσκοπικό τσιουάουα μόλις ακούει λάτιν μουσικές σηκώνεται στα δυο του πόδια και λικνίζεται στο ρυθμό!

Δείτε το απίστευτο ταλέντο του!

Αν δείτε αυτόν τον σκύλο να χορεύει με την ομπρέλα στο στόμα θα σας φτιάξει η μέρα!

Αν δείτε αυτόν τον σκύλο να χορεύει με την ομπρέλα στο στόμα θα σας φτιάξει η μέρα

Μπορεί ένας σκύλος να χορεύει;

Το ζώα που είναι «φυλακισμένα» αναγκάζονται να κάνουν κάποια πράγματα, μιας και οι εκπαιδευτές τους πολλές φορές τα κακομεταχειρίζονται. Φυσικά όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τα κατοικίδια ζώα που απολαμβάνουν το να περνούν λίγο περισσότερο χρόνο με τα αφεντικά τους. Στην ουσία το βλέπουν σαν παιχνίδι.

Κάπως έτσι λοιπόν έμαθε και ένας Αυστραλιανός ποιμενικός τα βήματα μιας χορογραφίας με μια ομπρέλα στο στόμα. Το θέαμα είναι υπέροχο.

Δες το βίντεο και θα καταλάβεις.

Απίστευτο: Ένας Κινέζος φυλακίστηκε επειδή έκανε κάτι... στα σκυλιά του!

Ειλικρινά οι περίεργες ειδήσεις δεν έχουν τέλος! Αυτήν την φορά ένας Κινέζος πολίτης φυλακίστηκε επειδή έδωσε στα σκυλιά του περίεργα ονόματα! Ναι ναι καλά ακούσατε!

Ο 30χρονος Μπαν κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα την περασμένη Δευτέρα, μετά από μία ανάρτηση που έκανε στην κινεζική πλατφόρμα WeChat σχετικά με τα «βαφτίσια» δύο εκ των ζώων του.

Τσένγκουαν και Χιγκουαν ήταν τα ονόματα που έλαβαν τα τετράποδα και τα οποία, σύμφωνα με τις Αρχές, ήταν παράνομα. Παρατσούκλια κατοίκων ανά πόλη! (Η λίστα που πρέπει να μάθετε!)

Το πρώτο όνομα συνήθως χρησιμοποιείται για τους αστυνομικούς που αναλαμβάνουν υποθέσεις ήσσονος σημασίας, ενώ το δεύτερο είναι προσωνύμιο για τροχονόμους, μεταξύ άλλων.

Ο κατηγορούμενος κατέθεσε στην αστυνομία πως δεν γνώριζε ότι η χρήση αυτών των ονομάτων ήταν παράνομη και τόνισε πως το έκανε για πλάκα.

Η αστυνομία, όμως, δεν το βρήκε πολύ αστείο και ξεκίνησε ενδελεχή έρευνα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας, μιλώντας στη Beijing News, χαρακτήρισε «προκλητική» τη διαδικτυακή συμπεριφορά του ιδιοκτήτη των ζώων και τόνισε πως η απόφασή του (σ.σ. σχετικά με την ονομασία των σκύλων) «προκάλεσε μεγάλη ζημιά στο έθνος και την διαχείριση της πόλης».

Κινέζος τουρίστας εκτελεί εν ψυχρώ με αυτόματο φυλακισμένη αρκούδα!

Ο άνδρας καταδικάστηκε σε 10 ήμερη κράτηση με την κατηγορία της διασποράς «προσβλητικών πληροφοριών… κατά των μελών των σωμάτων ασφαλείας».

Ο 30χρονος ανήρτησε στο διαδίκτυο την περιπέτειά του και το post του έχει γίνει viral. Είναι πολλοί οι χρήστες που εκφράζουν την οργή τους για το περιστατικό.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share