Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020

Ένα βίντεο που συγκινεί τον κάθε γονιό! Αυτός είναι ο κύκλος της ζωής! (Video)

Θα σας αγγίξει εσωτερικά!

3 Δεκεμβρίου 2019 15:38
Ένα βίντεο που συγκινεί τον κάθε γονιό! Αυτός είναι ο κύκλος της ζωής! (Video)

Ένα συγκινητικό βίντεο που αποτυπώνει τον κύκλο της ζωής ενός ανθρώπου που από παιδί γίνεται γονιός και πάει λέγοντας. Το δημιούργησε ο σκηνοθέτης Πο Τσου Τσι Chou, ονομάζεται «Ο Φάρος», και είναι αφιερωμένο στους γονείς του, αλλά και στον κάυε γονιό!

Δείτε επίσης: Άνδρας βλέπει το βίντεο γάμου των γονιών του και παρατηρεί μια περίεργη λεπτομέρεια που...! (Video)

Μέσα από σκίτσα βλέπουμε πώς ο γονιός είναι πάντα δίπλα στο παιδί του, σαν φάρος που μένει πάντα αναμμένος και φωτίζει, ένα ασφαλές λιμάνι για να επιστρέφει το παιδί κάθε φορά που το έχει ανάγκη. Το βίντεο έχει κερδίσει 27 διεθνή βραβεία!

Απολαύστε το:

Το καθημερινό λάθος των γονιών που θα σας φέρει δάκρυα στα μάτια! (Video)

Ξέρετε ποιο είναι το καθημερινό λάθος όλων των γονιών που προκαλούν δάκρυα στα μάτια των παιδιών; Πόσο έχει επηρεάσει η τεχνολογία την προσωπική μας ζωή; Θα δείτε μια αληθινή ιστορία σε animation που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε! Νάνος τοποθέτησε κρυφή κάμερα πάνω του.. Δείτε πώς είναι η ζωή του μέσα από τα μάτια του!

Η οθόνη του κινητού τραβάει το βλέμμα μας σαν μαγνήτης ακόμα και τις στιγμές που ο γιος ή η κόρη μας προσπαθεί να μας δείξει με καμάρι τη ζωγραφιά του ή να μας αφηγηθεί ένα περιστατικό με τους φίλους του.

Στο πρόσωπο του πατέρα που πρωταγωνιστεί στο παρακάτω animation, λοιπόν, όλοι θα αναγνωρίσουμε τον εαυτό μας. Με τίτλο «Distracted» («Αφηρημένος»), σε σκηνοθεσία Έμικι Τζάκουες, παρουσιάζει μέσα σε λιγότερα από δύο λεπτά, χωρίς φιοριτούρες, το μεγαλύτερο και πιο διαδεδομένο γονεϊκό λάθος των ημερών μας.

Όταν συνειδητοποιούμε τις συνέπειές του είναι πάρα πολύ αργά, όπως επιβεβαιώνει και η ανατροπή στο τέλος του βίντεο.

Αυτή είναι η διαφήμιση που προκάλεσε σάλο και απαγορεύτηκε η προβολή της! (Video)

Μια από τις ωραιότερες διαφημίσεις που αποτυπώνουν την ανθρώπινη εισβολή και καταστροφή στο ζωικό βασίλειο απαγορεύτηκε να προβάλλεται στην Βρετανία! Η διαφήμιση αυτή προκάλεσε τόσο μεγάλο σάλο που ειλικρινά απορούμε! Το βίντεο που θα δείτε δεν είναι περίεργο ώστε να απαγορευτεί!

Με πρωταγωνιστή ένα κοριτσάκι, που όπως σχολιάζει βρίσκεται ξαφνικά με «έναν ουρακοτάγκο στο δωμάτιό μου», επισημαίνει την καταστροφή των τροπικών δασών από τους παραγωγούς φοινικέλαιου. Η αρμόδια αρχή, Clearcast, έκρινε ότι το ταινιάκι παραβιάζει τους κανονισμούς διαφήμισης που θεσπίστηκαν το 2003.

Το σενάριο δεν είναι τυχαίο, αφού η Iceland έγινε φέτος η πρώτη μεγάλη αλυσίδα βρετανικών σουπερμάρκετ που ανακοίνωσε ότι απομακρύνει το φοινικέλαιο από όλα τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Ο ιδρυτής της εταιρείας, Malcolm Walker, δήλωσε: «Είναι μια ταινία που γύρισε η Greenpeace με τη φωνή της Έμα Τόμπσον. Πήραμε άδεια να τη χρησιμοποιήσουμε, αφαιρώντας το λογότυπο της Greenpeace, ως τη χριστουγεννιάτικη διαφήμισή μας. Είναι ιδιαίτερα συγκινητική». Λευκορωσία: Η πιο σέξι διαφήμιση εργαλείων! (Video)

Περισσότεροι από 890.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει μια εκστρατεία που ζητά την προβολή του σποτ στην τηλεόραση. Στο μεταξύ, δείτε το παρακάτω. Είναι αληθινά ανατριχιαστικό.

Μιχάλης Ρακιντζής: Η Επική «επιστροφή» του με το S.A.G.A.P.O (Video)

Δείτε το απαγορευμένο σποτ:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share