Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έχει ξεπεράσει τις 1.000.000 προβολές και ακόμα προκαλεί συγκίνηση! "Κέρδισες" το βίντεο που...

Θα σας φέρει δάκρυα στα μάτια...

26 Νοεμβρίου 2019 20:20
Έχει ξεπεράσει τις 1.000.000 προβολές και ακόμα προκαλεί συγκίνηση!

Ένα συγκινητικό βίντεο θα σας παρουσιάσουμε σήμερα που θα σας φέρει δάκρυα στα μάτια... Έχει ξεπεράσει τις 1.000.000 προβολές και ακόμα προκαλεί συγκίνηση σε όλους!

Το βίντεο για την προώθηση του Ημιμαραθωνίου Κρήτης «Ο φίλος μου το κινητό», που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου, είναι ουσιαστικά μια ταινία μικρού μήκους, με πρωταγωνιστή ένα αγόρι που αναζητά παρέα για παιχνίδι με την μπάλα. Όλοι ωστόσο, μικροί μεγάλοι, είναι τόσο αφοσιωμένοι στα κινητά και τα τάμπλετ τους, που δεν του δίνουν καμία σημασία. Βίντεο σοκ: Ανεμοστρόβιλος σαρώνει και... διαλύει εργοστάσιο στην Καλαμάτα!

Μέχρι που βρίσκει ένα άλλο παιδί, με πρόβλημα όρασης (το υποδύεται ο Γιάννης Σαμαράς, μαθητής του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τυφλών Καλλιθέας), και το προσκαλεί στον πρώτο αγώνα τρεξίματος της ζωής του. «Κέρδισες!» του λέει με ενθουσιασμό, για να απαντήσει το αγόρι, με την αφοπλιστική ειλικρίνεια της ηλικίας του: «Δεν έχω κερδίσει ποτέ».

Δείτε ακόμα: Αρκούδα χορεύει έξαλλα στον ζωολογικό κήπο και κατακτά το διαδίκτυο! (Video)

98χρονη Ελληνίδα γιαγιά χορεύει ζεϊμπέκικο στον γάμο της εγγονής της και καταχειροκροτείται!

Τι κι αν είναι 98 χρονών, αυτή η γιαγιά αποφάσισε να χορέψει με την καρδιά της στον γάμο της εγγονής της το καλύτερο ζεϊμπέκικο.

Η γιαγιά Δήμητρα μπορεί να είναι ομογενής, αλλά δεν ξεχνά ποτέ την πατρίδα της. Η ίδια, λοιπόν, χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο και συγκεκριμένα την «Ρόζα» του Μητροπάνου στο γάμο της εγγονής της που ζει στο Τορόντο. Με την ευκαιρία δείτε: Το ζεϊμπέκικο του Έλληνα φαντάρου που προκαλεί ρίγος

Αν και στην αρχή κρατάει το χέρι της νύφης, μετά το αφήνει και χορεύει μόνη της ζεϊμπέκικο κάνοντας τους πάντες να χτυπούν παλαμάκια ρυθμικά. Σίγουρα η γιαγιά Δήμητρα ήταν η έκπληξη της βραδιάς...

Again this woman amazes us. Yiayia Demetra at 98 years old still dances a mean zembekiko. This was at Joanna's wedding last night. God Bless! #admiremypethera

Posted by Patricia Karres Diamantouros on Sunday, July 9, 2017

Νύφη χόρεψε το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο που έχετε δει! Ανατριχιαστικό!

Υπάρχουν στιγμές και εικόνες που δεν χρειάζονται λόγια ή σχόλια. Νύφη χόρεψε το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο που έχετε δει! Είναι ανατριχιαστικό!

Είναι τα βαθιά συναισθήματα που μας αγγίζουν και αυτό είναι αρκετό. Ένα τέτοιο παράδειγμα χωρίς αμφιβολία είναι το ιδιαίτερα συγκινητικό ζεϊμπέκικο που χόρεψε μία νύφη κατά τη διάρκεια του γαμήλιου γλεντιού…Με την ευκαιρία δείτε και 3+1 «περίεργα» μέρη στα οποία έχει χορέψει ζεϊμπέκικο ο Παπαμιχαήλ.

Η νεαρή, πανέμορφη νύφη η οποία είναι άτομο με ειδικές ικανότητες, θέλησε να χορέψει ζεϊμπέκικο τραβώντας δικαιολογημένα πάνω τις όλα τα βλέμματα, αλλά και στο τέλος το πιο ζεστό χειροκρότημα από όλους τους καλεσμένους που είχαν σχηματίσει κύκλο γύρω της.

Συγγενείς και φίλοι χάρηκαν μαζί της την μοναδική αυτή στιγμή και όλοι καμάρωσαν την δύναμη ψυχής τόσο της νύφης όσο και του Άνδρα της.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share