Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020

Τύλιξε σχοινί γύρω από ένα δέντρο και πάτησε το γκάζι... το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους! (Video)

Το βίντεο τα λέει όλα!

8 Νοεμβρίου 2019 17:45
Τύλιξε σχοινί γύρω από ένα δέντρο και πάτησε το γκάζι... το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους! (Video)

Ένας δραστήριος μάλλον άνθρωπος τύλιξε ένα σχοινί γύρω από ένα δέντρο και προσπάθησε με αυτοκίνητο να το τραβήξει! Τι έγινε όταν ο οδηγός πάτησε το γκάζι; Είδε μια τρύπα στο αυτοκίνητο του και ανακάλυψε κάτι που του άλλαξε την ζωή!

Κάποιοι άνθρωποι στην Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ έπρεπε να τραβήξουν ένα δένδρο στα πλαίσια της δουλειάς τους. Μετά από προσεκτική προετοιμασία και δεσίματος του οχήματος με το δένδρο, ο οδηγός πάτησε το γκάζι. Αυτό που συνέβη όμως, δεν είναι αυτό που θα περίμεναν οι περισσότεροι θεατές!

Δείτε το βίντεο που έχει ξεπεράσει τις 600.000 προβολές!

Πήρε ένα κορμό δέντρου και άρχισε να το τεμαχίζει! Δεν φαντάζεστε για ποιο λόγο! (Video)

Σε αυτό το βίντεο θα δείτε την μεταμόρφωση ενός κορμού δέντρου που μέσα σε λίγη ώρα μεταμορφώνεται σε ένα υπέροχο αντικείμενο, που χρησιμεύει για την διακόσμηση του σπιτιού. Μάνη: Στόλισαν το πιο περίεργο Χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχετε δει! (Photo)

Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, αλλά όταν δείτε το αποτέλεσμα, θα εκπλαγείτε.

Όπως θα δείτε και εσείς, ο ξυλουργός τοποθετεί τον τεράστιο κορμό δέντρο πάνω σε μια βάση του εργαστηρίου του. Φορώντας τα προστατευτικά γυαλιά και την στολή του, ξεκινά να καθαρίζει τον φλοιό, δηλαδή το εξωτερικό του περίβλημα του δέντρου, ενώ ο τροχός που έχει τοποθετήσει τον κορμό περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα. Στη συνέχεια, καθαρίζει το εσωτερικό μέρος με ένα ειδικό εργαλείο, σχηματίζοντας έναν… κουβά. Ωστόσο, μετά από λίγα λεπτά, ο κόπος του ανταμείβεται, καθώς καταφέρνει να δημιουργήσει ένα λεπτό περίβλημα, το οποίο τοποθετεί πάνω από την λάμπα που φωτίζει το σαλόνι του.

Δείτε το βίντεο:

Ένα δέντρο που γεννάει κέρματα!

Ένα δέντρο που γεννάει κέρματα!

Λένε πως τα χρήματα δεν φυτρώνουν στα δέντρα, όμως κάτι τέτοιο φαίνεται πως συμβαίνει σε ορισμένα δάση του Ηνωμένου Βασιλείου...

Μετά τις λίμνες και τα συντριβάνια λοιπόν, σειρά έχουν τα δένδρα για να πετάξεις-κολλήσεις το κέρμα σου και να κάνεις μια ευχή! Αποκλείεται: Δεν φαντάζεστε σε ποια αστρονομική τιμή πωλείται σήμερα ένα κέρμα των 100 Δραχμών!

Το δένδρο των κερμάτων που φέρνει καλή τύχη (4)

Το δένδρο των κερμάτων που φέρνει καλή τύχη (5)

Το δένδρο των κερμάτων που φέρνει καλή τύχη (6)

Το δένδρο των κερμάτων που φέρνει καλή τύχη (7)

Το δένδρο των κερμάτων που φέρνει καλή τύχη (8)

Το δένδρο των κερμάτων που φέρνει καλή τύχη (9)

Το δένδρο των κερμάτων που φέρνει καλή τύχη (10)

Το δένδρο των κερμάτων που φέρνει καλή τύχη (11)

Μητροπολίτης έκανε αγιασμό στο νέο αυτοκίνητο Αρχιμανδρίτη! (Photos)

Ο Αγιασμός είναι η ιεροτελεστία της Ορθόδοξης Εκκλησίας σε ανάμνηση της βάπτισης του Χριστού. Στα Τρίκαλα το έχουν πάει ένα βήμα παραπέρα..Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος μόλις είδε τον Αρχιμανδρίτη του με το νέου του αυτοκίνητο τέλεσε ο ίδιος το Αγιασμό!

Δείτε επίσης: Ποιο είναι το θαυματουργό αγίασμα και η παράδοση με τον δράκο;

Συνήθως μέχρι τώρα ο Αγιασμός τελούταν σε περιπτώσεις της καθημερινής ζωής όπως κατά τη θεμελίωση νέας οικοδομής, κατά τα εγκαίνια του νέου σπιτιού, του νέου καταστήματος, του νέου σχολικού έτους, ωστόσο το τελευταίο διάστημα το τελετουργικό του Αγιασμού φαίνεται πως αρχίζει να υιοθετείται και για άλλες περιστάσεις.

 Μητροπολίτης έκανε αγιασμό στο νέο αυτοκίνητο Αρχιμανδρίτη! (Photos)

 Μητροπολίτης έκανε αγιασμό στο νέο αυτοκίνητο Αρχιμανδρίτη! (Photos)

Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ των Τρικάλων στην Ελλάδα, ο Αρχιμανδρίτης Παρθένιος είναι από τους αεικίνητους ιερείς της Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών. Πρόσφατα απέκτησε ένα αυτοκίνητο για να μπορεί να κινείται τόσο εντός, όσο και εκτός πόλης, αλλά δεν περίμενε ότι θα πάρει την ευχή του ίδιου του Μητροπολίτη. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος μόλις είδε τον Αρχιμανδρίτη του με το νέου του αυτοκίνητο τέλεσε ο ίδιος το Αγιασμό, για «καλούς δρόμους και ασφάλεια», ενώπιον φίλων του π. Παρθένιου.

 Μητροπολίτης έκανε αγιασμό στο νέο αυτοκίνητο Αρχιμανδρίτη! (Photos)

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share