Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Οδηγός πετάει έξω από το αυτοκίνητο και παρατάει το σκυλάκι στη μέση του δρόμου! Λίγες μέρες μετά...

Σπαρακτική ιστορία!

26 Νοεμβρίου 2019 09:47
Οδηγός πετάει έξω από το αυτοκίνητο και παρατάει το σκυλάκι στη μέση του δρόμου! Λίγες μέρες μετά...

Είναι μια από τις πιο συγκινητικές χριστουγεννιάτες ιστορίες που θα σας σπαράξουν την καρδιά! Δεν προκαλεί μόνο λύπη αλλά και θυμό!

Τι συνέβη; Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr! Η κάμερα ασφαλείας καταγράφει ένα σκυλάκι Σταφορντσάιρ μπουλ τεριέ να ακολουθεί όλο χαρά τον ιδιοκτήτη του, κουνώντας την ουρά του. Εκείνος στην άκρη του δρόμου αφήνει το λουρί και το κρεβατάκι του σκύλου. Ο άγνωστος άνδρας τρέχει στο αυτοκίνητό του και το σκυλί τον ακολουθεί, πηδάει πάνω στα τζάμια, πιστεύοντας πως παίζουν. Ο οδηγός, αν και μοιάζει να διστάζει κάποια στιγμή, τελικά εγκαταλείπει τον Σνουπ ο οποίος κυνηγά το αυτοκίνητο καθώς απομακρύνεται…

Σκύλος έκανε ζημιά και το παίζει πεθαμένος για να την σκαπουλάρει!

Οι άνθρωποι που τον βρήκαν στην άκρη του δρόμου «να κάθεται θλιμμένος στο κρεβατάκι του», τον περιγράφουν ως «φιλικό κι αξιολάτρευτο».

Η RSPCA, η μεγαλύτερη φιλοζωική οργάνωση της Μεγάλης Βρετανίας, έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο, σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί ο άνδρας.

«Το να βλέπεις το φτωχό το σκυλί σε τέτοια αγωνία, να πηδάει πάνω στο αυτοκίνητο ενώ απομακρύνεται, είναι απλώς σπαρακτικό. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί κανείς να κάνει κάτι τέτοιο», δήλωσε η Ναταλία Περεχόβσκι, επιθεωρήτρια της RSPCA.

Οι κτηνίατροι της φιλοζωικής έλεγξαν το τσιπάκι του μικρού και εντόπισαν δύο προηγούμενους ιδιοκτήτες στο Μπέρμινγχαμ – οι οποίοι, ωστόσο, δεν έχουν κάποια σχέση με την εγκατάλειψή του.

Η δημοσιοποίηση του βίντεο έχει εξοργίσει τα social media που καταγγέλλουν ως «δειλό» και «άκαρδο» τον ιδιοκτήτη του Σνουπ, για τον οποίο αναζητούν το σπίτι που του αξίζει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αποκεφάλισε ένα φίδι που είδε στην αυλή της, όμως δεν ήξερε τι την περίμενε μετά από λίγο!

Ένα αποκεφαλισμένο δηλητηριώδους φίδι επιδεικνύει τους κυνόδοντές του για τελευταία φορά πριν πεθάνει, έχει γίνει viral στα social media. Γενναίο σκυλάκι σκότωσε δηλητηριώδη κόμπρα για να προστατεύσει την οικογένειά του και πέθανε!

θανάσιμο μαύρο φίδι μοκασίνος να κινεί το κεφάλι του, μετά τον αποκεφαλισμό του.

«Τα κορίτσια εντόπισαν σήμερα ένα μοκασίνο στο παρτέρι μας. Δεν είχαμε κοντά κάποιο μαχαίρι, και έτσι ο Avery έκοψε το κεφάλι του με κλαδευτήρι δέντρου. Το αγαπημένο κομμάτι των κοριτσιών ήταν όταν το κεφάλι συνέχισε να δαγκώνει στον αέρα μερικά λεπτά αφού είχε κοπεί.»

Το φίδι εντέλει σταμάτησε να κινείται.. Αδιανόητο: Άντρας δάγκωσε φίδι για να το εκδικηθεί και τώρα είναι στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση!

Αρκετοί χρήστες σχολίασαν τον αποτρόπαιο σκοτωμό του ερπετού, ενώ άλλοι ανησύχησαν για την ασφάλεια των παιδιών που βρίσκονταν κοντά στο φίδι.

Αποκεφάλισε ένα φίδι

«Μήπως καλύτερα να διδάξετε στα παιδιά σας να κοιτάζουν το περιβάλλον χώρο τους; Όταν βλέπουν ένα φίδι, να φεύγουν στην αντίθετη κατεύθυνση. Τα περισσότερα τσιμπήματα από φίδι που συμβαίνουν στις ΗΠΑ είναι όταν ο κόσμος προσπαθεί να τα σκοτώσει. Είστε ανίδεοι.»

«Θέε μου, αφήστε τα φίδια στην ησυχία τους. Τρώνε άλλα δυνητικά επικίνδυνα ζώα (ποντίκια, άλλα φίδια κτλ) και το να βρείτε ένα φίδι στον κήπο σας είναι κάτι κοινό. Αφήστε το μόνο του για μια ώρα, επιστρέψτε και θα έχει φύγει. Διαφορετικά, καλέστε έναν επαγγελματία να το απομακρύνει,» σχολίασε κάποιος άλλος χρήστης.

«Το ξέρετε ότι οι μοκασίνοι είναι πολύ επικίνδυνοι; Ένα τσίμπημα μπορεί να σκοτώσει έναν ενήλικα άντρα. Δεν πρέπει να περιμένετε για να τσιμπήσει για να το σκοτώσετε, επειδή τότε θα είναι ήδη αργά,» υπερασπίστηκε την ενέργεια κάποιος άλλος.

Ένα τσίμπημα από ένα μαύρο μοκασίνο θα μπορούσε να προκαλέσει ακρωτηριασμό, αλλά ένα τέτοιο τσίμπημα σπάνια είναι θανάσιμο, σύμφωνα με την Daily Mail.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share