Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το πιο αξιοθαύμαστο ζεϊμπέκικο: Άνδρας με κινητικά προβλήματα σηκώθηκε να χορέψει και μάγεψε 500.000 χρήστες του διαδικτύου!

Ραγίζει καρδιές!

6 Δεκεμβρίου 2019 08:12
Το πιο αξιοθαύμαστο ζεϊμπέκικο: Άνδρας με κινητικά προβλήματα σηκώθηκε να χορέψει και μάγεψε 500.000 χρήστες του διαδικτύου!

Άνδρας με κινητικά προβλήματα σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο σε συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου και μάζεψε το ελληνικό ίντερνετ!

Στα πλαίσια πρόσφατης περιοδείας η τραγουδίστρια βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και προσέφερε αξέχαστες στιγμές συγκίνησης σε εκείνους που παρευρέθηκαν.

Την ώρα που η Νατάσα ερμήνευε τη μεγάλη της επιτυχία «Μέχρι το τέλος», ένας νεαρός με κινητικά προβλήματα αποφάσισε να ανέβει στη σκηνή και να χορέψει ζεϊμπέκικο, αντίστοιχο με το ξεκαρδιστικό που σας προβάλαμε χτες!

Η τραγουδίστρια έκανε στην άκρη, αφήνοντας τον νεαρό να χορέψει στην πίστα μόνος του, ενώ στο τέλος του τραγουδιού τον πλησίασε και τον αγκάλιασε συγκινημένη.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr

Τα "έσπασε" όλα ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Το ζεϊμπέκικο και τα χιλιάδες views!

Έχετε δει τον Σπύρο Παπαδόπουλο να χορεύει ζεϊμπέκικο; Τα... "έσπασε" όλα ο παρουσιαστής!

Με την ευκαιρία διαβάστε: Λεβέντης 5χρονος χορεύει ζεϊμπέκικο και τρελαίνει τους πάντες! Τα views πήραν "φωτιά"!

Ο παρουσιαστής του "Στην υγειά μας ρε παιδιά", έχει μετρήσει άπειρες εκπομπές. Σε μία από αυτές και συγκεκριμένα στην εκπομπή "Στην υγειά μας" στην ΕΡΤ, ο Σπύρος Παπαδόπουλος χόρεψε ένα από τα καλύτερα ζεϊμπέκικα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Πήγε στον Σπύρο Παπαδόπουλο έριξε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο και γκρέμισε πλατό και... διαδίκτυο!

Το "Στην υγειά μας ρε παιδιά" μας έχει συνηθίσει σε... ζεϊμπέκικα που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση!

Ένα από αυτά ήταν και πριν λίγους μήνες του Λάκη Γαβαλά! Ο γνωστός σχεδιαστής έκλεψε την παράταση όταν άκουσε το τραγούδι "έχει ένα φεγγάρι απόψε"! Σηκώθηκε λοιπόν στο πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου και το... γκρέμισε!

Δείτε το ζεϊμπέκικο στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share