Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Η απόλυτη ξεφτίλα...": Ο Τάσος Δούσης αποκαλύπτει! Τι δεν πρέπει να κάνετε ποτέ σε ένα εστιατόριο;

"Η τσιγκουνιά σ' όλο της το μεγαλείο"

29 Νοεμβρίου 2019 12:27

Σε μια αποκάλυψη για πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz προχώρησε ο Τάσος Δούσης μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης έγινε μάρτυρας ενός απίστευτου περιστατικού το βράδυ της Πέμπτης και το μοιράστηκε μαζί με τους διαδικτυακούς του φίλους!

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε διάσημο ζευγάρι της ελληνικής τηλεόρασης που ενώ γευμάτισε... τσάμπα σε γνωστό εστιατόριο των Βορείων Προαστίων της Αθήνας μετά άφησε για φιλοδώρημα μόλις 3 ευρώ στους σερβιτόρους!

Με αφορμή το ντροπιαστικό αυτό περιστατικό, ο Τάσος Δούσης πέρασε και το δικό του μήνυμα τονίζοντας πως θα πρέπει να αφήνουμε 5 με 10% φιλοδώρημα στα παιδιά αυτά γιατί οι εργαζόμενοι ζουν από αυτό! Μην είστε τσιγκούνηδες λοιπόν...

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Τάσος Δούσης: "Αβάσταχτη μοναξιά της επιτυχίας και της εξουσίας. Σκέψεις..."

Δείτε αναλυτικά την ιστορία όπως την βίωσε ο ίδιος ο Τάσος Δούσης στο Athensmagazine.gr:

"Ζούμε κάθε μέρα σαν Αθάνατοι και ξεχνάμε...": Ο Τάσος Δούσης προειδοποιεί!

Ένα βίντεο για την ημέρα των ευχαριστιών στις ΗΠΑ και για το γεγονός πως ζούμε καθημερινά σαν να είμαστε αθάνατοι, ξεχνώντας βασικές αξίες ανέβασε ο Τάσος Δούσης στο προφίλ του στο Instagram.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ξεκαθαρίζοντας πως επειδή ζούμε κάθε μέρα με αυτόν τον τρόπο ξεχνάμε τα βασικά και τα θεωρούμε όλα δεδομένα στην ζωή μας! Οι Αμερικάνοι μάλιστα για τον λόγο αυτό έχουν και την... ημέρα των ευχαριστιών! Βασικό συμπέρασμα; Μην θεωρείται τίποτα δεδομένο και να ευχαριστείτε τον Θεό κάθε μέρα γι' ότι σας προσφέρει!

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και την τοποθέτηση του Τάσου Δούση για το κάπνισμα σε δημόσιο χώρο! Πως μπορεί να την πατήσεις;

Δείτε την άκρως ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του Τάσου Δούση στα παρακάτω βίντεο που ακολουθούν στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share