Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019

Παράτησαν ανάπηρο σκυλάκι στο δρόμο! Μαζί του άφησαν ένα χαλασμένο καροτσάκι και δίπλα του πάνες!

Σπαράζει καρδιές!

2 Δεκεμβρίου 2019 08:55
Παράτησαν ανάπηρο σκυλάκι στο δρόμο! Μαζί του άφησαν ένα χαλασμένο καροτσάκι και δίπλα του πάνες!

Μια ιστορία που ραγίζει καρδιές και προκαλεί οργή! Πόσο θλίψη για αυτό το σκυλάκι που παράτησαν με καροτσάκι και πάνες επειδή ήταν ανάπηρο;

Το περιστατικό συνέβη στην Αργεντινή και προκαλεί αποτροπιασμό! Το σκυλί είναι παράλυτο και οι ιδιοκτήτες του δεν την ήθελαν πλέον. Οι άνθρωποι αυτοί απλά αποφάσισαν ότι θα γίνει το πρόβλημα κάποιου άλλου. Πώς μπορεί κάποιος να είναι τόσο σκληρός σε ένα αθώο σκυλί;

Διαβάστε με την ευκαιρία: Αυτό το σκυλάκι έσωσε τη ζωή ενός μωρού - Αν δείτε τι έκανε θα ''παγώσετε''!

Η Λουνίτα δεν άξιζε αντιμετώπιση τέτοιου είδους. Σε κανένα ανάπηρο ζώο δεν αξίζει. Ένας περαστικός ήθελε να σιγουρευτεί ότι επρόκειτο να λάβει τη βοήθεια που τόσο απεγνωσμένα χρειαζόταν. Την πήγαν σε κλινική ζώων. Της δόθηκε η φροντίδα που χρειαζόταν και της παρείχαν ένα αναπηρικό καροτσάκι που να λειτουργεί!

Βρήκε τελικά οικογένεια!

Τώρα που είχε και πάλι τροχούς, επανήλθε στη ζωή. Ενώ οι διασώστες δεν ήταν σε θέση να εντοπίσουν τους πρώην ιδιοκτήτες της, αποφάσισαν να της βρουν μια νέα οικογένεια. Μια οικογένεια προσπάθησε να την φροντίσει, αλλά αναγκάστηκε να την φέρει πίσω στο καταφύγιο ζώων. Όταν το καταφύγιο ανέβασε την ιστορία της Lunita στο διαδίκτυο, υπήρχε τεράστια ανταπόκριση.

Διαβάστε ακόμα: Θα δακρύσετε: Αγόρι κρατάει αγκαλιά το σκυλάκο του που πεθαίνει και η μητέρα του του τραγουδάει!

Όλοι αισθάνθηκαν απαίσια για τους άθλους που πέρασε. Ήθελαν να σιγουρευτούν ότι δεν θα υποφέρει πλέον. Τώρα η Λουνίτα ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες και ζει τη ζωή που πάντα της άξιζε.
Ζούσε μια υπέροχη ζωή μέχρι τα 11α γενέθλια της όπου τελικά αρρώστησε.

Δυστυχώς, η Λουνίτα πέθανε λίγο αργότερα. "Άλλαξε τη ζωή μου για πάντα. Την αγάπησα τόσο πολύ", δήλωσε η μητέρα της Λουνίτα σε μια ανάρτηση της στο Facebook.

Δείτε το σπαρακτικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αυτός ο σκύλος φαίνεται να σκάβει απλά το χώμα...ο πραγματικός λόγος όμως είναι για να ξεθάψει το αφεντικό του!

Ένας σκύλος στην επαρχία Σαανσί, της Κίνας, έχει προκαλέσει συγκίνηση παγκοσμίως, όταν προσπάθησε να ξεθάψει το αφεντικό του από το μνήμα!

Δείτε επίσης: Έβαλε αυτό το πράγμα στον σκύλο. Όταν μάθετε τον λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!

Σύμφωνα με την κόρη του θανόντος, ο πατέρας της πέθανε πρόσφατα από ασθένεια. Ο 12χρονος σκύλος ήταν πολύ δεμένος με τον ιδιοκτήτη του, και δεν δεχόταν με τίποτα να τον εγκαταλείψει. Αφού έσκαψε στο τάφο του, κάθισε δίπλα του κλαίγοντας, αρνούμενος να δεχτεί την φρικτή πραγματικότητα!

σκύλος σκάβει

Δείτε το βίντεο

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share