Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το Γαλάζιο παράθυρο του Κορινθιακού! Μια θέα που κόβει την ανάσα! (Video)

Απίστευτο!

2 Νοεμβρίου 2019 15:55
Το Γαλάζιο παράθυρο του Κορινθιακού! Μια θέα που κόβει την ανάσα! (Video)

Το Γαλάζιο παράθυρο του Κορινθιακού( Η σπηλιά της Φώκιας ). Δείτε την μαγευτική θέα της φύσης που κόβει την ανάσα στο παρακάτω βίντεο!

Δείτε επίσης: Σκύλος υποδέχεται το νεογέννητο στο σπίτι και η αντίδρασή του θα σε… γονατίσει! (Video)

Οι περισσότεροι ίσως να είχατε ακουστά και να είχατε θαυμάσει μέσα από διάφορες φωτογραφίες το Γαλάζιο Παράθυρο της Μάλτας. Δυστυχώς αυτό το ξεχωριστό μνημείο της φύσης κατέρρευσε πριν από περίπου ένα χρόνο.

Πόσοι ομως γνωρίζεται πως και στην χώρα μας έχουμε ένα Γαλάζιο Παράθυρο απαράμιλλης ομορφιάς;

Μέχρι σήμερα τα πιο διάσημα αξιοθέατα του Νoμού Κορινθίας είναι ο Ισθμός της Κορίνθου η Αρχαία πόλη της Κορίνθου και η εντυπωσιακή Ακροκόρινθος.

Και τα τρία αυτά κορυφαία αξιοθέατα του Νομού είναι ανθρώπινα δημιουργήματα.

Κι όμως ένα από τα ομορφότερα αξιοθέατα του Νομού είναι κατασκεύασμα της φύσης και βρίσκεται καλά κρυμμένο στα απόκρημνα βράχια του Κορινθιακού.

Η κοινη ονομασία της συγκεκριμένης τοποθεσίας είναι " Ή σπηλιά της Φώκιας" και την συναντάμε ακριβώς απέναντι από της Αλκυονιδες Νήσους γνωστές σε όλους μας από το ρήγμα που βρίσκεται κοντά σε αυτές και είχαν δώσει τον καταστροφικό σεισμό του 1981.

Η πρόσβαση σε αυτό το μοναδικό μέρος είναι σχετικά δύσκολη καθώς απαιτείται όχημα εκτός δρόμου προκειμένου να γλιτώσετε αρκετό ποδαρόδρομο.

Σε κάθε περίπτωση αν τελικά το επισκεφθείτε το μοναδικό θέαμα που θα σας φανερωθεί ενώ περπατάτε μέσα σε ένα πανέμορφο πευκοδάσος θα σας ανταμείψει και με το παραπάνω.

Θερμή παράκληση της ομάδας μας είναι όσοι επισκεφτούν το συγκεκριμένο σημείο να φροντίσουν να το διατηρήσουμε στην υπάρχουσα μορφή ( δεν είδαμε ούτε ένα χαραγμένο όνομα πάνω σε αυτό) και φυσικά φεύγοντας παίρνουμε μαζί μας και τα οποία σκουπίδια έχουμε δημιουργήσει ( πάρτε νεράκι μαζί σας θα σας χρειαστεί).

Τρέλα: Κατέβηκε με αλεξίπτωτο στην παραλία και της έλυσε το μαγιό! (Video)

Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δες ΟΛΟ το βίντεο. Ωραίο πράγμα να έχεις χόμπι, ακόμα πιο ωραίο το χόμπι σου να ξεφεύγει από τα τετριμμένα. Πράγμα, βέβαια, που προϋποθέτει ότι τα έχεις λύσει τα προβλήματά σου και ιδιαίτερα εκείνο που σχετίζεται με το βασικό δίπολο «χρόνος-χρήμα».

Προφανώς ο φίλος μας που πρωταγωνιστεί στο βίντεο, οΖαν Μπατίστ, δεν έχει να σκοτίζεται με τέτοιες μανούρες. Ταξιδεύοντας από τη μια γωνιά του κόσμου στην άλλη κι έχοντας πάντα μαζί ένα αλεξίπτωτο πλαγιάς, είναι από τους ευλογημένους εκείνους ανθρώπους που βιώνουν εμπειρίες αλλόκοσμες, εμπειρίες που τις απολαμβάνουν ελάχιστοι. Θα λιώσετε! Σκύλος ανακαλύπτει για πρώτη φορά κάτι... που θα τον τρελάνει! (Video)

Από τις γαλλικές Άλπεις στις ακτές της Νότιας Αφρικής και όπου τον βγάλει ο δρόμος, ο Ζαν Μπατίστ ίπταται μερικές δεκάδες μέτρα πάνω από το έδαφος και απολαμβάνει τη θέα από ψηλά. Όποτε, πάλι, θέλει να εναρμονιστεί ξανά με τα της γης, κατεβαίνει με το αλεξίπτωτό του και γίνεται ένα με τα τεκταινόμενα της καθημερινότητας.

Όλα τα παραπάνω, σε ένα απολαυστικό και φουλ καλογυρισμένο βιντεάκι που καλό θα ήταν να κάνεις τη χάρη στον εαυτό σου και να το δεις μέχρι τέλους!

Απίστευτο: Το παιδί που κάνει παρέα με άγρια λεοπάρδαλη! (Βίντεο)

Είναι ένας αληθινός Μόγλης, δεν φοβάται να πλησιάσει οποιοδήποτε άγριο θηλαστικό, έχει την ζούγκλα σαν το δεύτερο σπίτι της. Είανι η Τίπι! Είναι το πιο ανεξάρτητο , το πιο τυχερό, το πιο ανέμελο παιδί στο πλανήτη και κάνει παρέα με μια λεοπάρδαλη! Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε..

Δείτε και αυτό: Απίστευτο: Δείτε τι αφαίρεσαν από το αυτί 3χρονου παιδιού! (video)

Ότι και να πει κανείς γι αυτήν είναι λίγο. Δείτε την πόσο άνετα παίζει με την άγρια λεοπάρδαλη! Δεν θα το πιστεύετε αυτό που βλέπετε.

Σοκαριστικό video: Λεοπάρδαλη επιτίθεται σε 2χρονο παιδί!

Ένα δίχρονο παιδί δέχτηκε την επίθεση λεοπάρδαλης σε ζωολογικό κήπο της Ταϊλάνδης, με το παιδί να σώζεται από θαύμα. Φρίκη: Λεοπάρδαλη επιτίθεται και ξεσκίζει κυρολεκτικά τουρίστα! ( Σκηλές Εικόνες)

Ο Orr Burns και η οικογένειά του, ταξίδεψαν στην Ταϊλάνδη και το εξωτικό Κο Σαμουί για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ωστόσο σύντομα η διασκέδαση σε τοπικό ζωολογικό κήπο, μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Αφού η ξενάγηση έγινε, η οικογένεια των Ισραηλινών τουριστών αποφάσισε να τραβήξει φωτογραφίες με μια λεοπάρδαλη, κάτι το οποίο συνηθίζεται.

«Περιμέναμε μπροστά σε μια καλύβα. Κανείς μας δεν ήξερε τι ήταν πίσω από την πόρτα. Ένας άντρας άνοιξε την πόρτα και η λεοπάρδαλη ξεπήδησε και άρχισε να τρέχει έξω», ανέφερε ο Rafe Benvenisti, θείος του μικρού Orr.

Ο Tony, όπως είναι το όνομα της λεοπάρδαλης, έτρεξε προς την μητέρα του Orr, πέρασε κάτω από τα πόδια της και στη συνέχεια άρπαξε το μικρό παιδί από το πρόσωπο, μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων συγγενών του.

«Δεν άφηνε τον Orr από το στόμα του. Τον άφησε παρά μόνο όταν τον κλώτσησαν στο κεφάλι. Κρατούσε τον Orr για πέντε δευτερόλεπτα και του έσφιγγε το κεφάλι», πρόσθεσε ο θείος του.

Το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο, εκεί όπου οι γιατροί διάγνωσαν σπασμένο το ένα ζυγωματικό αλλά και πολύ βαθιά τραύματα από τα δόντια του αιλουροειδούς.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share