Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θα κλάψετε από τα γέλια: Σε τι μπορεί να χρησιμεύσει ένας σπασμένος κρουνός; (Video)

Το βίντεο θα σας λύσει την απορία!

20 Σεπτεμβρίου 2019 16:19
Θα κλάψετε από τα γέλια: Σε τι μπορεί να χρησιμεύσει ένας σπασμένος κρουνός; (Video)

Ειλικρινά κάποιοι άνθρωποι εκμεταλλεύονται όποια ευκαιρία βρουν! Αν δείτε το παρακάτω βίντεο θα κλάψε τε από τα γέλια!

Ένας κρουνός είχε σπάσει και το νερό που εκτοξευόταν πήγαινε τζάμπα... τότε ένας κύριος με το αγροτικό του αποφάσισε να πλύνει λίγο το αυτοκίνητο χωρίς να πάει σε κάποιο πλυντήριο! Αυτά είναι τα καλύτερα βιντεάκια που κυκλοφόρησαν μέχρι στιγμής! Απολαύστε τα! (Video)

Όταν όμως η κάμερα καταγράφει το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ιπτάμενο αυτοκίνητο "απογειώνεται"! ( Βίντεο)

Ένας οδηγός είδε τον χάρο με τα μάτια του, όταν είδε να έρχεται κατά πάνω του ένα "ιπτάμενο" αυτοκίνητο. Το συμβάν απαθανατίστηκε από τον οδηγό από την κάμερα του, όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο. Το αμάξι, αφού είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα, κυριολεκτικά απογειώθηκε και έπεσε πάνω του!

Δείτε επίσης: Το έκαναν πάνω στο καπό του αυτοκινήτου του και το γέμισαν σημάδια! Δείτε τι σημείωμα τους άφησε και θα πάθετε πλάκα!

Τρόμος στον αέρα: Αεροπλάνο γέμισε καπνούς και προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση!

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν επιβάτες της πτήσης VY2118 της Vueling. Το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Βαρκελώνη καθώς η καμπίνα γέμισε με καπνούς.

Όμως η περιπέτεια των επιβατών δεν τελείωσε εκεί. Συνετρίβη αεροπλάνο! Επτά νεκροί και δύο τραυματίες

Η καμπίνα του αεροπλάνου γέμισε με καπνό 20 λεπτά πριν την προσγείωση. Λίγο μετά την αναγκαστική προσγείωση και την ώρα της εκκένωσης του αεροπλάνου οι επιβάτες που ήταν ήδη κατατρομαγμένοι πέρασαν άλλον έναν Γολγοθά.

Το χάος συνεχίστηκε αφού στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης φυσούσαν πολύ δυνατοί άνεμοι και οι φουσκωτές τσουλήθρες που άνοιξαν δεν μπορούσαν να σταθεροποιηθούν έτσι ώστε να μπορέσουν να εγκαταλείψουν με ασφάλεια οι επιβάτες το αεροπλάνο. Ο αέρας έπαιρνε για ώρα τις τσουλήθρες με αποτέλεσμα η εκκένωση να γίνει με μεγάλη δυσκολία και με τους ήδη ταλαιπωρημένους και τρομαγμένους επιβάτες να κινδυνεύουν ακόμα και την ώρα της εκκένωσης.

Αυτοί που εγκατέλειψαν πρώτοι το αεροπλάνο αναγκάστηκαν να κρατάνε τις τσουλήθρες στο έδαφος για να μπορέσουν και άλλοι να εγκαταλείψουν το αεροπλάνο.

Η στιγμή που έχει γεμίσει με καπνούς η καμπίνα του αεροπλάνου

Απίστευτο περιστατικό: Καρχαρίας άρπαξε μηχανή σκάφους!

Ένα απίστευτο περιστατικό έζησε ένας ψαράς στις Μπαχάμες. Την ώρα που ψάρευε ένας κίτρινος καρχαρίας τον προσέγγισε και πριν προλάβει να καταλάβει τι έγινε, άρχισε να δαγκώνει τη μηχανή της βάρκας του.

«Σοκαρίστηκα, δεν το περίμενα αυτό με τίποτα», είπε τρομαγμένος. Oμάδα ερευνητών ήρθε σε απόσταση αναπνοής με γιγαντιαίο καρχαρία!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share