Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κατσαρίδα μπήκε στο αυτί μιας γυναίκας, η στιγμή που την αφαιρεί ζωντανή ο γιατρός! (Βίντεο)

Αδιανόητο!

17 Οκτωβρίου 2019 17:50
Κατσαρίδα μπήκε στο αυτί μιας γυναίκας, η στιγμή που την αφαιρεί ζωντανή ο γιατρός! (Βίντεο)

Τις κατσαρίδες τις σιχαίνονται όλοι. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν μπορούν καν να τις σκοτώσουν από φόβο και αηδία! Φανταστείτε να είχε τρυπώσει και στο αυτί σου, όπως στο βίντεο παρακάτω!

Δείτε και αυτό το βίντεο: Ανατριχιαστικό Βίντεο: Αίμα αναβλύζει από τον τάφο του Χριστού;

Αυτό που συνέβη σε μια γυναίκα στο Βιετνάμ είναι το χειρότερο σενάριο για όσους ακούν κατσαρίδα και τρέχουν χιλιόμετρα.

Συγκεκριμένα η γυναίκα ένιωθε έντονο πόνο στο αυτί και αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο για να μάθει τι συμβαίνει.

Θεώρησε πως μπορεί να είχε μπει στο αυτί της κάποιο μικρό έντομο κατά την διάρκεια της νύχτας. Αυτό όμως που της συνέβη ούτε το φανταζόταν. Μέσα στο αυτί της ήταν μια κατσαρίδα! Ναι, κατσαρίδα!

Στην εξέταση που έκανε ο γιατρός, ανακάλυψε το έντομο το οποίο είχε κολλήσει μέσα στο αυτί και δεν μπορούσε να κουνηθεί ενώ η γυναίκα ανέφερε πως ξύπνησε ξαφνικά μέσα στη νύχτα με έντονο πόνο.

Τελικά έκανε μια μικρή επέμβαση ώστε να αφαιρεθεί το έντομο το οποίο ήταν ακόμα ζωντανό.

Απίστευτο: Δείτε τι αφαίρεσαν από το αυτί 3χρονου παιδιού! (video)

Μία μητέρα επικοινώνησε με ΩΡΛ καθώς κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με το αυτί του 3χρονου παιδιού της και όταν πήγε στο ιατρείο, έπαθε σοκ. Σοκαρίστηκε ακόμα και η γιατρός με αυτό που βρήκε στο αυτί ασθενούς! (photo)

Ο γιατρός έβγαλε από μέσα από το αυτί ένα μικρό κλαδάκι που ήταν 0,5 εκατοστά αλλά είχε φτάσει πολύ κοντά στο τύμπανο. Ο Νιλ ανέφερε πως μπορεί το ξυλαράκι να είχε κοφτερή αιχμή, αλλά ευτυχώς δεν τραυμάτισε καθόλου κανένα σημείο εσωτερικά του μικρού αγοριού.

Ο γιατρός εξετάζει το αυτί του μικρού όταν ξαφνικά! - Δείτε τι βγαίνει από μέσα! (Video)

Αντέχετε να δείτε τι βγάζει ο γιατρός από το αυτί του μικρού όταν τον εξετάζει; Αν δείτε τι θα βγάλει από μέσα θα σοκαριστείτε!

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Ωτορινολαρυγγολογίας – Τομέας Εγκεφαλικής και Αυχενικής Χειρουργικής, το κερί στα αυτιά μας λειτουργεί σαν αυτοκαθαριστικός παράγοντας με προστατευτικές, λιπαντικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Δείτε ακόμα: Έκανε εμετό για ώρες μέχρι που πήγε στον γιατρό. Αυτό που έδειξε η ακτινογραφία, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε!

Παγιδεύει τη βρωμιά και τα σωματίδια σκόνης και τα εμποδίζει να φτάσουν στο τύμπανο. Χωρίς το κερί, τα αυτιά μας θα ήταν ξηρά και θα νιώθαμε φαγούρα.

Οι γιατροί, ειδικότερα οι ωτορινιλαρυγγολόγοι, μας συνιστούν να αποφεύγουμε το καθάρισμα των αυτιών. Τα κανάλια του αυτιού μπορούν να το κάνουν αυτό από μόνα τους. Με τη βοήθεια του μασήματος και των κινήσεων της γνάθου, το παλιό κερί κινείται συνεχώς στα κανάλια προς το άνοιγμα του αυτιού όπου συνήθως ξεραίνεται και πέφτει. Μπορούμε να το καθαρίσουμε με μία πετσέτα.

Δεν συνιστάται η χρήση αντικειμένων όπως οι μπατονέτες. Αυτά τα αντικείμενα σπρώχνουν το κερί πιο βαθιά στα κανάλια και προκαλούν συσσώρευση κεριού.

Ωστόσο, και ο αυτοκαθαριστικός μηχανισμός του αυτιού μπορεί να μην λειτουργεί καμιά φορά και να προκαλέσει συσσώρευση κεριού.

Για να το αφαιρέσουν, οι γιατροί επιλέγουν μία από τις τρεις διαδικασίες: πλύση, χειροκίνητη αφαίρεση και τοπικά μέτρα. Μπορεί, επίσης, να συνδυάσουν τις 3 μεθόδους.

Στο παρακάτω βίντεο, ο Dr. Paul αφαιρεί χειροκίνητα το κερί από το αυτί ενός αγοριού πριν βγάλει ένα μεγάλο κομμάτι από εκεί.

Μπορεί να είναι αηδιαστικό, αλλά δεν θα μπορέσετε να πάρετε τα μάτια σας από το βίντεο

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share