Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ξαφνικά βλέπουν έναν κροκόδειλο... όταν παρατηρούν τον λαιμό του δεν πιστεύουν στα μάτια τους! (Video)

Σοκαριστικό!

26 Νοεμβρίου 2019 18:37
Ξαφνικά βλέπουν έναν κροκόδειλο... όταν παρατηρούν τον λαιμό του δεν πιστεύουν στα μάτια τους! (Video)

Ξαφνικά βλέπουν έναν κροκόδειλο... όταν παρατηρούν τον λαιμό του δεν πίστεψαν στα μάτια τους!

Ένας κροκόδειλος τα «βάζει» με 30 ιπποπόταμους! Η συνέχεια σοκάρει... (Video)

Ένας κροκόδειλος εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια ζει σε έναν ποταμό του Παλού της Ινδονησίας, έχοντας περασμένο στον λαιμό του ένα λάστιχο μηχανής!

Και λέμε «τουλάχιστον» γιατί όταν παρατηρήθηκε για πρώτη φορά, πίσω στο 2016, πολλοί εκτιμούσαν πως ήδη το κουβαλούσε κάμποσο καιρό, καθώς ήδη είχε αρχίσει να στριμώχνεται πάνω του.

Στο διάστημα που μεσολάβησε, εθελοντές από το Central Sulawesi Natural Resource Conservation Agency έκαναν αρκετές προσπάθειες να του το αφαιρέσουν.

Του έβαλαν στην ακτή διάφορα φαγητά που θα μπορούσαν να τραβήξουν την προσοχή, όπως για παράδειγμα κοτόπουλο, όμως εκείνος δεν έδινε καμία σημασία.

Έτσι, έχουμε φτάσει στο 2019 και το λάστιχο από μία βέσπα, συνεχίζει να βρίσκεται στον λαιμό του.

Ανατριχιαστικό: Κροκόδειλοι κατασπαράζουν 2χρονο κοριτσάκι! (Video)

Ανατριχιαστικό: Κροκόδειλοι κατασπαράζουν 2χρονο κοριτσάκι! H μητέρα πρόσεχε το νεογέννητο και όταν ο πατέρας κατάλαβε ότι η μικρή έλειπε, ήταν πλέον πολύ αργά, καθώς τα ερπετά έδιναν μάχη για το άψυχο σώμα της.

Γιγάντιο ανακόντα βρέθηκε νεκρό, αυτό όμως που ανακάλυψαν στο στομάχι του θα σας σοκάρει!

Η Ρομ ήταν στο σπίτι με την μητέρα και το νεογέννητο αδελφάκι της, όταν σε κάποια φάση ξέφυγε από την προσοχή της και άρχισε να περιπλανιέται μόνη της στην γύρω περιοχή.

Η οικογένεια διατηρεί μία φάρμα κροκόδειλων και η μικρή, χωρίς να αντιληφθεί τον κίνδυνο κατάφερε όχι απλά να πλησιάσει εκεί, αλλά να πέσει μέσα. Όταν ο πατέρας της οικογένειας, ο οποίος απουσίαζε επέστρεψε σπίτι, αντιλήφθηκε την παρουσία της και άρχισε να την αναζητεί.

Τρόμος: Κροκόδειλος επιτίθεται σε γυναίκα μέσα σε πισίνα! (Video)

Τρόμος για γυναίκα που έκανε το βραδινό της μπάνιο αμέριμνη στην πισίνα όταν ένας μικρός μεν αλλά ταχύτατος και με κοφτερά δόντια κροκόδειλος της επιτέθηκε! Φρίκη στην Ινδονησία: Κροκόδειλος κατασπάραξε γυναίκα που τον τάιζε! (video)

Οι σκηνές που ακολούθησαν θυμίζει σκηνές από ταινία θρίλερ που το θύμα ευτυχώς γλιτώνει τελευταία στιγμή.

Οι λήψεις από την κάμερα που δείχνουν την επίθεση του ερπετού είναι πραγματικά συγκλονιστικές.

Τι συμβαίνει στην Αυστραλία; Κροκόδειλος βρέθηκε με ορθοπεδική πλάκα στην κοιλιά του!

Τι συμβαίνει στην Αυστραλία; Κροκόδειλος βρέθηκε με ορθοπεδική πλάκα στην κοιλιά του! Τη λάμα μαζί με έξι βίδες ανακάλυψαν οι εργαζόμενοι στη φάρμα εκτροφής κροκόδειλων Koorana Crocodile Farm!

Όταν ο MJ –όπως οι ιδιοκτήτες της φάρμας ονόμαζαν τον συγκεκριμένο κροκόδειλο- πέθανε μετά από καυγά με έτερο «τρόφιμο» της φάρμας, οι εργαζόμενοι άνοιξαν το σώμα του άψυχου ερπετού, μήκους 4.,5 μέτρων για να διευκρινίσουν τα αίτια του θανάτου του. Μακάβριο: Κροκόδειλος αναδύεται στην επιφάνεια με ένα ανθρώπινο πόδι στο στόμα! (Video)

Φανταστείτε την έκπληξη που ένιωσαν λοιπόν, όταν στην κοιλιά του ανακάλυψαν μια ορθοπεδική λάμα με καρφιά, ελβετικής κατασκευής και, κατά τα φαινόμενα, παλιάς.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της φάρμας, ο MJ είχε αιχμαλωτιστεί στο Κουίνσλαντ όπου ζούσε ελεύθερος και αγοράστηκε από την Koorana Crocodile Farm πριν από 6 περίπου χρόνια. Δεδομένου ότι οι κροκόδειλοι ζουν ως τα 70, το ερπετό μπορεί να κατάπιε τη λάμα ακόμα και πριν από 50 χρόνια. Άλλωστε, κανένα κατοικίδιο ζώο και κανένας άνθρωπος δεν έχει χαθεί από την περιοχή.

Ο κύριος Λέβερ –όπως ονομάζεται ο ιδιοκτήτης της φάρμας- υποψιάζεται ότι η ορθοπεδική πλάκα προέρχεται από άνθρωπο και ελπίζει η ανακάλυψή της να ρίξει φως σε κάποια παλιά υπόθεση εξαφάνισης.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share