Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δείτε έναν σκύλο να χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού των αφεντικών του! (Video)

Απίστευτο!

6 Νοεμβρίου 2019 15:54
Δείτε έναν σκύλο να χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού των αφεντικών του! (Video)

Οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου και έχουν απίστευτη ευφυία! Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει και ένα περιστατικό που τράβηξε κάμερα ασφαλείας σπιτιού στη Τζόρτζια των ΗΠΑ! Δείτε το βίντεο με πρωταγωνιστή έναν σκύλο και θα καταλάβετε..

Δείτε επίσης: Υιοθέτησε έναν ηλικιωμένο σκύλο μια μέρα σταματάει απότομα την βόλτα τους και...

Ο σκύλος απελπισμένος που τον ξέχασαν απ'έξω χτυπάει το κουδούνι για να ξυπνήσει τους ιδιοκτήτες του! Αίστευτο και όμως αληθινό!

Η σκυλίτσα ονομάζεται Chika, κατά τις 02:00 τα ξημερώματα μυρίζει το σημείο που βρίσκεται η κάμερα, και πατά με την μουσούδα τηςτο κουδούνι! Περιμένει για λίγο, ακούει ένα θόρυβο από μακριά και κατεβαίνει από την βεράντα, επιστρέφει πάλι και δοκιμάσει να χτυπήσει το κουδούνι με το πόδι, σαν άνθρωπος!

Το βίντεο έχει κυριαρχήσει στο διαδίκτυο και έχει γίνει viral!

Ο πιο αδέξιος σκύλος με την πιο αστεία φάτσα!

Στους σκύλους αρέσει να πιάνουν πράγματα στον αέρα, ιδίως όταν πρόκειται για λιχουδιές. Σε όλους; Δείτε τον αδέξιο σκύλο με την αστεία φάτσα!

Ο πρωταγωνιστής του παρακάτω βίντεο μοιάζει να ξαφνιάζεται δυσάρεστα από μια τέτοια κίνηση. Με την ευκαιρία δείτε: Σκύλος, ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Το συγκινητικό βίντεο που έχει "λυγίσει" το διαδίκτυο!

Όπως φαίνεται ο κηδεμόνας του του πετά δημητριακά στον αέρα, με τον ευσεβή πόθο να τα πιάσει. Το ριτριβεράκι ωστόσο αφήνει το δημητριακό να πέσει κάτω και ταυτόχρονα παίρνει μια τόσο αστεία φατσούλα.

Η απορία του για το τι ακριβώς πρέπει να κάνει είναι περισσότερο από προφανής. Δείτε το βίντεο:

Σκύλος υποδέχεται το νεογέννητο στο σπίτι και η αντίδρασή του θα σε… γονατίσει!

Πολλοί διαφωνούν ότι οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου. Σίγουρα όμως αυτό το καλωσόρισμα στο βίντεο για το νεογέννητο μωρό της οικογένειας από τον σκυλάκο της μπορεί να λυγίσει και την πιο σκληρή καρδιά.

Δείτε επίσης: Ο σκύλος της εικόνας είναι ο φύλακας άγγελος ενός παιδιού με αυτισμό - Δεν φεύγει από δίπλα του

Ένα καλοχτενισμένο και πανέμορφο Λαμπραντόρ πλησιάζει με περιέργεια το περίεργο πλασματάκι που μόλις έφτασε στο σπίτι.

Γεμάτο περιέργεια το μυρίζει, το περιεργάζεται, δείχνει σα να το προστατεύει καθώς δέχεται τα εύσημα από το αφεντικό του και πατέρα του μωρού. Περήφανος ο πατέρας και ο σκύλος!

Τελικά, μετά από λίγα δευτερόλεπτα, κάνει αυτό που όλοι περιμέναμε: δίνει ένα φιλάκι στα πατουσάκια του νεογέννητου πριν δώσει ένα φιλί και στο αφεντικό.

«Μπράβο καλό παιδί» ακούγεται στο βίντεο που κάνει το γύρω του κόσμου χαρίζοντας συγκίνηση σε όλους τους φιλόζωους της Γης.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο με το νεογέννητο και το Λαμπραντόρ

Θα λιώσετε! Σκύλος ανακαλύπτει για πρώτη φορά κάτι... που θα τον τρελάνει!

Οι τετράποδοι φίλοι μας και ιδιαίερα οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου και αυτό αποδεικνύεται με πολλούς τρόπους! Ο σκύλος που θα απολαύσετε παρακάτω στο βίντεο θα σας κάνει να λιώσετε!

Μαμά σκυλίτσα γεννάει τα κουτάβια της και ο μπαμπάς σκύλος την περιποιείται με αγάπη και στοργικότητα!

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο σκύλος μέχρι εκείνη την ημέρα δεν ήξερε να χοροπηδάει κάτι που όπςω αποδείχτηκε του αρέσει πολύ! Ακόμα και όταν μπαίνει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού εκείνος δεν πτοείται και συνεχίζει να χοροπηδάει γύρω γύρω σε όλο το σπίτι!

Δείτε το βίντεο εδώ:

Dog Figures Out How To Jump And Won't Stop

"So, my dog figured out how to jump... now he won't stop" 😂😂

Posted by UNILAD on Thursday, March 14, 2019
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share