Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το αναπάντεχο ζεϊμπέκικο της Αγγελικής Νικολούλη!

Μια άλλη Αγγελική Νικολούλη!

12 Νοεμβρίου 2019 13:50
Το αναπάντεχο ζεϊμπέκικο της Αγγελικής Νικολούλη!

Μπορεί να έχει διακριθεί σε άλλους τομείς και να είναι ειδική στην εξιχνίαση εγκλημάτων, ωστόσο φαίνεται ότι έχει και άλλα ταλέντα. Η Αγγελική Νικολούλη διασκέδασε το Σάββατο στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τη Βιολέτα Ίκαρη, και τα έσπασε κυριολεκτικά. Δείτε το ζεϊμπέκικο που "έριξε"!

Δείτε και το πιο ''γελοίο'' ζεϊμπέκικο όλων των εποχών το έχει χορέψει η Μαντώ Γαστεράτου!

Η δημοσιογράφος είναι θαυμάστρια του γνωστού τραγουδιστή και το δείχνει! Ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο, στο οποίο ξεχνάει για λίγο τις υποθέσεις που την βασανίζουν και τσαλακώνει τον σοβαρό της χαρακτήρα!

«Είχα την γιορτή μου και είπα να το ρίξω έξω...Σας ευχαριστώ θερμά όλους για τις ευχές σας», έγραψε στην ανάρτησή της όπου χορεύει ζεϊμπέκικο, ενώ παίζει το τραγούδι «Στα είπα όλα» που ερμήνευσε η Βιολέτα Ίκαρη.

Η χορογραφία ζεϊμπέκικου που έχει τρελάνει το διαδίκτυο!

Θραύση στο διαδίκτυο είχε κάνει ένα βίντεο που δείχνει μία εκπληκτική χορογραφία ζεϊμπέκικου από ομάδα χορευτών.

Στο βίντεο εμφανίζεται μια ομάδα αντρών που χορεύει το διάσημο ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας με μία εξαιρετικά εντυπωσιακή χορογραφία. Με την ευκαιρία διαβάστε: Γιατί οι γυναίκες δεν πρέπει να χορεύουν ζεϊμπέκικο;

Απολαύστε την υπέροχη χορογραφία ζεϊμπέκικου από τον Χρίστο Σιακαλλή και την ομάδα του!

Γιατί το ζεϊμπέκικο θέλει ψυυχή, όχι πόδια – Λεβέντης σε αναπηρικό καροτσάκι χορεύει το καλύτερο ζεϊμπέκικο που έχετε δει ποτέ!

Το καλύτερο ζεϊμπέκικο δεν χορεύεται με βήματα τα οποία μαθαίνονται, αλλά είναι αντρίκιος χορός που εκεί καταθέτεις την ψυχή σου κι αυτό μας το απέδειξε ο Μανώλης που παρόλο της δυσκολίας του, το έχει…!

98χρονη Ελληνίδα γιαγιά χορεύει ζεϊμπέκικο στον γάμο της εγγονής της και καταχειροκροτείται!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το ζεϊμπέκικο του Έλληνα φαντάρου που προκαλεί ρίγος

Ξαφνικά στη σκηνή μπαίνει το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας».

Το κοινό ενθουσιασμένο αρχίζει να χειροκροτεί ρυθμικά, ενώ εμφανίζεται στην άκρη της σκηνής ένας Φαντάρος που ζητά από την τραγουδίστρια που είναι η Χαρούλα Αλεξίου να ανέβει να χορέψει!

Εκείνη με ένα νεύμα τον προσκαλεί και τότε ξεκινούν οι δυο τους να χορεύουν ζεϊμπέκικο, ο φαντάρος με τον κλασσικό ελληνικό μάγκικο τρόπο και η Αλεξίου να τον υποστηρίζει με τον Ελληνοπρεπή κλασσικό της τρόπο! Με την ευκαιρία δείτε και 3+1 «περίεργα» μέρη στα οποία έχει χορέψει ζεϊμπέκικο ο Παπαμιχαήλ.

Η σκηνή που διαδραματίζεται είναι τόσο όμορφη και ξεχειλίζει από το Αντάμωμα των πρωταγωνιστών που θυμίζει Αρχαία Τραγωδία ,σαν να είναι ο Χορός των Ελλήνων Πολεμιστών πριν την Μάχη!

Το » Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας » γράφτηκε από το μεγάλο Μάνο Λοΐζο για την ταινία » Ευδοκία » του Αλέξη Δαμιανού το 1971. Αναμφισβήτητα είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες ελληνικές μελωδίες.

Το video σαρώνει το διαδίκτυο με περίπου 7 εκ Προβολές…Χρόνια Πολλά Ελλάδα μας!

Το ζεϊμπέκικο του Έλληνα φαντάρου που προκαλεί ρίγος

Το ζεϊμπέκικο του Έλληνα φαντάρου που προκαλεί ρίγος

Posted by tro(ma)ktiko on Saturday, April 6, 2019

Το πιο ''γελοίο'' ζεϊμπέκικο όλων των εποχών το έχει χορέψει η Μαντώ Γαστεράτου!

Το πιο ''γελείο'' ζεϊμπέκικο όλως των εποχών το έχει χορέψει η Μαντώ Γαστεράτου!

Η Μαντώ, σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα αλλά παρόλα αυτά δεν πτοήθηκε και χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο που θα μείνει αξέχαστο!

Σε κάποια στιγμή η Μαντώ Γαστεράτου... «μεράκλωσε» πολύ...

Φορώντας ένα κοντό κόκκινο φόρεμα μπήκε στη μέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να χτυπάει παλαμάκια. Όμως κάποια στιγμή, σήκωσε το πόδι της ψηλά το πέρασε πάνω από το μοντέλο και ο όλοι έμειναν άφωνοι αφού είναι ετοιμόγεννη.

«Είναι ετοιμόγεννη, τρομάζω, αγχώνομαι…» αναφώνησε ο Κώστας Καραφώτης, σταματώντας να τραγουδά....

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share