Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Προσπαθούσαν να σώσουν 8 εγκλωβισμένα κουταβάκια, αλλά μόλις κοίταξαν μέσα στην τρύπα έπαθαν σοκ! (Video)

Απίστευτο!

1 Νοεμβρίου 2019 16:03
Προσπαθούσαν να σώσουν 8 εγκλωβισμένα κουταβάκια, αλλά μόλις κοίταξαν μέσα στην τρύπα έπαθαν σοκ! (Video)

Οι αποστολές διάσωσης των ζώων μπορεί να είναι σκληρές και πολύ δύσκολες. Μερικές φορές, δεν αποδίδουν με τον τρόπο που θα θέλαμε, όπως αυτή η μικρή περιπέτεια. Μια αποστολή διάσωσης έφτασε σε μια σπηλιά όπου κάποιος είχε αναφέρει ότι υπήρχαν μέσα μικρά κουτάβια, χωρίς τη μητέρα τους. Έτσι πήγαν για να διερευνήσουν!

Διαβάστε επίσης: Νόμιζαν ότι βρήκαν ένα κουταβάκι και το πήραν σπίτι τους! Όταν έμαθαν την αλήθεια, δεν το πίστευαν...(photos)

Όταν πήγαν εκεί, έριξαν μια ματιά μέσα και είδαν αρκετά κουτάβια. Ο διασώστης κατάφερε να πάρει ένα από τα κουτάβια, φροντίζοντας όταν τραβούσε το κουτάβι να μην τον δαγκώσει.

Το κουτάβι φώναζε για βοήθεια, μη γνωρίζοντας τι θα συνέβαινε αφού δεν είχε ποτέ επαφή με άνθρωπο πριν. Το κλάμα του κουταβιού φόβισε τα άλλα κουτάβια και πήγαν πιο μέσα στο μικρό στενό σπήλαιο.

Ο άνθρωπος σύρθηκε στη σπηλιά και έσωσε άλλα 2 κουτάβια. Αλλά τότε, τα υπόλοιπα αποφάσισαν να μπουν ακόμα πιο μέσα στο σπήλαιο, καθιστώντας το αδύνατον να τα φτάσουν.

Οι διασώστες πήγαν στην άλλη πλευρά της σπηλιάς και άρχισαν να σκάβουν μια τρύπα για να μπουν από εκεί, όπου τα κουτάβια θα ήταν και πάλι ορατά. Ήταν προσεκτικοί για να σιγουρευτούν ότι η σπηλιά δεν θα κατέρρευσε. Ο διασώστης κατάφερε να βγάλει και τα υπόλοιπα κουτάβια έξω.

Υπήρχαν 8 κουτάβια που είχαν σωθεί. Ήταν όλα έξω από το σπήλαιο και ήταν όλοι έτοιμοι να αναχωρήσουν, αλλά ένας διασώστης αποφάσισε να ελέγξει τη σπηλιά για να βεβαιωθεί ότι είχαν διασώσει όλα τα κουτάβια.

Βαθιά μέσα στο σπήλαιο, ήταν ένα ακόμα κουτάβι που ήταν διαφορετικό από τα άλλα. Καθώς το έβγαλε έξω, δεν υπήρχε ούτε γαύγισμα ούτε κλάμα, τίποτα.

Ήταν ήσυχο και δεν έβγαζε φωνή. Θα το είχαν αφήσει εκεί αν ο άντρας δεν είχε ελέγξει δύο φορές. Και είμαστε τόσο ευτυχείς που το έκανε!

Αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικά υπερήρωες! Αυτό που έκαναν ήταν καταπληκτικό! Μπράβο τους!

Το σκυλάκι που σώθηκε από θαύμα από τους βομβαρδισμούς στην Συρία! (Video)

Τύχη - βουνό είχε το κουτάβι που κατάφερε να γλιτώσει από τους βομβαρδισμούς των Αμερικανών ισοπεδώνοντας την περιοχή στη Συρία, όπου κρυβόταν ο ηγέτης του Iσλαμικού Κράτους, Aμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι!

Δείτε και τον σκύλο- φύλακα άγγελο ενός παιδιού με αυτισμό - Δεν φεύγει από δίπλα του

Δείτε το επίμαχο βίντεο με το γλυκύτατο τετράποδο να ψάχνει στα ερείπια να βρει την μαμά του.

Το σκυλάκι τραυματίστηκε από τους βομβαρδισμούς στην πόλη Μπαρίσα της Συρίας, δεν είχε όμως την ίδια τύχη και η μητέρα του.

Ο φωτορεπόρτερ Φαρέντ Αλχόρ βρέθηκε στο σημείο, όπου ο αλ Μπαγκντάντι ενεργοποίησε το γιλέκο του γεμάτο με εκρηκτικά βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Εκεί βρήκε το κουτάβι σε άθλια κατάσταση δίπλα στην νεκρή μαμά του: το σκυλί έτρεμε και ήταν γεμάτο από λάσπη. Το πήγε σε κτηνίατρο για να το εξετάσει και να του κάνει τα κατάλληλα εμβόλια. Το βάπτισε «BoBe».

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share