Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Επική μάχη φιδιού με κροκόδειλο για να τον κατασπαράξει... Δείτε τι συνέβη! (Video)

Ποιος κατάφερε να κερδίσει;

16 Νοεμβρίου 2019 14:38
Επική μάχη φιδιού με κροκόδειλο για να τον κατασπαράξει... Δείτε τι συνέβη! (Video)

Ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι μέσα σε ένα φίδι μπορεί να χωρέσει ένα ολόκληρος κροκόδειλος. Και όμως, έπεσε θύμα ενός πεινασμένου φιδιού, που δεν λογάριασε τίποτα και τον κατασπάραξε. Δείτε στο παρακάτω βίντεο την μάχη που ακολουθεί και θα σοκαριστείτε!

Δείτε επίσης: Θρίλερ: Λιοντάρι μονομαχεί με λεοπάρδαλη! Ποιος κερδίζει; Ο απόλυτος δολοφόνος ή ο απόλυτος μαχητής;

Η μάχη εκτυλίχθηκε στη λίμνη Μοντάρα του όρους Ίσα στην Αυστραλία. Διήρκεσε πέντε ώρες με κροκόδειλο και φίδι να μάχονται για την επιβίωση τους και το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο... Το φίδι ήταν βέβαια πύθωνας, και τυλίχτηκε γύρω από το θύμα του.

φίδι κροκόδειλοςφίδι κροκόδειλος

Τόσο γρήγορα το τεράστιο φίδι κατάπιε τον κροκόδειλο, αφού τον χώνεψε μέσα σε 15 λεπτά, παρά την πολύωρη μάχη!

Σοκ: Μικρά παιδιά έσωσαν το σκυλάκι τους από φίδι που το είχε τυλίξει και παρολίγον να το σκοτώσει!

Μικρά παιδιά έσωσαν το σκυλάκι τους από φίδι που τον είχε τυλίξει και παρολίγον να το σκοτώσει!

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που τρία νεαρά αγόρια τα βάζουν γενναία με ένα τεράστιο φίδι που είχε τυλιχτεί γύρω από το κάτω μέρος του σώματος του σκύλου τους. Κόμπρα επιτέθηκε σε ποδηλάτες που της έκοψαν το δρόμο!

Ένα βίντεο δείχνει το μεγαλύτερο αγόρι να προσπαθεί να καρφώσει το κεφάλι του φιδιού στο χορτάρι με ένα μεταλλικό πόδι τραπεζιού, καθώς τα δύο μικρότερα αδέρφια προσπαθούν να κάνουν το φίδι να μη σφίγγει τόσο το σκύλο τους χτυπώντας το με μεγάλα φύλλα.

παιδιά έσωσαν το σκυλάκι τους από φίδι

Το σκυλί φαίνεται ζαλισμένο από το άγχος, ενώ οι φίλοι του μάχονται με το ερπετό.

Το μεγαλύτερο αγόρι χρησιμοποιεί τον πόδι του τραπεζιού για να σπρώξει το κεφάλι του φιδιού στο έδαφος, ενώ τα άλλα δύο προσπαθούν να ξεδιπλώσουν το φίδι, κάτι που στην αρχή φαίνεται υπερβολικά δύσκολο.

Τα αγόρια στρέφουν το σώμα του σκύλου από τη μια πλευρά στην άλλη και στη συνέχεια, αρπάζουν το φίδι και από τις δύο άκρες του, τραβώντας προς τις αντίθετες κατευθύνσεις για να το ανοίξουν τόσο ούτως ώστε να μπορέσει να απελευθερωθεί το σκυλί.

παιδιά έσωσαν το σκυλάκι τους από φίδι

Ευτυχώς, ο σκύλος δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό από την επίθεση.

Το μεγαλύτερο αγόρι κρατάει το φίδι από το κεφάλι, το μήκος του οποίου υπερβαίνει το ύψος του.

Η τύχη του φιδιού είναι άγνωστη, όπως επίσης άγνωστο είναι και το μέρος που καταγράφηκε το βίντεο.

Χίλια μπράβο στα γενναία αγόρια που δεν άφησαν αβοήθητο τον τετράποδο φίλο τους και με το πείσμα τους του έσωσαν τη ζωή!

Αμέτρητοι άνθρωποι βρίσκουν φίδια στις τουαλέτες τους - Αν μάθετε πως εμφανίζονται θα σοκαριστείτε!

Αμέτρητοι άνθρωποι βρίσκουν φίδια στις τουαλέτες τους - Αν μάθετε πως εμφανίζονται θα σοκαριστείτε!

Φαίνεται πως τελευταία εμφανίζονται φίδια στα πιο απρόσμενα σημεία των σπιτιών – στις τουαλέτες! Φανταστείτε να πηγαίνετε στο μπάνιο και να δείτε ένα τεράστιο ανακόντα να κρέμεται από την λεκάνη. Απίστευτο: Δείτε τι κάνει το δηλητήριο φιδιών στο αίμα!

Και όμως αυτό είναι πιο συνηθισμένο από όσο νομίζετε. Ένας άντρας από την Βόρεια Καρολίνα με όνομα MikeGreen λέει πως έχει βρει έξι φίδια στην τουαλέτα του τα τελευταία 4 χρόνια!

Κάποιος βρήκε έναν πύθωνα στην τουαλέτα του στην Αυστραλία, που είναι γνωστή ως η χώρα με τα περισσότερα φίδια στον κόσμο. Μπορείτε να το πιστέψετε;

Γιατί συμβαίνει αυτό; Πώς μπορεί ένα φίδι να βγει από την λεκάνη σας; Φαίνεται πως τα φίδια μπορούν εύκολα να μπουν από τους σωλήνες εξαερισμού από τις ταράτσες και να φτάσουν μέχρι την τουαλέτα.

«Αυτά τα ζώα νιώθουν περισσότερο άνετα σε κλειστά και σκοτεινά μέρη. Οπότε, θα μπουν σε έναν σωλήνα χωρίς να το σκεφτούν και πολύ. Σε μερικές περιπτώσεις, δεν αποκλείεται να καταλήξουν στην τουαλέτα κάποιου,» είπε ο Ian Recchio, ειδικός στα ερπετά από τον ζωολογικό κήπο του Los Angeles.

Εάν βρείτε ένα φίδι στην τουαλέτα σας, καλέστε αμέσως τις αρχές. Θα καταφέρουν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από αυτό και θα το ταυτοποιήσουν.

Τα καλά νέα είναι πως τα περισσότερα από τα φίδια είναι άκακα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιο επικίνδυνο, οπότε καλό θα είναι να προσέχετε.

Δείτε περισσότερα για το πώς να αντιδράσετε σε μία τέτοια περίπτωση στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share