Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019

Σκύλος έκανε ζημιά και το παίζει πεθαμένος για να την σκαπουλάρει! (Video)

Θα λιώσετε με αυτό το βίντεο!

20 Σεπτεμβρίου 2019 19:00
Σκύλος έκανε ζημιά και το παίζει πεθαμένος για να την σκαπουλάρει! (Video)

Το σκυλάκι που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο έκανε τη ζημιά του και τώρα ήρθε η ώρα να ζητήσει συγγνώμη με τον δικό του τρόπο.

Η ιδιοκτήτριά του κατέγραψε σε βίντεο την αντίδρασή του όταν εκείνος κάνει τον… πεθαμένο!

Ανατριχιαστικό: Ιδιοκτήτης μαθαίνει τον λυπηρό λόγο που ο σκύλος του τον κοιτά πριν κοιμηθεί!

Όπως είναι φυσικό σύντομα έγινε viral…

Η ξεκαρδιστική στιγμή που ένας σκύλος το παίζει πεθαμένος για να μείνει περισσότερο στο πάρκο!

Ο υπέροχος αυτός σκύλος το έπαιζε πεθαμένος γιατί απλά ηθελε να μείνει παραπάνω στο πάρκο! “Άνθρωπε, καλύτερα να πεθάνω, παρά να φύγω από αυτόν τον παράδεισο!” Αυτό πρέπει να σκέφτηκε αυτό το γκόλντεν ριτρίβερ όταν ο μπαμπάς του του ξεκαθάρισε ότι θα έφευγαν από το πάρκο. “Λυπάμαι, πέθανα!” Αληθινή ιστορία: Σκύλος αρνείται να αφήσει το φέρετρο του αφεντικού του!

Το γλυκό σκυλάκι επέμενε καθώς ο ιδιοκτήτης του προσπαθούσε να τον μαζέψει από το πάρκο Piedmont στην Atlanta. Συνέχιζε να το παίζει πεθαμένος.

Ο σκύλος συνέχιζε το θέατρο μέχρι που εμφανίστηκε το μυστικό όπλο – ένα ξυλάκι. “Το κόλπο με το ξύλο στο στόμα είναι αυτό που τον έκανε να σηκωθεί”, γράφει κάποιος που το είδε, στο YouTube. Χαρά στην υπομονή του!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Τι έκανε ένα πιτμπουλ για να μην του κόψουν τα νύχια;

Τι έκανε ένα πιτμπουλ για να μην του κόψουν τα νύχια; (Video)

Δεν φαντάζεστε τι έκανε ένα πιτμπουλ για να μην του κόψουν τα νύχια! Θα πάθετε πλάκα!

Μπορεί το χτένισμα, το μπάνιο και γενικά ο καλλωπισμός των σκυλιών να μην είναι κάτι και τόσο ευχάριστο για αυτά.

Μπορούν να κάνουν τα πάντα για να το αποφύγουν, όπως και ένα θηλυκό πιτμπουλ στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, έπαιξε "θέατρο", κάνοντας ότι λιποθυμάει ώστε να αποφύγει το κόψιμο των νυχιών. Ο τρόπος που το έκανε, από όσο βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο, είναι τόσο πειστικός, που θα μπορούσε άνετα να παίξει σε κάποια κινηματογραφική ταινία, ενώ ταυτόχρονα είναι αξιολάτρευτη.

Διάβασε και αυτό: Λιώσαμε! Δείτε τα χαριτωμένα σκυλάκια να παίζουν με τα μωρά!

Γιατί φταρνίζονται οι σκύλοι;

Το φτέρνισμα στους σκύλους είναι κάτι συνηθισμένο, φυσιολογικό και πραγματικά χαριτωμένο! Αλλά γιατί τα σκυλιά φτερνίζονται και τι σημαίνει αυτό; Οι γυναίκες κοιμούνται καλύτερα με σκύλο παρά με άνθρωπο σύμφωνα με έρευνα!

Στην πραγματικότητα, τα σκυλιά φτερνίζονται για πολλούς λόγους. Μπορεί να οφείλεται σε κάτι μικρό όπως μια αντίδραση στη σκόνη, ή σε κάτι πιο σοβαρό. Όλα εξαρτώνται από το πόσο συχνά ο σκύλος σας φτερνίζεται και τι χρώμα έχει η εκκένωση.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο σκύλος σας φτερνίζεται ως απάντηση σε ένα ερέθισμα στον ανώτερο αεραγωγό της μύτης του, με αποτέλεσμα να φτερνίζεται για να αποβάλλει αυτό που τον ερέθισε, όπως κάνουν οι άνθρωποι!

Φτέρνισμα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει τον σκύλο σας όταν παίζετε μαζί του ή όταν παίζει με άλλους σκύλους ότι φτερνίζεται. Σύμφωνα με τους συμπεριφοριολόγους σκύλων, αυτό το είδος φτερνίσματος είναι ένας τύπος επικοινωνίας και πιθανότατα χρησιμοποιείται για να σηματοδοτήσει στον συμπαίκτη ότι αυτό που συμβαίνει είναι διασκεδαστικό ή αγχωτικό. Τα σκυλιά χρησιμοποιούν όλο το σώμα τους για να επικοινωνούν, και το φτέρνισμα είναι ακόμα ένας τρόπος. Αν παρατηρήσετε ότι ο σκύλος σας φτερνίζεται μόνο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ωστόσο, εάν παραμείνουν ανεξέλεγκτα τα φτερνίσματα ή παρατηρήσετε ίχνη αίματος, θα πρέπει να επισκεφθείτε τον κτηνίατρο σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν συμβαίνει κάτι άλλο.

Γιατί φταρνίζονται οι σκύλοι;

Κάτι κόλλησε στη μύτη του σκύλου σας

Εάν βλέπετε ότι ο σκύλος σας φτερνίζει υπερβολικά, ξύνει τη μύτη του ή την τρίβει στο έδαφος (πιο συχνά ή πιο επιθετικά από το φυσιολογικό) ή φτερνίζεται αίμα, μπορεί να έχει κολλήσει κάτι στη μύτη του. Ο πιο πιθανός ένοχος μπορεί να είναι ένα κομμάτι χόρτο, μια τρίχα ή ακόμα και ένα άγανο. Τα άγανα είναι ένας κοφτερός αγκαθωτός σπόρος ενός αγριόχορτου. Αυτά διασκορπίζονται παντού και είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για τα ζώα που τα συναντούν. Τα άγανα μπορούν να κολλήσουν στο ρύγχος, στα μάτια, στο στόμα, στα γεννητικά όργανα του σκύλου ή σε άλλες περιοχές του σώματος και όταν μεταβούν εκεί, μπορούν να μετακινηθούν, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη βλάβη ή ακόμα και θάνατο.

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με τον κτηνίατρο σας εάν υποψιάζεστε ότι κάτι έχει κολλήσει στη μύτη του σκύλου σας και ειδικά αν πιστεύετε πως πρόκειται για άγανο.

Σκύλος μπουκάρει σε πλατό και καταστρέφει το δελτίο ειδήσεων με τον πιο χαριτωμένο τρόπο!

Αλλεργίες σκύλου

Μια άλλη συχνή αιτία φτερνίσματος όπως και βήχα στους σκύλους είναι οι αλλεργίες. Ακριβώς όπως και οι άνθρωποι, οι σκύλοι μπορούν να βιώσουν μια αλλεργική αντίδραση στη σκόνη, τη γύρη, τη μούχλα, το δάγκωμα των ψύλλων, ένα φαγητό ή κάτι άλλο στην ατμόσφαιρα. Εάν παρατηρήσετε ότι το φτέρνισμα του σκύλου συνοδεύεται από κνησμό, καταρροή από τα μάτια ή την μύτη του, βήχα ή συριγμό, καλό είναι να επισκεφθείτε τον κτηνίατρο σας ώστε να εντοπίσει τι προκαλεί την αλλεργία και να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα σχέδιο θεραπείας και διαχείρισης.

Το αντίστροφο φτέρνισμα

Όλοι έχουμε δει το σκύλο μας να εισπνέει δυνατά μέσω της μύτης του και να κάνει ξαφνικά έναν επαναλαμβανόμενο ήχο που μοιάζει με πνιγμό ή σπασμό. Αυτό είναι το αντίστροφο φτέρνισμα. Αυτό το απίστευτα περίεργο αντανακλαστικό μπορεί να βοηθήσει τον σκύλο σας να αφαιρέσει ξένα αντικείμενα και αλλεργιογόνα που έχουν μπει στη μύτη του.

Γενικά, το αντίστροφο φτέρνισμα είναι ακίνδυνο. Εάν όμως δείτε ότι ο σκύλος σας δεν μπορεί να σταματήσει, μπορείτε να τον βοηθήσετε με ήπιο μασάζ στο λαιμό του ή φυσώντας ελαφρώς στο πρόσωπό του. Αυτό θα ενεργοποιήσει το αντανακλαστικό της κατάποσης, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην ελάττωση των σπασμών. Επίσης ο καθαρός αέρας μπορεί να βοηθήσει τον σκύλο σας. Είναι απίθανο να χρειαστεί να δώσετε φάρμακο στο σκύλο σας για το αντίστροφο φτέρνισμα, αλλά ο κτηνίατρος σας μπορεί να συνταγογραφήσει αντιισταμινικά εάν αυτό είναι αποτέλεσμα αλλεργιών ή γίνεται πιο σοβαρό.

Γιατί φταρνίζονται οι σκύλοι;

Ο σκύλος σας έχει κρυολογήσει ή έχει γρίπη

Ακριβώς όπως οι άνθρωποι, τα σκυλιά μπορούν να κρυολογήσουν με αποτέλεσμα να φτερνίζονται. Αν παρατηρήσετε επιπλέον συμπτώματα όπως ρινική καταρροή, πυρετό, υδαρή χρώμα στα μάτια ή γενική έλλειψη ενέργειας, είναι πιθανό ο σκύλος σας να έχει κρυολογήσει.

Τα περισσότερα κρυολογήματα στους σκύλους είναι σχετικά αβλαβή και περνάνε μόνα τους, αλλά καλό είναι να επισκεφθείτε τον κτηνίατρο σας μόλις αρχίσει να παρουσιάζει συμπτώματα (ιδιαίτερα αν ο σκύλος σας είναι πολύ νέος, ή έχει επιβαρυμένο ανοσοποιητικό σύστημα). Ο κτηνίατρος θα είναι σε θέση να αποκλείσει μια σοβαρότερη λοίμωξη που θα μπορούσε να απαιτήσει πρόσθετη θεραπεία.

Εάν ο σκύλος σας φτερνίζεται ανεξέλεγκτα ή έχει άλλα συμπτώματα όπως ο βήχα, ξαφνικό λήθαργο, έλλειψη όρεξης, καταρροή από τα μάτια ή υψηλό πυρετό, ενδέχεται να έχει προσβληθεί από τον ιό της γρίπης των σκύλων όπου και σε αυτή την περίπτωση το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με τον κτηνίατρο σας.Το φτέρνισμα στους σκύλους είναι κάτι συνηθισμένο, φυσιολογικό και πραγματικά χαριτωμένο! Αλλά γιατί τα σκυλιά φτερνίζονται και τι σημαίνει αυτό;

Στην πραγματικότητα, τα σκυλιά φτερνίζονται για πολλούς λόγους. Μπορεί να οφείλεται σε κάτι μικρό όπως μια αντίδραση στη σκόνη, ή σε κάτι πιο σοβαρό. Όλα εξαρτώνται από το πόσο συχνά ο σκύλος σας φτερνίζεται και τι χρώμα έχει η εκκένωση.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο σκύλος σας φτερνίζεται ως απάντηση σε ένα ερέθισμα στον ανώτερο αεραγωγό της μύτης του, με αποτέλεσμα να φτερνίζεται για να αποβάλλει αυτό που τον ερέθισε, όπως κάνουν οι άνθρωποι!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share