Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο παράδεισος της κανέλας: Το μεγαλύτερο ρολό κανέλας που υπάρχει!

Τα λιγουρεύεστε!

7 Νοεμβρίου 2019 07:50
Ο παράδεισος της κανέλας: Το μεγαλύτερο ρολό κανέλας που υπάρχει!

Το μεγαλύτερο ρολό κανέλας που υπάρχει!

Δεν είναι απλά μεγάλο αυτό το ρολό κανέλας, είναι τεράστιο! Ζυγίζει περίπου 1,5 κιλό και χορταίνει άνετα 10-12 άτομα… Στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού όλα αυτά, και συγκεκριμένα στο cafe-diner-φούρνο της Lulu, στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, όπου παίζουν την παρασκευή του στα δάχτυλα! Φτιάξτε Cinnamon rolls ή αλλιώς ρολάκια κανέλας!

Έγινε πασίγνωστο και λόγω μεγέθους αλλά και γιατί οι εμπνευστές της ιδέας αρνούνται να ξεπέσουν στη λύση της έτοιμης σφολιάτας και ετοιμάζουν τη δική τους ζύμη από την αρχή. Μόλις την ανοίξουν τη ραντίζουν με μπόλικο βούτυρο, την πασπαλίζουν γενναιόδωρα με ζάχαρη και κανέλα και τυλίγουν με τέχνη το τεράστιο ρολό -η υπόθεση θέλει μπράτσα- ενώ μετά το κόβουν σε “μικρότερες” ροδέλες.

Ψήνουν τα ρολά το ένα δίπλα στο άλλο σε λαμαρίνες, τα γαρνίρουν με τυρένιο γλάσο και τα σερβίρουν στους ανυπόμονους πελάτες του, που σίγουρα οι μισοί είναι θαμώνες και οι άλλοι μισοί τουρίστες, αφού αποκλείεται να βρεθείς τυχαία στο συγκεκριμένο cafe! Μάλιστα, το γλυκό αυτό έγινε γρήγορα hit και έχει φιλοξενηθεί σε πολλές αμερικανικές εκπομπές μαγειρικής, σελίδες εφημερίδων και περιοδικών…

Πώς να καθαρίσεις ένα κάστανο στη στιγμή, με μία μόνο κίνηση χωρίς να το χαλάσεις! (Video)

Τα κάστανα αποτελούν μια από τις υπερτροφές του χειμώνα. Σύμφωνα με τους διατροφολόγους ρίχνουν την χοληστερίνη, κάνουν καλό στην καρδιά, στο γαστρεντερικό, περιέχουν πολλές βιταμίνες και μέταλλα! Αν σε απασχολεί το καθάρισμα τους, δες το παρακάτω βίντεο!

Διαβάστε επίσης: Καθάρισε ένα σφιχτό αβγό εύκολα με αυτό τον τρόπο! (Βίντεο)

Τα κάστανα περιέχουν αρκετή ποσότητα πρωτεΐνης, της οποίας η βιολογική αξία είναι εφάμιλλη της πρωτεΐνης του αυγού και αφομοιώνεται εύκολα από τον οργανισμό. Σε αντίθεση με άλλους καρπούς, περιέχουν λιγότερο λίπος, ενώ ταυτόχρονα είναι πλούσια σε μέταλλα, βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Βέβαια έχουν αρκετές θερμίδες (370 τα 100 γραμμάρια) γι’ αυτό καλό είναι να καταναλώνονται με μέτρο.

Το κακό που έχουν είναι ότι καθαρίζονται δύσκολα. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι. Η Ιταλίδα μπλόγκερ Μπενετέτα μας δείχνει τρεις τρόπους για να το κάνουμε γρήγορα κι εύκολα!

Ο πανεύκολος τρόπος για να καθαρίσεις το ρόδι σε 5 λεπτά! (Video)

Το ρόδι αποτελεί ένα νόστιμο και θρεπτικό φρούτο. Ένα φρούτο, το οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το προτιμούν και αποφεύγουν να το φάνε. Οι λόγοι είναι δύο. Ο πρώτος έχει να κάνει με το καθάρισμα και ο δεύτερος με το να το φάει κάποιος. Φυσικά, αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως κάποιος μπορεί να λερωθεί πολύ εύκολα και δικαιολογημένα, αν κάνει κάτι από τα προαναφερθέντα. Δες το βίντεο παρακάτω!

Δείτε επίσης: Ρόδι: Από ποιες τρεις πολύ σοβαρές ασθένειες προστατεύει;

Ο διαχωρισμός της φλούδας και των σπόρων είναι ιδιαίτερος μπελάς για όσους το επιχειρήσουν. Το θετικό, όμως, είναι πως υπάρχει λύση και μάλιστα αποτελεσματική για όποιον θελήσει να φάει ένα ρόδι.

Ο συνηθισμένος τρόπος για να καθαρίσει κάποιος ένα ρόδι είναι να το διαχωρίσει. Αυτό θα πρέπει να το πράξει μέσα σε ένα μπολ. Μέσα στο μπολ θα πρέπει να έχει τοποθετηθεί αρχικά, κρύο νερό. Σε αυτό, οι σπόροι βγαίνουν, χωρίς να καταστραφούν. Ωστόσο, υπάρχει και καλύτερος τρόπος από το συγκεκριμένο.

Έχει εφευρεθεί ένας τρόπος, ο οποίος είναι άμεσος και αποτελεσματικός. Δηλαδή, μπορεί κάποιος να τον εφαρμόσει και να καθαρίσει ένα ρόδι μέσα σε πέντε λεπτά. Ο συγκεκριμένος τρόπος είναι φυσικά υπαρκτός και ακολουθεί στο παρακάτω βίντεο.

Καθαρισμός ροδιού – Χρήσιμες πληροφορίες: Ακολουθεί σχετικό βίντεο, με τον τρόπο που μπορεί κάποιος να καθαρίσει με σωστό και ανώδυνο τρόπο, ένα ρόδι.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share