Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γι' αυτό πρέπει όλοι να στολίσετε σήμερα! Ο Τάσος Δούσης σε πνεύμα... Χριστουγέννων!

"Δεν υπάρχει τίποτα πιο θλιβερό από το να ξυπνάς το πρωί των Χριστουγέννων και να μην είσαι παιδί"

2 Δεκεμβρίου 2019 12:14
Γι' αυτό πρέπει όλοι να στολίσετε σήμερα! Ο Τάσος Δούσης σε πνεύμα... Χριστουγέννων!

Ένα βίντεο για τις ημέρες των Χριστουγέννων και τους λόγους που θα πρέπει να στολίσουμε όλοι σήμερα ανέβασε ο Τάσος Δούσης στο προφίλ του στο Instagram.

Ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος στο πνεύμα των Χριστουγέννων αναφέρθηκε στην μαγεία που έχουν οι μέρες αυτές και πως όλοι μας γινόμαστε πιο χαρούμενοι άνθρωποι μόνο και μόνο βλέποντας τα πάντα στολισμένα γύρω μας!

Δεν θα μπορούσε βέβαια να μην σταθεί ο Τάσος Δούσης και στο γεγονός πως μόνο στην Ελλάδα θυμόμαστε να στολίσουμε τελευταία στιγμή ενώ στις άλλες χώρες είναι σε γιορτινό μουντ από τον Νοέμβριο!

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε κιόλας: "Αβάσταχτη μοναξιά της επιτυχίας και της εξουσίας. Σκέψεις..."

Δείτε την άκρως ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του Τάσου Δούση στα παρακάτω βίντεο που ακολουθούν στο Athensmagazine.gr:

Τάσος Δούσης: «Ταξιδέψτε στο μυαλό και μην φοβάστε τον προορισμό»

Καλό μήνα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο μας ευχήθηκε ο Τάσος Δούσης, στέλνοντας ταυτόχρονα το δικό του μήνυμα για την... επιτυχία!

Μην το βάζεις κάτω λοιπόν σε κάθε αποτυχία! Σήκωσε το κεφάλι και συνέχισε!

Δείτε στο Athensmagazine.gr το μήνυμα του Τάσου Δούση, μέσα από το προφίλ του γνωστού δημοσιογράφου και εκδότη στο Instagram!

Καλό μήνα και μην ξεχνάς ποτέ... «Η επιτυχία είναι να προχωράς από αποτυχία σε αποτυχία, χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου» λέει ο Τσώρτσιλ! Αρα μην σταματάτε να προχωράτε ακόμα και σε λάθη! Ταξιδέψτε στο μυαλό και μην φοβάστε τον προορισμό το θέμα είναι να υπάρχει πάντα μια βαλίτσα...στην άκρη! #eikonesbytasosdousis

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share