Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Συγκινητικό: Γιατρός κάνει καντάδα σε κοριτσάκι που πάσχει από καρκίνο και η αντίδρασή της είναι ό,τι πιο γλυκό είδαμε σήμερα! (Video)

Η ιστορία είναι αληθινή και πολύ συγκινητική!

19 Νοεμβρίου 2019 08:08
Συγκινητικό: Γιατρός κάνει καντάδα σε κοριτσάκι που πάσχει από καρκίνο και η αντίδρασή της είναι ό,τι πιο γλυκό είδαμε σήμερα! (Video)
Follow us on Google News

Γιατρός κάνει καντάδα σε κοριτσάκι που πάσχει από καρκίνο και η αντίδρασή της είναι ό,τι πιο γλυκό είδαμε σήμερα!

Το τραγούδι μπορεί να ταξιδέψει κάποιον σε διαφορετικούς κόσμους και να τον κάνει να ξεχάσει προσωρινά τις ανησυχίες του. Το συγκινητικό μήνυμα μιας 21χρονης κοπέλας: ''Όταν τα μαλλιά μου άρχισαν να πέφτουν, ένιωθα ότι έχανα τον έλεγχο αλλά...''

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς αυτός ο γιατρός κατάφερε να αλλάξει τις ζωές των ασθενών του μέσω της μουσικής.

Όταν κάποιος πάσχει από μία ασθένεια, συνήθως προσπαθεί να παραμείνει αισιόδοξος καθώς υπάρχουν πιθανότητες να κερδίσει τη μάχη. Η θετική σκέψη μπορεί στ’ αλήθεια να επηρεάσει την υγεία ενός ατόμου και να του δώσει τη δύναμη που δεν θα είχε αλλιώς. Ο γιατρός αυτός γνώριζε τη δύναμη που έχει η μουσική και έκανε τα πάντα για να κρατήσει τους ασθενείς του δυνατούς και αισιόδοξους.

Ο Δρ. Μάρτινς είναι ένας αφοσιωμένος γιατρός στο νοσοκομείο Das Clinicas στο Πρέτο στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Μία μέρα έφερε το ουκουλέλε του στο νοσοκομείο. Ήθελε να διασκεδάσει τους μεγαλύτερους σε ηλικία ασθενείς του φέρνοντάς τους ζωντανή μουσική. Αυτό που δεν γνώριζε ήταν πως είχε και μία ξεχωριστή, μικρή θαυμάστρια.

Η Σοφία βρισκόταν στην παιδοογκολογική πτέρυγα όταν άκουσε τον Δρ.Μάρτινς να παίζει. Το κορίτσι πάσχει από μία σπάνια ασθένεια, που ονομάζεται Πνευμονική Ιστιοκύττωση Langerhans. Όταν άκουσε τον Δρ. Μάρτινς να παίζει, αμέσως γέμισε με χαρά. Άρχισε να περιπλανιέται σε όλο το νοσοκομείο, ψάχνοντας την προέλευση αυτής της όμορφης μελωδίας. Όταν η Σόφια βρήκε το γιατρό να τραγουδάει και να παίζει το ουκουλέλε του, έτρεξε κοντά του. Θα δακρύσετε: Κοριτσάκι χωρίς χέρια κατάφερε να κερδίσει κάτι... αδιανόητο! (Video)

Ο Δρ. Μάρτνις σύντομα συνειδητοποίησε την μεγάλη επίδραση που είχε η μουσική του σ’ αυτό το μικρό κορίτσι και γι’ αυτό έκανε κάτι αξιοθαύμαστο: Έπαιξε ένα ξεχωριστό τραγούδι ειδικά γι’ αυτήν! Η Σοφία ήταν ενθουσιασμένη που άκουγε τη μουσική. Άρχισε να λικνίζει το σώμα της ανάλογα με το ρυθμό και στη συνέχεια, το έριξε στο χορό! Το κοριτσάκι γέμισε με χαρά όλο το δωμάτιο καθώς ακολουθούσε κάθε μελωδία!

Ο Δρ. Μάρτινς έδειξε πραγματική αφοσίωση στους ασθενείς του καθώς ξεπέρασε τα όρια της συμβατικής ιατρικής και έκανε ό, τι μπορούσε για να φέρει τη χαρά στο νοσοκομείο. Η Σοφία και οι υπόλοιποι ασθενείς δεν θα ξεχάσουν ποτέ την αφοσίωση και τη συμπόνια του. Είναι συγκινητικό να βλέπεις έναν γιατρό που νοιάζεται τόσο πολύ για την καλή ψυχολογία των ασθενών του!

Θα συγκινηθείτε: Μητέρα τράβηξε ένα συγκλονιστικό βίντεο λίγο πριν δώσει το μωρό της για υιοθεσία!

Μητέρα τράβηξε ένα συγκλονιστικό βίντεο λίγο πριν δώσει το μωρό της για υιοθεσία!

«Με το βίντεο αυτό θα ξέρει το μωρό μου ότι πάντα το ήθελα». Η Χάνα Μόνγκιε από τη Γιούτα της Αμερικής, έπρεπε να πάρει μια απίστευτα δύσκολη απόφαση: Να δώσει το μόλις δύο μηνών γιο της Taggart για υιοθεσία. Έτσι αποφάσισε να γυρίσει ένα τρυφερό βίντεο με το σκεπτικό κάποτε να το δει και το μωρό της. Στο βίντεο που μοιράστηκε στη σελίδα της στο facebook Love What Matters Facebook, η Χάνα εξηγεί στον γιο της Ταγάτ γιατί αναγκάστηκε να το δώσει σε ένα ζευγάρι για να τον αναθρέψει. Συγκινητικό: Κωφό μωράκι άκουσε για πρώτη τη μαμά του να λεέι ''Σαγαπώ'' και ξέσπασε σε κλάματα!

Αυτός είναι ο γιος μου, ο Ταγάτ, τον οποίο έβαλα σε λίστα έγκρισης υιοθεσίας το Μάρτιο του 2016», έγραψε στην περιγραφή του βίντεο. Αυτό το βίντεο έγινε ώστε να μπορεί να μάθει κάποτε το μωρό μου, πως ότι έκανα ήταν αποκλειστικά από αγάπη γι ‘αυτόν. Ποτέ δεν θα πρέπει να σκεφτεί ότι τον έδωσα ή ότι δεν τον αγαπούσα. Θα είναι πάντα σε θέση να γνωρίζει ότι τον αγαπούσα περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο σε αυτόν τον κόσμο.

Η Χάνα ήταν 18 ετών όταν έμεινε έγκυος. Ο πατέρας της Ταγάτ, ήταν 20. Όπως εξηγεί στο βίντεο, ήταν πολύ ενθουσιασμένος για την εγκυμοσύνη της.

«Ο μπαμπάς σου σε αγαπούσε τόσο πολύ από την αρχή» , λέει στο μωρό. «Όμως ο μπαμπάς σου πέθανε ενώ ήμουν έγκυος. Έτσι έπρεπε να πάρω αυτή τη σκληρή απόφαση». Αλλή μια αληθινή ιστορία: «Της στέρησε την όραση και μετά την ζωή: Με άφησε μόνο μου με ένα μωρό 13 μηνών!»

Μετά την ανάγνωση χιλιάδων προτάσεων για υιοθεσία η Χάνα Μόνγκιε βρήκε ένα ζευγάρι, τον Μπραντ και την Έμιλι, το οποίο ζούσε επίσης στη Γιούτα.

«Διάβασα την επιστολή τους και αμέσως σκέφτηκα, Αυτοί είναι»
Σήμερα το ζευγάρι, που στο μεταξύ υιοθέτησε ακόμη ένα νεογέννητο, έχει τις καλύτερες σχέσεις με τη Χάνα Μόνγκιε. Της επιτρέπουν να βλέπει το μωρό της όσες φορές θέλει και μάλιστα συχνά τη φωνάζουν και για babysitting. Όπως χαρακτηριστικά ομολόγησε η Χάνα στο AB.C., «Ήταν η μεγαλύτερη ευλογία που οι Marshes ήταν τόσο πρόθυμοι να με δεχτούν στην οικογένειά τους»

«Αν έχω μετανοιώσει; Κάθε φορά που επισκέπτομαι τονΤαγάτ, φεύγω με αίσθηση της χαράς και σιγουριάς που μπήκε σε μια τέτοια οικογένεια. Όχι ποτέ δεν έχω ποτέ μετανιώσει για την απόφασή μου».

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share