Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Χαμός σε μπουζούκια: Άγνωστος επιτέθηκε στον Αλέξη Κούγια και έπαιξαν μπουνιές!

Βίντεο ντοκουμέντο!

3 Δεκεμβρίου 2019 13:43
Χαμός σε μπουζούκια: Άγνωστος επιτέθηκε στον Αλέξη Κούγια και έπαιξαν μπουνιές!

Απίστευτο περιστατικό σε νυχτερινό κέντρο της Λάρισας το περασμένο Σάββατο με τον Αλέξη Κούγια να παίζει μπουνιές με άγνωστο άνδρα!

Συγκεκριμένα ο γνωστός δικηγόρος πρωταγωνιστεί σε επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (30-11-2019), σε νυχτερινό κέντρο στη Λάρισα. Ο γνωστός ποινικολόγος είχε πάει μαζί με την παρέα του, σε νυχτερινό κέντρο, για να γιορτάσει τη νίκη της ομάδας του επί του Βόλου, με σκορ 2-1.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Τραγωδία στο Αίγιο: Τι είπε ο Αλέξης Κούγιας για το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στον 28χρονο; (Video)

Στο βίντεο που τραβήχτηκε από κινητό τηλέφωνο, βλέπουμε έναν άγνωστο άντρα να πλησιάζει το τραπέζι του δικηγόρου με απειλητικές διαθέσεις. Ήταν η στιγμή που ο τραγουδιστής του κέντρου τραγουδούσε τον ύμνο της ΑΕΛ, με την ατμόσφαιρα στο κέντρο να είναι πανηγυρική.

Ο Αλέξης Κούγιας κάθεται για την ώρα στη θέση του. Ο εν λόγω άνδρας φαίνεται να πλησιάζει το τραπέζι του ποινικολόγου και να του λέει κάτι σε έξαλλη κατάσταση.

Ο δικηγόρος αντιδράει ταχύτατα. Αρχικά του πετάει νερό από ένα ποτήρι ενώ αμέσως μετά υψώνει τις γροθιές του κάνοντας κίνηση να επιτεθεί. Σε αυτό το σημείο, το βίντεο ολοκληρώνεται απότομα.

Ο πρόεδρος της Λάρισας επιβεβαίωσε με δηλώσεις του το επεισόδιο και τόνισε πως συνολικά αντιμετώπισε δύο άτομα που του επιτέθηκαν.

Πρόσθεσε ότι δεν γνώριζε τους δυο άνδρες, συμπληρώνοντας πως πρόκειται για ένα ατυχές συμβάν απ’ αυτά που συμβαίνουν στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης συνήθως εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share