Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021

Απίστευτο: Δείτε τι κάνει το δηλητήριο φιδιών στο αίμα!

Απίστευτες εικόνες!

7 Νοεμβρίου 2019 09:26
Απίστευτο: Δείτε τι κάνει το δηλητήριο φιδιών στο αίμα!

Απίστευτο είναι αυτό που κάνει το δηλητήριο φιδιών στο αίμα!

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι το δηλητήριο των φιδιών μπορεί να μας σκοτώσει, αν δεν προλάβει κάποιος να μας προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και να το σταματήσει από το να φτάσει στην καρδιά. Τι προκαλεί πραγματικά όμως στο αίμα και πως επηρεάζει την υγεία μας; Τα φίδια είναι τα πιο παράξενα πλάσματα: Αποκεφαλισμένο φίδι δαγκώνει… τον εαυτό του!

Αυτή την απορία μπορούν να μας την λύσουν μόνο οι γιατροί, αλλά και πάλι, όσες φορές κι αν έχω διαβάσει για το συγκεκριμένο θέμα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι καταστρέφει το αίμα μας και μπορεί να κάνει την καρδιά να σταματήσει στο λεπτό. Βλέποντας όμως τα βίντεο που θα βρεις στην συνέχεια κατάλαβα ότι όχι απλά πήζει το αίμα, αλλά το κάνει να παίρνει την μορφή από το συκώτι μας. Δες και μόνος σου. Θα πάθεις σοκ!

Αυτό το φίδι γεννά 6 μικρά φιδάκια - Αν δείτε τι συμβαίνει μόλις γεννηθούν θα μουδιάσετε

Αυτό το φίδι γεννά 6 μικρά φίδια...Όταν δείτε τι συμβαίνει μόλις γεννηθούν πραγμαμτικά θα μουδιάσετε!

Το βίντεο μέσα σε μόλις μία εβδομάδα κατάφερε να συγκεντρώσει 10 εκατομμύρια προβολές και οι διαχειριστές της σελίδας ενημέρωσαν το κοινό πως το φίδι γέννησε συνολικά 6 μικρά, τα οποία είναι καλά στην υγεία τους. Δείτε και αυτό το περιστατικό με αποκεφαλισμένο φίδι δαγκώνει… τον εαυτό του!

Ένα εντυπωσιακό βίντεο έχει καταγράψει τη στιγμή που ένας βόας γεννά τα μικρά του και έκανε το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας προβληματισμό στους χρήστες του διαδικτύου.

Το βίντεο με τον βόα να γεννά μικρά, έχει κάνει μάλλον να ξεχάσουν αυτά που έμαθαν στο σχολείο, ότι δηλαδή τα φίδια γεννούν αυγά.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο Facebook από το αμερικανικό διαδικτυακό pet shop «Reptile Collective», που ειδικεύεται στα φίδια και δείχνει τρεις βόες να ξεπηδούν από την κοιλιά της μητέρας τους.

Αυτό το φίδι γεννά 6 μικρά φίδια

Ένας από τους χρήστες στο Facebook σχολίασε: «Περιμένετε, είμαι τρελός που νόμιζα ότι όλα τα φίδια γεννούν αυγά;», ενώ ένας άλλος τόνισε: «Είναι οι βόες θηλαστικά; Με κορόιδεψαν όλοι οι καθηγητές μου ως παιδί».

Γιατί λοιπόν ο συγκεκριμένος βόας έκανε μικρά και όχι αυγά; Η εξήγηση είναι ότι το συγκεκριμένο είδος φιδιού ανήκει στο 30% αυτών που είναι ωοζωοτόκα, τα οποία κρατούν τα αυγά στο σώμα τους μέχρι να εκκολαφθούν και τελικά από το σώμα τους βγαίνουν μικρά.

Το βίντεο μέσα σε μόλις μία εβδομάδα κατάφερε να συγκεντρώσει 10 εκατομμύρια προβολές και οι διαχειριστές της σελίδας ενημέρωσαν το κοινό πως το φίδι γέννησε συνολικά 6 μικρά «τα οποία είναι καλά στην υγεία τους».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share