Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξαγριωμένος ελέφαντας κλείνει το δρόμο σε οδηγό λεωφορείου! Δεν φαντάζεστε τι γίνεται μετά...! (Video)

Σοκ!

25 Νοεμβρίου 2019 10:41
Εξαγριωμένος ελέφαντας κλείνει το δρόμο σε οδηγό λεωφορείου!  Δεν φαντάζεστε τι γίνεται μετά...! (Video)

Εικόνες τρόμου κατέγραψαν επιβάτες λεωφορείου, όταν ο οδηγός το ακινητοποίησε καθώς το δρόμο τους είχε κλείσει ένας εξαγριωμένος ελέφαντας.

14 λιοντάρια ορμάνε σε ένα ελεφαντάκι! Η συνέχεια είναι σοκαριστική! (Video)

Αυτό που ακολούθησε είναι ομολογουμένως τρομακτικό, καθώς για 4 λεπτά περίπου ο ελέφαντας δεν έδειχνε καμία διάθεση να φύγει απ’ το δρόμο, παρά τις ρυθμικές κόρνες που με μανία χρησιμοποίησε ο οδηγός για να αποτρέψει τη σύγκρουση.

Σοκ: Ελέφαντας επιτέθηκε σε 5 ανθρώπους και τους σκότωσε!

Ελέφαντας επιτέθηκε σε 5 ανθρώπους και τους σκότωσε!

Ένα όνομα που πυροδοτεί πολλούς συνειρμούς και είναι συνδεδεμένο με ιστορίες τρόμου. Ελέφαντας, που προκάλεσε τον θάνατο πέντε χωρικών και του έχουν δώσει το όνομα «Μπιν Λάντεν», όπως ακριβώς τον πρώην ηγέτη της Αλ Κάιντα Οσάμα μπιν Λάντεν, αιχμαλωτίστηκε, έπειτα από μια καταδίωξη στην πολιτεία Άσαμ (βορειοανατολική Ινδία).

Αξιωματούχοι της υπηρεσίας άγριας ζωής αναζητούσαν το ζώο για πολλές ημέρες, μέσα στο δάσος, χρησιμοποιώντας drone και οικόσιτους ελέφαντες.

«Προχωρήσαμε στο τελευταίο στάδιο σήμερα… Δύο βελάκια», που περιείχαν ηρεμιστικό, «έριξαν ειδικοί εναντίον του», προκειμένου να πιάσουν τον ελέφαντα, εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας αξιωματούχος.

Στόχος, αυτή τη στιγμή, είναι «να μεταφερθεί ο ελέφαντας σε ένα δάσος όπου δεν υπάρχουν κατοικημένες περιοχές» πλησίον του, συμπλήρωσε.

Ο ελέφαντας σκότωσε πέντε ανθρώπους, μεταξύ αυτών τρεις γυναίκες, όταν επιτέθηκε, τον Οκτώβριο, στην περιοχή Γκοαλπάρα, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά του για 24 ώρες.

Σχεδόν 2.300 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από ελέφαντες στην Ινδία, τα τελευταία πέντε χρόνια, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα τον Ιούνιο

Λιοντάρι αρσενικό δαγκώνει την ουρά της αδερφής του. Θα σας κοπεί η ανάσα μόλις δείτε τι ακολούθησε...

Θα σας "κοπεί" η ανάσα μόλις δείτε το αρσενικό λιοντάρι να δαγκώνει την ουρά της αδερφής του.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Λιοντάρι ορμάει στον 50χρονο θηριοδαμαστή του. Όλοι έμειναν άφωνοι με αυτό που είδαν...

Εκείνη περπατούσε αμέριμνη μπροστά όταν ο μικρός αδερφός αποφάσισε να διαταράξει την ησυχία της και να ανάψει τα αίματα για τα καλά!

Οι φωτογραφίες που θα δείτε είναι τυπικές οικογενειακές και… σου κόβουν την ανάσα!

Θρίλερ: Λιοντάρι μονομαχεί με λεοπάρδαλη! Ποιος κερδίζει; Ο απόλυτος δολοφόνος ή ο απόλυτος μαχητής;

Ο φωτογράφος αναφέρει ότι το θηλυκό λιοντάρι ήταν αρκετά ψύχραιμο, έμοιαζε να είναι συνηθισμένη στις αντιδράσεις του νεαρού λιονταριού και ακόμα και στον «καυγά», που ουσιαστικά ήταν παιχνίδι, ήταν πιο ήρεμη απ’ ότι φαίνεται στις φωτογραφίες, οπότε μην ανησυχείτε… η οικογενειακή ηρεμία αποκαταστάθηκε.

Λιοντάρι μονομάχησε με γκνου. Νόμιζε ότι η νίκη ήταν εύκολη ωστόσο στη συνέχεια...

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένα λιοντάρι μονομάχησε με γκνου... Πίστευε πως η νίκη ήταν εύκολη ωστόσο στη συνέχεια ήρθε η ανατροπή.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Έπος: Η απίστευτη γκριμάτσα του λιονταριού όταν το ''κάνει''με την λιονταρίνα!

Τη μάχη κατέγραψαν οι κάμερες ταξιδιωτών στη Νότια Αφρική. Όλοι πίστεψαν ότι η μάχη θα ήταν άνιση και ο Βασιλιάς των ζώων θα κατάφερνε να νικήσει το γκνου το οποίο είχε παγιδευτεί στα δόντια του.

Το γκνου έχει κοντόχοντρο λαιμό, με κεφάλι στενόμακρο και κέρατα φαρδιά στη βάση τους. Υπάρχουν δύο είδη πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Το γκνου με την άσπρη ουρά, γνωστό και ως κοννοχαίτης είναι λεπτοκαμωμένο περίπου 120 εκ. ψηλό, κοντόσωμο και με μακριά πόδια. Έχει μαύρο χρώμα με μακριά κρόσσια στον αυχένα και μακριά άσπρη ουρά. Στο ραβδωτό γνου ή κυανή κοννοχαίτης είναι πιο μακριά στο σώμα, γκριζογάλαζο με σκούρες καφέ ραβδώσεις στο λαιμό. Το ραβδωτό γνου είναι μεγαλύτερο, γύρω στα 144 εκ. ύψος και με κοντύτερα κέρατα. ...

Δείτε ένα λίγο διαφορετικό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για να καταλάβετε:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Εντυπωσιακά καρφώματα με τη βοήθεια ενός… ελέφαντα!

Ο ''άτακτος'' ελέφαντας που έγινε viral! (Video)

Δείτε περισσότερα βίντεο και viral θέματα στο AthensMagazine.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share