Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πήγε να τα βάλει με Σαολίν μοναχό! Ούτε που πρόλαβε να δεί από πού του ήρθε η κλοτσιά στο πρόσωπο! (Video)

Δείτε τι συνέβη!

30 Σεπτεμβρίου 2019 08:43
Πήγε να τα βάλει με Σαολίν μοναχό! Ούτε που πρόλαβε να δεί από πού του ήρθε η κλοτσιά στο πρόσωπο! (Video)

Ένας σαολίν μοναχός που κατεβαίνει πια σε αγώνες επίδειξης παρουσίασε στον δυτικό κόσμο, και με τον πλέον αποστομωτικό τρόπο, τι ακριβώς είναι το «πολεμικό κουνγκ φου». Το βίντεο που θα σας αφήσει άφωνους!

Ο Σίφου Σι Γιαντζούν από την επαρχία Γιουνάν της Κίνας ανήκει στην 34η γενιά «μοναχών μαχητών» και υπηρετεί την πανάρχαια τέχνη του μέι χουά τσουάν, από την οποία πιστεύεται πως έχουν προέλθει όλες οι πολεμικές τέχνες της Κίνας.

Δείτε πώς ανοίγουν φύλο οι νοικοκυρές στην Κίνα! Τυρόπιτα να γλείφεις και τα δάχτυλά σου! (Video)

Συγκλονιστικό βίντεο: Ο σκύλος μύρισε την καρδιά του αφεντικού του σε ξένο σώμα! (Video)

Ένα συγκλονιστικό βίντεο που σε κάνει να δακρύζεις και που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αυτό του Ινστιτούτου Μεταμοσχεύσεων της Αργεντινής με τίτλο «The Man & The Dog» που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των ανθρώπων πάνω στο θέμα αυτό και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές.

Το σποτ σκηνοθετήθηκε από τον Ροδρίγο Γκαρθία Σαΐθ, με «πρωταγωνιστή» ένα ιαπωνικό σκύλο Χάτσικο, ο οποίος ακολουθεί σε κάθε βήμα το αφεντικό του, έναν ηλικιωμένο άνδρα. Δείτε ακόμα: Σκύλος επαγγελματίας «δραπέτης»! (Video)

Μία νύχτα ο άντρας καταρρέει και πηγαίνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο και... δείτε την συνέχεια στο βίντεο:

Σκύλος έκανε ζημιά και το παίζει πεθαμένος για να την σκαπουλάρει! (Video)

Το σκυλάκι που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο έκανε τη ζημιά του και τώρα ήρθε η ώρα να ζητήσει συγγνώμη με τον δικό του τρόπο.

Η ιδιοκτήτριά του κατέγραψε σε βίντεο την αντίδρασή του όταν εκείνος κάνει τον… πεθαμένο!

Ανατριχιαστικό: Ιδιοκτήτης μαθαίνει τον λυπηρό λόγο που ο σκύλος του τον κοιτά πριν κοιμηθεί!

Όπως είναι φυσικό σύντομα έγινε viral…

Η ξεκαρδιστική στιγμή που ένας σκύλος το παίζει πεθαμένος για να μείνει περισσότερο στο πάρκο!

Ο υπέροχος αυτός σκύλος το έπαιζε πεθαμένος γιατί απλά ηθελε να μείνει παραπάνω στο πάρκο! “Άνθρωπε, καλύτερα να πεθάνω, παρά να φύγω από αυτόν τον παράδεισο!” Αυτό πρέπει να σκέφτηκε αυτό το γκόλντεν ριτρίβερ όταν ο μπαμπάς του του ξεκαθάρισε ότι θα έφευγαν από το πάρκο. “Λυπάμαι, πέθανα!” Αληθινή ιστορία: Σκύλος αρνείται να αφήσει το φέρετρο του αφεντικού του!

Το γλυκό σκυλάκι επέμενε καθώς ο ιδιοκτήτης του προσπαθούσε να τον μαζέψει από το πάρκο Piedmont στην Atlanta. Συνέχιζε να το παίζει πεθαμένος.

Ο σκύλος συνέχιζε το θέατρο μέχρι που εμφανίστηκε το μυστικό όπλο – ένα ξυλάκι. “Το κόλπο με το ξύλο στο στόμα είναι αυτό που τον έκανε να σηκωθεί”, γράφει κάποιος που το είδε, στο YouTube. Χαρά στην υπομονή του!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Τι έκανε ένα πιτμπουλ για να μην του κόψουν τα νύχια;

Δεν φαντάζεστε τι έκανε ένα πιτμπουλ για να μην του κόψουν τα νύχια! Θα πάθετε πλάκα!

Μπορεί το χτένισμα, το μπάνιο και γενικά ο καλλωπισμός των σκυλιών να μην είναι κάτι και τόσο ευχάριστο για αυτά.

Μπορούν να κάνουν τα πάντα για να το αποφύγουν, όπως και ένα θηλυκό πιτμπουλ στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, έπαιξε "θέατρο", κάνοντας ότι λιποθυμάει ώστε να αποφύγει το κόψιμο των νυχιών. Ο τρόπος που το έκανε, από όσο βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο, είναι τόσο πειστικός, που θα μπορούσε άνετα να παίξει σε κάποια κινηματογραφική ταινία, ενώ ταυτόχρονα είναι αξιολάτρευτη.

Διάβασε και αυτό: Λιώσαμε! Δείτε τα χαριτωμένα σκυλάκια να παίζουν με τα μωρά!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share