Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022

60 δεύτερα με τον Τάσο Δούση: Μετά ψάχνουμε γιατί τα κοριτσάκια μας σήμερα είναι σούργελα

Καθημερινές ιστορίες βγαλμένες μέσα στην ζωή

21 Νοεμβρίου 2019 09:27
60 δεύτερα με τον Τάσο Δούση: Μετά ψάχνουμε γιατί τα κοριτσάκια μας σήμερα είναι σούργελα

Ο Τάσος Δούσης, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram, μας περιγράφει καθημερινές ιστορίες βγαλμένες μέσα στην ζωή και αλήθειες που... πονάνε!

Πως η μάστιγα του GNTM που πρόκειται για ένα ριάλιτι μόδας και... κατιναριού έχει καταφέρει να σημειώνει τεράστια νούμερα τηλεθέασης, αφήνοντας πίσω του ένα φοβερό σίριαλ σαν τις Άγριες Μέλισσες;

Γι' αυτό και τα σημερινά κορίτσια είναι εντελώς σούργελα και βγαίνουν καμένες στο μυαλό!

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης επιστρέφει μ' ένα ταξίδι ζωής στο Μπαλί! (video)

Δείτε στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr τα 60 δεύτερα με τον Τάσο Δούση και βγάλτε τα... συμπεράσματά σας:

Περί ευτυχίας: ”Για να είμαστε ευτυχισμένοι, πρέπει να μη μας απασχολούν πολύ οι άλλοι”

Περι ευτυχίας: ”Για να είμαστε ευτυχισμένοι, πρέπει να μη μας απασχολούν πολύ οι άλλοι”. Αλμπέρ Καμύ

Τι είναι τελικά ευτυχία;

Ο Τάσος Δούσης, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram μας εξιστορεί την δική του οπτική γωνία περί ευτυχίας!

Ευτυχία είναι η “ηδονική αξία της ζωής”. Είναι η ευχαρίστηση και η απόλαυση που προσφέρουμε στον εαυτό μας και όχι σε άλλους.Σκοπός μας πρέπει να είναι η επιδίωξη να περνάμε καλά σε πολλές και μικρές η μεγάλες στιγμές. Το να «αγοράζουμε» πόνο από τους άλλους και να δημιουργούμε καθημερινά δράματα δεν βοηθάει στην παραγωγή «ηδονικής ευτυχίας» το αντίθετο συμβαίνει... Εντούτοις, «δεν υπάρχει καμιά συμβουλή που να κάνει για όλους· ο καθένας πρέπει να δοκιμάσει μόνος του με ποιον ιδιαίτερο τρόπο μπορεί να γίνει ευτυχισμένος» λέει ο Φρόιντ και συμφωνώ απόλυτα.

Ποια είναι λοιπόν η δική μου συνταγή για την ευτυχία η πως την βιώνω εγώ.

Πρώτα από όλα θεωρώ οτι η ευτυχία ξεκινάει από το μυαλό. Δηλαδή προσπαθώ αυτά που σκέφτομαι αυτά που κάνω και αυτά που λέω να είναι σε αρμονία. Αυτό είναι μία καλή αρχή. Στην συνέχεια δεν υπολογίζω την γνώμη των άλλων για εμένα. Προσπαθώ να ζω την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία με απίστευτη ενέργεια και στα όρια. Απολαμβάνω την κάθε στιγμή και κάνω παρέα με οποίους γουστάρω έστω και αν είμαι λίγοι.Δεν ξέρω τι είναι μελαγχολία και το κάθε τι που συμβαίνει το ξεχνάω την επόμενη μέρα. Δεν μισώ κανέναν απλά καταστρέφω δίχως δεύτερη σκέψη οποίων μου πειράζει την οικογένεια μου και το ψωμί μου.Χαρίζω απόλαυση στον εαυτό μου όπου μπορώ και επειδή είμαι καλά προσφέρω ευτυχία και στους άλλους. Συγχωρώ εύκολα... Απολαμβάνω την δουλειά μου... Απολαμβάνω τις στιγμές του έρωτα. Εξαρτώ την ζωή μου από στόχους δημιουργίας και όχι από ανθρώπους και αντικείμενα,χρήμα σπίτια,αυτοκίνητα... Έγινα ανεξάρτητος οικονομικά με ένα στόχο να κάνω ότι γουστάρω στην ζωή και όχι ότι θέλουν οι άλλοι. Θέλω να με αγαπάνε για αυτό που είμαι και όχι για αυτό που θα θέλαν να είμαι. Αυτά σε γενικές γραμμές για την ευτυχία. Βρείτε το δικό σας τρόπο να είσαστε καλά στην ζωή γιατί δυο είναι τα μόνα σίγουρα. Η ζωή είναι μικρή και ο θάνατος σίγουρος.

#eikonesbytasosdousis

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share