Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκ! Ελαστικό «βόμβα» σκάει στο πρόσωπο του οδηγού! (Video)

Τρομακτικό!

22 Σεπτεμβρίου 2019 12:43
Σοκ! Ελαστικό «βόμβα» σκάει στο πρόσωπο του οδηγού! (Video)

Ένας οδηγός φορτηγού τραυματίστηκε όταν προσπάθησε να αφαιρέσει αντικείμενο σε ένα από τα λάστιχα του οχήματός του. Τραγωδία στη Φόρμουλα 2: Νεκρός 22χρονος οδηγός! (Video)

Το ελαστικό εξερράγη με τόση ένταση, που μετακίνησε τον άτυχο οδηγό για αρκετά μέτρα. Το ατύχημα έγινε στην πόλη Guiyang, πρωτεύουσα της επαρχίας Guizhou στην Κίνα και κινηματογραφήθηκε από κάμερα ασφαλείας της ταχείας οδού Guizhou-Zunyi.

Πριν βιαστείτε να παρατηρήσετε πως η πόλη Guiyang είναι πολύ μακριά, σας πληροφορούμε πως το φαινόμενο των φθαρμένων ελαστικών στα φορτηγά είναι (σύμφωνα με τη τροχαία) μία από τις πιο συχνές παραβάσεις.

Μία έκρηξη ελαστικού είτε εν κινήσει είτε σε στάση είναι επικίνδυνη λόγω της πίεσης αλλά και του μεγέθους των ελαστικών. Η σφοδρότητά τους είναι έντονη και τα κομμάτια, που εκτοξεύονται είναι πολλά και μεγάλα σε μέγεθος. Δεν είναι λίγες οι φορές, που έχουν τραυματιστεί μοτοσυκλετιστές, οι οποίοι περνούσαν τυχαία δίπλα από το φορτηγό την στιγμή της… έκρηξης του ελαστικού ή που έχουν γίνει ατυχήματα από τα κομμάτια του.

Yπάρχει θεία δiκη: Χτύπησε μοτοσικλετιστή και τον εγκατέλειψε! Δεiτε όμως, τι συνέβη στη συνέχεια..

Yπάρχει θεία δίκη! Χτύπησε μοτοσικλετιστή και τον εγκατέλειψε! Aπό σοβαρό λάθος, χτυπάει τον μοτοσικλετιστή και τον εγκαταλεί…

Aπό σοβαρό λάθος, χτυπάει τον μοτοσικλετιστή και τον εγκαταλείπει. Περισσότερη αξία από το ίδιο το συγκλονιστικό ατύχημα, έχει ο τρόπος με τον οποίο αντιδρούν οι υπόλοιποι οδηγοί….

Ο καθένας από εμάς έχει τουλάχιστον μία τέτοια ιστορία να μοιραστεί. Όπου ένας ασυνείδητος οδηγός χτυπάει ένα μηχανάκι και εξαφανίζεται χωρίς να δώσει δεκάρα για τον οδηγό.

Υπάρχει ακόμα ελπίδα: 3 ιστορίες καλοσύνης που θα σας φτιάξουν τη μέρα!

Οι περισσότερες από αυτές τις ιστορίες, όχι μόνο έχουν άσχημο τέλος, αλλά δεν βλέπουν καν το φως της δικαιοσύνης. Όχι όμως σε αυτή την περίπτωση.

Στο παρακάτω περιστατικό -όπως θα δείτε στο βίντεο- στο Nantong της Κίνας, οι οδηγοί δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια.

Κυνήγησαν τον οδηγό που προκάλεσε το ατύχημα και μάλιστα κατάφεραν να τον κάνουν τσακωτό και μάλιστα με τρόπο που θα ζήλευαν πολλοί χολιγουντιανοί σκηνοθέτες…

Δείτε λοιπόν καταδίωξη made in China στο παρακάτω βίντεο:

Ο καλύτερος οδηγός λεωφορείου στον κόσμο! Μόλις δείτε τι κάνει θα πάθετε “εγκεφαλικό”

Αυτό θέλει κότσια σίγουρα και δεν μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε!

Λογικά πρέπει να αφήνει 2-3 εκατοστά από κάθε πλευρά μέσα σε αυτό το φυσικό τούνελ του τρόμου. Έχουμε δει οδηγούς και οδηγούς αλλά αυτός είναι ένας από τους πιο κορυφαίους που έχουμε δει μπορεί ίσως και ο πιο κορυφαίος.

Δείτε στο βίντεο πως περνάει το όχημα μέσα από το τούνελ από βράχους και καταφέρνει να βγάλει το λεωφορείο έξω χωρίς ίχνος γρατζουνιάς!

Δείτε τον στο βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share