Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

Πατέρας με κρυφή κάμερα κατέγραψε τον 6χρονο γιο του επειδή φερόταν περίεργα να κάνει κάτι ανατριχιαστική στις 2 τα ξημερώματα!

Σοκαριστικό!

14 Οκτωβρίου 2019 08:40
Πατέρας με κρυφή κάμερα κατέγραψε τον 6χρονο γιο του επειδή φερόταν περίεργα να κάνει κάτι ανατριχιαστική στις 2 τα ξημερώματα!

Ο Κόντι Ράι θεωρεί ότι είναι ένας πολύ καλός πατέρας.

Διδάσκει τα παιδιά του να μην ενοχλούν ή να χαλούν την ιδιοκτησία των άλλων ανθρώπων, ή να κάνουν σαν τρελά μέσα στο σπίτι. Και νομίζει πως τα παιδιά του τον υπακούν.

Ο Κόντι είναι τόσο ανήσυχος για την ασφάλεια της οικογένειάς του που τοποθέτησε μέχρι και μια κρυφή κάμερα ασφαλείας στο σπίτι για να βεβαιωθεί ότι όλα είναι υπό έλεγχο.

Αλλά, καθώς τσέκαρε για ώρες τα βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του, πρόσεξε κάτι παράξενο. Ο 6χρονος γιος του, ο Ντίλαν, πιάστηκε στην κάμερα στις 2 το ξημέρωμα. Υπνοβατούσε; Ή μήπως φοβόταν τα φαντάσματα; Τι θα μπορούσε να συμβαίνει εδώ;

Να σας θυμίσουμε με την ευκαιρία: Το λιοντάρι ετοιμάζεται να του ορμήξει αλλά αυτός στέκεται ατάραχος! Η συνέχεια; Θα σας κόψει την ανάσα! (Video)

Μέσα σε λίγα λεπτά, ο Κόντι τα κατάλαβε όλα.

Όπως αποδεικνύεται, το μικρό αγόρι έκανε τα μεσάνυχτα όλα τα πράγματα που δεν του επέτρεπε ο πατέρας του να κάνει όταν ήταν ξύπνιος.

Έτρεχε γύρω από το σαλόνι, ισορροπούσε πάνω στο υποβραχιόνιο του καναπέ, άναβε κι έσβηνε τα φώτα όσο πιο γρήγορα μπορούσε… Αυτό το παιδί έκανε σαν υστερικό! Έκανε ό,τι ακριβώς του απαγόρευαν να κάνει!

Ο Κόντι ήταν αρκετά αναστατωμένος με το υλικό, αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω, απ’ το να μοιραστεί το βίντεο στο διαδίκτυο. Υπάρχει ακόμα και ένα τελευταίο κομμάτι του βίντεο στο σύστημα, πριν η κάμερα απενεργοποιηθεί μυστηριωδώς: ένα “κοντινό” του Dylan που καταγράφτηκε στην διαδικασία διακοπής της κάμερας.

Αυτό το βίντεο είναι λίγο ανατριχιαστικό, σχεδόν σαν να βγήκε από ταινία τρόμου! Ίσως ο Ντίλαν να μπορέσει να δικαιολογηθεί αν πει στον μπαμπά του ότι το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν το δικό του θρίλερ!

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Αγόρι 8 ετών πάλεψε με λιοντάρι! Περιγράφει πως κατάφερε να γλιτώσει! (Video)

Η τελευταία λήψη του βίντεο πριν να κλείσει “μυστηριωδώς” η κάμερα!

Όμως κάποια στιγμή η κάμερα έκλεισε! Μυστηριωδώς: Η Τελευταία λήψη του βίντεο σοκάρει!

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share