Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020

Απολαύστε τον καλύτερο τοξοβόλο του κόσμου! Έχει σπάσει κάθε ρεκόρ! (Video)

Τα κόλπα του θα σας κάνουν να τα χάσετε!

15 Νοεμβρίου 2019 08:55
Απολαύστε τον καλύτερο τοξοβόλο του κόσμου! Έχει σπάσει κάθε ρεκόρ! (Video)
Follow us on Google News

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το καλύτερο βίντεο με τοξοβολία! Ο κύριος που θα δείτε έχει σπάσει κάθε ρεκόρ και αναμφίβολα έγινε viral! Απίστευτο: Δείτε τι έκανε ένας άντρας της για να σταματήσει τον γάμο της πρώην του! (Βίντεο)

Tι κάνει όμως και έχει κυριεύσει το ίντερνετ;

Μόνο αν δείς το βίντεο θα το πιστέψεις… Ακόμα και οι φίλοι του -συμπαίκτες- δεν μπορούν να μην αντιδράσουν!

Ένας "γυναικάς".. λεμούριος εισβάλλει στο στήθος μοντέλου του Playboy! (Video)

Την επίσκεψη της Φράνσια Τζέιμς στο Chase Animal Rescue Sanctuary τίμησε ένας "γυναικάς" λεμούριος, που βρήκε την ευκαιρία να τρυπώσει στο στήθος του μοντέλου! Δείτε το βίντεο και θα λιώσετε στα γέλια!

Δείτε επίσης: Είχε για κατοικίδιο λιοντάρι μέχρι που πήγε να τον φάει ζωντανό.. μπροστά στη μάνα του! (Video)

Η Φράνσια Τζέιμς είχε βιώσει ξανά αντίστοιχη εμπειρία, αφού τον περασμένο Αύγουστο είχε ένα επεισόδιο με έναν ελέφαντα, που με την προβοσκίδα του άρχισε να της πιάνει το στήθος.

Αυτή τη φορά ήταν ένας λεμούριος ήταν ο τυχερός, ο οποίος μπροστά στα κάλλη της δεν αντιστάθηκε και έχωσε το πρόσωπό του στην μπλούζα της.

Ανατριχιαστικό: Λιοντάρι περικυκλώνεται από 20 ύαινες! Τότε συμβαίνει το απίστευτο (video)

Αυτό είναι το μεγαλείο της φύσης και όχι άδικα το λιοντάρι θεωρείται ο βασιλιάς του ζωικού βασιλείου!

Τι ακριβώς συμβαίνει; Ας τα πάρουμε από την αρχή! Καθώς περιπλανιέται μόνος του, ο Ρεντ το λιοντάρι δέχεται τη λυσσαλέα επίθεση μιας αγέλης από 20 ύαινες.

Ωστόσο ο Ρεντ δεν είναι διατεθειμένος να παραδώσει τα όπλα έτσι απλά και είναι αποφασισμένος να αποδείξει γιατί το είδος του ονομάζεται "βασιλιάς της ζούγκλας". Οι ύαινες ωστόσο λειτουργούν ομαδικά με μοναδικό σκοπό να τον κατασπαράξουν. Λιοντάρι τρώει ελάφι που ήταν έγκυος. Αυτό που κάνει στη συνέχεια ξεπερνά κάθε λογική!

Κάποια στιγμή, στην "μάχη", στο πλευρό του Ρεντ, θα ενταχθεί και ένα ακόμη λιοντάρι. Ο φίλος του Τάτου...

Θα καταφέρουν τα δύο λιοντάρια να ανατρέψουν τα προγνωστικά; Δείτε τη συναρπαστική μάχη στο απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ "Dynasties" του BBC.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Θαύμα της φύσης: Το πιο σπάνιο λιοντάρι που αν το δείτε θα θέλατε να το έχετε μαζί σας για πάντα!

Το πιο σπάνιο λιοντάρι που αν το δείτε θα θέλατε να το είχατε μαζί σας για πάντα!

Πριν καιρό έγινε η γέννηση ενός απειλούμενου με εξαφάνιση λευκού λιονταριού.

Το λιονταράκι, στο οποίο δόθηκε το όνομα Nieve (που στα ισπανικά σημαίνει «χιόνι»), αποτελεί τον καρπό του ζευγαρώματος δύο άλλων ενήλικων λευκών λιονταριών που ζουν στο πάρκο, ενώ οι κτηνίατροι που το εξέτασαν διαπίστωσαν ότι χαίρει άκρας υγείας. Κυνηγοί σκότωσαν ένα λιοντάρι. Όταν πήγαν να το βγάλουν φωτογραφία, δεν είχαν ιδέα τι τους περίμενε! (video)

Τα λευκά λιοντάρια αποτελούν ένα μοναδικό θαύμα της φύσης, όμως βρίσκονται στο χείλος της εξαφάνισης και μόνο 13 από αυτά υπολογίζεται ότι ζουν ελεύθερα στην άγρια φύση.

Περίπου 300 άτομα ζουν σε ολόκληρο τον κόσμο, τα περισσότερα από τα οποία παραμένουν σε προστατευμένο περιβάλλον σε ζωολογικούς κήπους και πάρκα άγριας ζωής ανά τον κόσμο.

Τα λευκά λιοντάρια δεν είναι ακόμα ξεχωριστό υποείδος, παρ’όλο που κάποιοι το θεωρούν. Τα σημερινά εξημερωμένα λευκά λιοντάρια είναι απόγονοι δύο νεαρών ατόμων που εντοπίστηκαν και αιχμαλωτίστηκαν στο καταφύγιο Τιμμπαβάτι στη Νότια Αφρική το 1975.

 Το πιο σπάνιο λιοντάρι

Το 2003 η WTL (Global White Lion Protection Trust), πρότεινε για πρώτη φορά τον επαναπάτρισμό των λευκών λιονταριών στο ενδημικό τους περιβάλλον, στο καταφύγιο Τιμμπαβάτι στην Ν.Αφρική. Προγενέστερες έρευνες έχουνε δείξει ότι τα λευκά λιοντάρια κυνηγούνε το ίδιο ή και περισσότερο επιτυχώς με τους «χρωματιστούς» συγγενείς τους. Λιοντάρι ετοιμάζεται να κατασπαράξει αγοράκι! Δευτερόλεπτο αργότερα...

Πιο προσεκτικές μελέτες όμως έδειξαν ότι τα λευκά λιοντάρια έχουνε πολύ λιγότερες επιτυχίες στο κυνήγι σε σχέση με τα φυσιολογικά λιοντάρια, λόγω του χρώματός τους που δεν τους παρέχει αρκετή κάλυψη.

Τελικά η WTL αποφάσισε να αναμείξει φυσιολογικά λευκά και χρωματιστά λιοντάρια στην ενδημική τους περιοχή.Τα λευκά λιοντάρια στην άγρια φύση κυνηγάνε αντιλόπες, γαζέλες, γκνου, ζέβρες, φακόχοιρους και σπάνια καμηλοπαρδάλεις.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share