Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τέλειο: Ο αξιολάτρευτος μπαμπάς που χορεύει μπαλέτο με την κόρη του!

Υπέροχος

16 Σεπτεμβρίου 2019 07:21
Τέλειο: Ο αξιολάτρευτος μπαμπάς που χορεύει μπαλέτο με την κόρη του!

Ένας πατέρας τριών παιδιών έκανε κάποιες περίεργες χορευτικές κινήσεις μπαλέτου, ενώ κρατούσε το χέρι της μιας του κόρης, όταν εκείνη τρομοκρατήθηκε πάνω στην σκηνή κατά τη διάρκεια μιας παράστασης. Μπαμπάς μυστικά τοποθετεί μνημείο για τον γιο του, 13 χρόνια μετά, μαθαίνει κάτι συγκλονιστικό!

Στο βίντεο φαίνεται ο Μαρκ Ντάνιελς να πηγαίνει να βοηθήσει την κόρη του που βρισκόταν πάνω στην σκηνή κατά την διάρκεια μιας χορογραφίας μπαλέτου.

Ο τρυφερός μπαμπάς κάνει πιρουέτες και ισορροπεί με χάρη στο ένα πόδι δίπλα στην 2χρονη κόρη του Μπέλα, καθώς οι άλλοι γονείς και οι δάσκαλοι γελάνε.

Ο πατέρας που χάλασε την πρόταση γάμου της κόρης του! Το έγραψε και σε πινακίδα: ''Πες όχι''

Όλοι οι μπαμπάδες έχουν την πεποίθηση ότι η κορή τους θα είναι για πάντα το κοριτσάκι του μπαμπά αλλά αυτός το παραέκανε....
Ο Λιβάι Μπλις έκανε πρόταση γάμου στη φίλη του Άλισον Μπάρον, επιλέγοντας ένα σημείο ανάμεσα στα βουνά της Νεβάδα, ώστε οι φωτογραφίες να είναι τέλειες.

Και ήταν – εκτός από την …εισβολή του πατέρα της Μπάρον, Τζέικ, που εμφανίζονταν στο παρασκήνιο, κρατώντας μια πινακίδα που συμβούλευε την κόρη του να πει «Όχι».

Είπε στο BuzzFeed ότι ο αρραβωνιαστικός και ο πατέρας της είναι στην πραγματικότητα «πολύ κοντά» κι «έχουν πάει σε πολλά ταξίδια παίζουν τένις, κάνουν μαζί ιππασία, ποδήλατο κι άλλες δραστηριότητες».

Και σύμφωνα με την Άλισον, το photobomb του πατέρα της έβαλε χιούμορ στη συναισθηματική στιγμή, με αποτέλεσμα εκείνη να σταματήσει να κλαίει από την ευτυχία και να ξεκινήσει να «γελάει».

Η Άλισον μοιράστηκε τις χιουμοριστικές φωτογραφίες της δέσμευσης της στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και βρήκε μεγάλη ανταπόκριση.

την ανάρτηση του ζευγαριού οι χρήστες των Μέσων έδιναν τα συγχαρητήριά τους, ενώ πολλοί σημείωναν ότι οι μπαμπάδες τους θα κάνουν πιθανώς κάτι παρόμοιο.

Η Άλισον όχι μόνο αρραβωνιάστηκε, αλλά συνεχίζει να ξαναζεί την ευτυχισμένη στιγμή- καθώς οι φωτογραφίες του ζευγαριού έχουν γίνει viral, λαμβάνοντας πάνω από 220.000 likes.

«Έβλεπα πάντα μικρά πράγματα όπως αυτό στο Twitter και τώρα είμαι εγώ. Ήταν επίσης μια από τις καλύτερες μέρες μου, γι ‘αυτό είμαι χαρούμενη που το ξαναζώ», δήλωσε η Άλισον στο BuzzFeed

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share