Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βίντεο σοκ: Τα επεισόδια οπαδών ΑΕΚ με αστυνομικούς!

Μαχαίρωσαν αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ!

1 Οκτωβρίου 2019 07:05
Βίντεο σοκ: Τα επεισόδια οπαδών ΑΕΚ με αστυνομικούς!

Ένα αποκαλυπτικό video με τα όσα εξελίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Νέα Φιλαδέλφεια αμέσως μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ με οπαδούς της τελευταίας να συγκρούονται άγρια με αστυνομικές δυνάμεις, είδε το φως της δημοσιότητας.

Το video ήρθε στην δημοσιότητα από το δελτίο ειδήσεων του Open και σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα οι μάχες σώμα με σώμα που έδωσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ με τους αστυνομικούς.

Μάλιστα, ένας από τους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στο περιστατικό τραυματίστηκε σοβαρά με μαχαίρι.

Δείτε το σχετικό video στο Athensmagazine.gr:

Super League: «Δώρο» στον Ολυμπιακό από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! Κερδισμένοι της 5ης αγωνιστικής οι «ερυθρόλευκοι»!

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έμειναν στο 2-2 και έτσι έκαναν... δώρο στον Ολυμπιακό στη βαθμολογία της Super League μετά από πέντε αγωνιστικές. Super League: Η ματσάρα της χρονιάς!

Η Ενωση κατάφερε και έμεινε όρθια στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟΚ που προηγήθηκε 2 φορές. Kαι το τελικό 2-2 έδωσε σε αμφότερους από έναν βαθμό. Όμως ο Ολυμπιακός έχοντας κερδίσει την Λαμία με 2-0 στο Καραϊσκάκη ξέφυγε και από τους δύο.

Με τις νίκες τους έμειναν ψηλά Ξάνθη και ΟΦΗ, ενώ ανάσα πήρε ο Παναθηναϊκός με το διπλό μέσα στη Νέα Σμύρνη. Η Λάρισα... άλωσε το Χαριλάου, ενώ ο Ατρόμητος αντέδρασε με νίκη επί του Παναιτωλικού που έχει μόνο ήττες.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής της Super League

  • Αρης-Λάρισα 2-3 (10′ Βέλεθ, 12′ Μπρούνο Γκάμα – 20′, 33′ Νούνιτς, 74′ Ουάρντα)
  • Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-0 (2′, 87′ Μανούσος)
  • Ολυμπιακός-Λαμία 2-0 (61′ Σουντανί, 70′ Ελ Αραμπί)
  • ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 3-1 (57′ Φιγκεϊρέδο, 65′ Νέιρα, 88′ Σεμέντο – 51′ Λ. Φερνάντεθ)
  • Ξάνθη-Βόλος 3-1 (40′ Τεσέιρα, 56′ Ντε Αμορίμ, 89′ Φόσε – 91′ Ατιγιάτ)
  • Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 0-1 (20′ Ζαχίντ)
  • ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2 (54′ Τσιγκρίνσκι, 79′ Ντέλετιτς – 16′, 58′ Σφιντέρσκι)

Η βαθμολογία της Super League

Ολυμπιακός 13
Ξάνθη 12
ΠΑΟΚ 11
ΑΕΚ 10
ΟΦΗ 10
Βόλος 9
Λάρισα 7
Αρης 5
Ατρόμητος 5
Παναθηναϊκός 5
Αστέρας Τρίπολης 3
Λαμία 3
Παναιτωλικός 0
Πανιώνιος* -2
*Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με -6 βαθμούς το πρωτάθλημα

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής στην Super League

Σάββατο 5 Οκτωβρίου

  • 17:15 Παναθηναϊκός-Ξάνθη
  • 19:30 Λάρισα-ΑΕΚ

Κυριακή 6 Οκτωβρίου

  • 15:00 Βόλος-Ατρόμητος
  • 17:15 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ
  • 17:15 ΟΦΗ-Πανιώνιος
  • 19:30 Αρης-Ολυμπιακός

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου

  • 20:00 Λαμία-Παναιτωλικός

Super League: Πρώτο "τρίποντο" για το τριφύλλι με Ζαχίντ!

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε σήμερα ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε με 1-0 του Πανιώνιου μέσα στη Νέα Σμύρνη, το πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Ζαχίντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του «τριφυλλιού», καθώς ήταν εκείνος που πέτυχε το νικητήριο τέρμα -και πρώτο της ομάδας του σε κανονική ροή παιχνιδιού- στο 20ο λεπτό με πολύ ωραία εκτέλεση, ενώ έβγαλε τα στοιχεία πουν περιμένει ο Γιώργος Δώνης από αυτόν και σε άλλες περιπτώσεις! Basket League: Έδειξε τα δόντια του με το καλημέρα ο Παναθηναϊκός! (video)

Αντιθέτως, οι «κυανέρυθροι» δεν κατάφεραν, ουσιαστικά, να φανούν απειλητικοί με εξαίρεση κάποιες στατικές φάσεις, με αποτέλεσμα να παραμείνουν το -2 και την τελευταία θέση της βαθμολογίας…

Στα αξιοσημείωτα και τα δύο δοκάρια που είχε ο Παναθηναϊκός, ένα σε κάθε ημίχρονο, με τους Ινσούα στο 45’ και Μπουζούκη στο 47’ να στέκονται άτυχοι και να μην επιτρέπουν μια νίκη με πιο «καθαρό» σκορ για την ομάδα τους.

Το ματς:
Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι δεν είχε πολλές «καθαρές» φάσεις, παρότι μετά τα πρώτα… αναγνωριστικά λεπτά ο ρυθμός του ανέβηκε, με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά «προσεκτικές».

Οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο σε γενικές γραμμές και με μπροστάρη τους τον Ζαχίντ, ο οποίος στο πρώτο 20λεπτο ήταν εκείνος που απείλησε αρχικά στο 8’ με πολύ ωραία ατομική ενέργεια και σκόραρε το πρώτο τους τέρμα σε κανονική ροή αγώνα, με… γκολάρα στο 20ο λεπτό, κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα!

Ενώ στη συνέχεια, αρκέστηκαν σε διαχείριση του προβαδίσματος, με τον Ινσούα πάντως να έχει την ευκαιρία να τους δώσει προβάδισμα… ασφαλείας στο 45’, αλλά το σουτ στην κίνηση να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κότνικ…

Οι Νεοσμυρνιώτες από την πλευρά τους είχαν σημαντικά προβλήματα στην δημιουργία και την ανάπτυξη, με αποτέλεσμα να απειλήσουν μόνο από κάποιες στατικές φάσεις, με σημαντικότερη αυτή του 13ου λεπτού και την αδύναμη κεφαλιά του Μανιάτη.

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά είναι χαρακτηριστικό πως οι παίκτες του πρόλαβαν να απειλήσουν με το 0-2 τρεις φορές μέσα σε ένα πεντάλεπτο!

Όμως, το άνοιγμα της μπάλας από τον ταχύτατο Περέα το 46’, το δοκάρι και η… πλάτη του Κότνικ στο σουτ του Μπουζούκη στο επόμενο λεπτό και ξανά ο Κότνικ στο 51ο λεπτό, στην κεφαλιά του Ζαχίντ, διατήρησαν το σκορ ως είχε…

Με την ψυχολογία υπέρ του, το «τριφύλλι» συνέχισε να ελέγχει την κατάσταση, παρότι δεν μπορούσε να «καθαρίσει» το ματς, για να έρθουν οι δύο κοντινές αλλαγές του Γιώργου Δώνη, προκειμένου να φρεσκάρει την ομάδα του.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Πανιώνιος θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση, έχοντας δύο φάσεις μέσα σε ένα τρίλεπτο, αλλά το γέμισμα του Μιλόγεβιτς πέρασε ανεκμετάλλευτο, ενώ ο Σένκεφελντ έκανε καίρια επέμβαση προ του Τσιλούλη, διώχνοντας σε κόρνερ, στο 69’ και στο 72’ αντίστοιχα!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share