Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ήπιε 50 σφηνάκια σε... 62 δευτερόλεπτα για ένα στοίχημα! Δείτε τι έπαθε μετά!(Video)

Τραγικό!

30 Οκτωβρίου 2019 10:05
Ήπιε 50 σφηνάκια σε... 62 δευτερόλεπτα για ένα στοίχημα! Δείτε τι έπαθε μετά!(Video)

Σε περιπέτειες για ένα στοίχημα μπήκε ο Μαίκλ Γκονζάλεζ, πριν από λίγες μέρες...Η κατάληξη που είχε το στοίχημα αυτό, μετά την κατανάλωση τέτοιας ποσότητας αλκοόλ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν ήταν καλή..

Δείτε επίσης: Γιατρός λέει σε ασθενή ότι ήταν 10 χρόνια σε κώμα. Η αντίδρασή του θα σας γίνει μάθημα!

Την ώρα που καθόταν στο Fiesta Martin Grill στο Inglewood, ο φίλος του Εσάουλ τον προκάλεσε να πιει 50 σφηνάκια τεκίλα, το ένα μετά το άλλο για 500 δολάρια, για να αποδείξει αν είναι βαρύ ποτήρι!

Εκείνος δέχθηκε, παρά το γεγονός οτι είχε ξεκινήσει να πίνει από νωρίτερα και άρχισε να κατεβάζει τα σφηνοπότηρα το ένα μετά το άλλο.. Του χρειάστηκε κάτι παραπάνω από ένα λεπτό για να καταφέρει!

Οι παρενέργειες από την κατανάλωση τόσο μεγάλης ποσότητας αλκοόλ σε σύντομο χρονικό διάστημα, του προκάλεσαν αρχικά μία δυσφορία και στην συνέχεια τον ανάγκασαν να χάσει τις αισθήσεις του.

Έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και ξύπνησε μετά από ώρα. Σίγουρα δεν θα το επαναλάβει!

Έχασε σε στοίχημα και έπρεπε να κάνει “στoμ@τiκo” σε χιλιάδες άντρες! Δεν φαντάζεστε τι της έκανε ένας σκύλος και σταμάτησε στους 400!

Έχασε σε στοίχημα και έπρεπε να κάνει “στoμ@τiκo” σε χιλιάδες άντρες! Δεν φαντάζεστε τι της έκανε ένας σκύλος και σταμάτησε στους 400! Η αληθινή ιστορία που θα σας σοκάρει! Η Ιταλίδα ηθοποιός που υποσχέθηκε στοματικό σε όποιον θα ψήφιζε ενάντια στον πρωθυπουργό της χώρας έχει ακυρώσει την περιοδεία της αφού ένας σκύλος την δάγκωσε στο πρόσωπο.

Η Πάολα Σαουλίνο , 28, ορκίστηκε να ικανοποιήσει όλους όσους θα ψήφιζαν ‘όχι’ στο Ιταλικό δημοψήφισμα του 2016. Αφού το ‘όχι’ πέρασε με 59%, ισχυρίζεται πως είναι σε περιοδεία από τον προηγούμενο Μάρτιο και πως έχει ικανοποιήσει πάνω από 400 άντρες. Δείτε ακόμα: Απαγόρευσαν σε 74χρονο να παίζει στοίχημα επειδή κέρδιζε 12 μέρες σερί!

Πλέον όμως αναγκάστηκε να σταματήσει την περιοδεία της για να ξεκουράσει το στόμα της μετά την επίθεση που δέχτηκε από έναν σκύλο.

“Ο γιατρός μου είπε να μην κάνω μεγάλες κινήσεις με το στόμα μου για αρκετούς μήνες. Αυτό θα βοηθήσει στην ανάρρωση της πληγής.”

Το πρόσωπό της τραυματίστηκε άσχημα όταν ο σκύλος ενός φίλου πήδηξε πάνω της και την δάγκωσε. Τραυματίστηκε στην μύτη, το στόμα και τα χείλια αλλά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι πως θα αναρρώσει πλήρως.

Μόλις γίνει καλύτερα, σχεδιάζει να συνεχίσει την περιοδεία της και είπε πως θέλει να πάει και στην Βρετανία επίσης. Η Πάολα Σαουλίνο έκανε την εμφάνισή της το 2016, λέγοντας πως ‘τηρεί τον λόγο της’ όταν ανακοίνωσε τις ημερομηνίες της περιοδείας της σε 10 πόλεις της Ιταλίας.

Κάποιοι είπαν πως ήθελε απλά να τραβήξει την προσοχή και πως η περιοδεία της ήταν ένα ψέμα. Άλλοι ισχυρίζονται όμως πως υπάρχουν στοιχεία και ακατάλληλες φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.

Και εμεις την βρήκαμε… για να μην λέτε…

Πήγε να πάρει το καροτσάκι από το μάρκετ και όταν κοίταξε κάτω αντίκρισε αυτό!

Όταν οι υπάλληλοι ενός καταστήματος το καθάριζαν, βρήκαν κάτω από ένα καρότσι κάτι που δεν άνηκε στα ράφια και που ποτέ δεν περίμεναν να αντικρίσουν στους διαδρόμους. Αυτό δεν ήταν κάτι άλλο από ένα μικροσκοπικό σκυλάκι!

Δείτε επίσης: Αξιολάτρευτος: Ο σκύλος που δεν δέχεται με τίποτα να πάρει το φάρμακό του (video)

Έτρεμε και προσπαθούσε να κρυφτεί στις σκιές. Όσο γλυκά και να το φώναζαν, εκείνο αρνούνταν να πλησιάσει και έτρεμε ακόμα περισσότερο.

Είχε έρθει η ώρα να φύγουν αλλά δεν μπορούσαν να αφήσουν εκεί το σκυλάκι μόνο του. Φοβόντουσαν πως θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί επειδή έτρεμε σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Τελικά, κατάφεραν να το πάρουν στα χέρια τους και να το βγάλουν από την κρυψώνα τουΠαρόλο που το κρατούσαν στα χέρια τους, το σκυλί δεν σταματούσε να τρέμει και να κοιτάει τριγύρω αγχωμένο. Ευτυχώς, φορούσε κολάρο με το όνομα Zoe που έδειχνε πως είχε αφεντικό.

Αφού πήραν τηλέφωνο στον αριθμό που βρήκαν στο κολάρο, μίλησαν με τους τρελαμένους γονείς της. Απάντησαν αμέσως στο τηλέφωνο και είπαν στο προσωπικό πως θα ήταν εκεί σε 10 λεπτά.

Μόνο όταν η Zoe είδε το αυτοκίνητο των ιδιοκτητών της να πλησιάζει και τους άκουσε να φωνάζουν το όνομά της χαλάρωσε και σταμάτησε να τρέμει. Ήταν μία πολύ συγκινητική επανένωση.

Φαίνεται πως η σκυλίτσα είχε δύσκολο παρελθόν και αυτό την είχε κάνει να μην εμπιστεύεται κανέναν πέρα από τους ανθρώπους που της είχαν δώσει τόση αγάπη. Ευτυχώς, οι υπάλληλοι του καταστήματος την βρήκαν και την έδωσαν πίσω στους γονείς της.

Δεν είναι πολύ ωραίο όταν υπάρχει χαρούμενο τέλος; Ευχόμαστε τα καλύτερα για την Zoe και την οικογένειά της!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share