Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021

Τέλειο: Τύλιξε το χέρι του με ταινία και έκανε το απίστευτο! (Video)

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας μόλις δείτε το βίντεο!

14 Οκτωβρίου 2019 17:10
Τέλειο: Τύλιξε το χέρι του με ταινία και έκανε το απίστευτο! (Video)

Το παρακάτω βίντεο που θα δείτε είναι τέλειο! Τύλιξε το χέρι του με ταινία και έκανε το απίστευτο! Δείτε το και θα ξετρελαθείτε!

Πόσο όμορφο είναι να μεγαλώσουν τα φυτά σας, τα δεντράκια σας και να απολαμβάνετε αυτή την εκπληκτική ομορφιά. Όλες οι γυναίκες έχουν μια φακίδα στο ίδιο σημείο του χεριού τους...Δείτε γιατί!

Σε αυτό το βίντεο ο Γκρόου Βεγκ θα μας δείξει 10 απλά tips για το πως μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν εκπληκτικό κήπο.

Θα σας εκπλήξει η συμβουλή του για το πως βοηθάει το χαρτί τουαλέτας να μεγαλώσουν!

Πετάγεται ο τένοντας στον χέρι σας; Δείτε τι σημαίνει (video)

Πετάγεται ο τένοντας στον χέρι σας; Δείτε τι σημαίνει! Εσείς πόσες γραμμές έχετε στον καρπό σας; Δείτε εδώ τι σημαίνουν!

Ενώ η ανθρωπότητα έχει εξελιχθεί και συνεχίζει να εξελίσσεται σε απίστευτο βαθμό, υπάρχει ακόμα ένα ευρύ φάσμα σωματικών χαρακτηριστικών που διατηρούνται, ακριβώς έτσι όπως μας τα έχουν μάθει οι πρόγονοί μας.

Η πρώιμη εξελικτική ιστορία σίγουρα ενημερώνει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα σώματά μας σήμερα και ακόμη και εκείνοι που βρίσκονται σε διαφωνία με αυτό το συναίσθημα θα βρουν πολλά να συμφωνήσουν όταν δουν αυτό το βίντεο.

Ήξερες ότι το σώμα σου κουβαλάει μια ορισμένη υποτυπώδη δομή που χρησιμεύει για να αποδείξει την εξελικτική μας ιστορία; Οι περισσότεροι από εμάς θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι αυτή η υποτυπώδης δομή μας αποδεικνύει την απλότητα της εξελικτικής μας ιστορίας, αλλά αυτό το βίντεο θα μας βάλει σε δεύτερες σκέψεις… Μήπως είστε από τους ελάχιστους που έχουν το γράμμα Χ στις παλάμες τους; Τι σημαίνει;

Αποτέλεσμα εικόνας για καρπος τενοντας

Ακόμη και πράγματα που φαίνονται τόσο απλά όσο το σχήμα των αυτιών μας επηρεάζονται από τη φυσική εξέλιξη του σώματος και ενώ το ανθρώπινο σώμα πιστεύεται ότι είναι ένας ναός, μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως ένα Μουσείο της δικής μας ιστορίας και εκείνοι που ξέρουν πώς να μελετήσουν αυτό το «Μουσείο» είναι ένα βήμα μπροστά από τους λιγότερο ανοιχτόμυαλους ομολόγους τους.

Αν βρείτε τον εαυτό σας αγωνίζονται με αυτή την έννοια, δεν είστε μόνοι και αυτό το βίντεο χρησιμεύει ως μια πολύτιμη υπενθύμιση ότι υπάρχουν άλλοι που στερούνται μια ορισμένη ποσότητα της εκπαίδευσης σχετικά με τη δομή και την εξέλιξη του σώματός μας.

Για παράδειγμα, έχεις έναν τένοντα που βγαίνει από τον καρπό σου σαν αυτόν; Αν αυτό σας περιγράφει, αυτό το βίντεο προσφέρει μια χρήσιμη εξήγηση για αυτό το χαρακτηριστικό και μπορείτε επίσης να μάθετε περισσότερα για άλλα μέρη του σώματος που μπορεί να μην έχετε το χρόνο να εξετάσετε μέχρι τώρα.

Απίστευτο: Δείτε τι θα συμβεί στο σώμα μας όταν φυσάμε τον αντίχειρα μας!

Απίστευτο: Δείτε τι θα συμβεί στο σώμα μας όταν φυσάμε τον αντίχειρα μας!

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει στο σώμα μας όταν φυσάμε τον αντίχειρα μας...

Το σώμα μας είναι τουλάχιστον παράξενο! Όταν πονάει μία άρθρωση, ένα άλλο πρόβλημα λύνεται ως δια μαγείας και το ανάποδο. Οπότε εάν σας πονάει ο λαιμός σας, έχετε μπουκωμένη μύτη ή κάποιο άλλο από αυτά τα καθημερινά προβλήματα, αυτά τα κόλπα μπορεί να σας βοηθήσουν!

Πιέζοντας συγκεκριμένα σημεία, κρατώντας το μυαλό απασχολημένο και με άλλες χρήσιμες τακτικές, το σώμα μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τις πιο κουραστικές ασθένειες, πόνους και άγχη

Λαιμός με φαγούρα

Το ζεστό τσάι είναι καλό, όπως και γαργάρες με αλατόνερο, αν και τίποτα από τα δύο δεν λύνει εντελώς το πρόβλημα. Ειδικοί λένε πως πρέπει να ξύσεις το αυτί σου! “Όταν τα νεύρα στο αυτί διεγείρονται, δημιουργούν αντανάκλαση στον λαιμό που προκαλεί μυικό σπασμό. Αυτός ο σπασμός μπορεί να καταπολεμήσει τη φαγούρα.

Για να ηρεμήσουν τα νεύρα

Όταν νιώθετε πιεσμένοι και δεν ξέρετε πώς να χαλαρώσετε, ρίξτε λίγο κρύο νερό στο πρόσωπό σας! Ο συνδυασμός του να κρατάς την ανάσα σου και να νιώθεις το κρύο νερό στο δέρμα, κοροϊδεύει τον οργανισμό στο να νομίζει πως έχεις μπει στο νερό.

Τότε, αντανακλαστικά το σώμα χρησιμοποιεί το οξυγόνο πιο αποδοτικά, το οποίο θα σας ηρεμήσει. Ειδικοί λένε πως ακόμα και ένα ποτήρι νερό μπορεί να σας ηρεμήσει.

Το να είσαι γενναίος δίνοντας αίμα

Εάν η ιδέα της βελόνας σας τρομάζει, προσπαθήστε να σας αποσπάσετε την προσοχή! Όταν η νοσοκόμα είναι έτοιμη να σας βάλει την βελόνα, βήξτε ελαφρά. Αυτό θα κρατήσει το μυαλό σας μακρυά από την διαδικασία και από τον πόνο που μπορεί να προκληθεί. Καλό θα ήταν βέβαια να ενημερώσετε την νοσοκόμα για το σχέδιό σας!

Το να ανοίξεις ακόμα και την πιο κλειστή μύτη

Πιέστε με τη γλώσσα σας στο πάνω μέρος του στόματός σας και με ένα δάχτυλο σε κάθε φρύδι. Αυτό θα χαλαρώσει την πίεση στην περιοχή και μέσα σε 20 δευτερόλεπτα θα έχει ανοίξει η αναπνοή σας.

Να μειώσεις τις πιθανότητες να σου αφήσει σημάδι ένα έγκαυμα.

Αντί να πάρετε αμέσως πάγο, προσπαθήστε να πιέσετε μαλακά την καμμένη περιοχή με τις άκρες των δαχτύλων σας. Αυτό θα επαναφέρει την θερμοκρασία της περιοχής πιο ομαλά σε θερμοκρασία σώματος, που θα μειώσει την πιθανότητα να γίνουν φουσκάλες. Το δέρμα σας θα γιατρευτεί φυσικά και δεν θα μείνει καμία ουλή!

Το να εξαφανιστεί ένας πονόδοντος.

Εάν έχετε ευαίσθητα δόντια, αυτό το κόλπο μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή! Όταν αρχίσετε να νιώθετε τον πόνο, βάλτε ένα παγάκι στην πίσω πλευρά του χεριού σας.

Τρίψτε το μπρος-πίσω στην περιοχή ανάμεσα στον δείκτη και τον αντίχειρα. Αυτή η περιοχή είναι γεμάτη νεύρα και ο πάγος θα σταματήσει τα μηνύματα του πόνου από το να διαδοθούν.

Το να γην αγχώνεσαι

Μπορείτε να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε μέσα σε δευτερόλεπτα, άπλα φυσώντας τον αντίχειρά σας. Ακούγεται παράξενο, αλλά έτσι θα ρυθμίσετε την αναπνοή σας και θα ελέγξετε το πνευμονογαστρικό σας νεύρο, που βοηθάει στην μείωση των χτύπων της καρδιάς.

Να απαλλαγείς από τις ημικρανίες αμέσως

Δεν χρειάζεται να παίρνετε ακριβά και εθιστικά φάρμακα για τις ημικρανίες. Με αυτή την αρχαία τεχνική θα καταφέρετε να ανακουφιστείτε και από τον χειρότερο πονοκέφαλο. Χρησιμοποιώντας τον δείκτη και τον αντίχειρα του ενός χεριού, πιέστε στην περιοχή ανάμεσα στον αντίχειρα και τον δείκτη.

Πιέστε και κρατήστε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά και κάντε κυκλικές κινήσεις. Έτσι, θα απελευθερωθεί η κυκλοφορία του αίματος, θα αποσυμφορηθεί η πίεση από τον λαιμό και το κεφάλι και θα απελευθερωθούν τυχόν ενεργειακά μπλοκαρίσματα.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share