Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

Απίστευτο περιστατικό: Καρχαρίας άρπαξε μηχανή σκάφους!

Ο απόλυτος τρόμος...

14 Σεπτεμβρίου 2019 14:32
Απίστευτο περιστατικό: Καρχαρίας άρπαξε μηχανή σκάφους!

Ένα απίστευτο περιστατικό έζησε ένας ψαράς στις Μπαχάμες. Την ώρα που ψάρευε ένας κίτρινος καρχαρίας τον προσέγγισε και πριν προλάβει να καταλάβει τι έγινε, άρχισε να δαγκώνει τη μηχανή της βάρκας του.

«Σοκαρίστηκα, δεν το περίμενα αυτό με τίποτα», είπε τρομαγμένος. Oμάδα ερευνητών ήρθε σε απόσταση αναπνοής με γιγαντιαίο καρχαρία!

Αυτό δεν το περιμέναμε: Τεράστιος ροφός κατάπιε ολόκληρο καρχαρία!

Αυτό δεν το περιμέναμε: Τεράστιος ροφός κατάπιε ολόκληρο καρχαρία!

Αυτό δεν το βλέπουμε συχνά! Ξέραμε ότι οι καρχαρίες τρώνε τα πάντα αλλά τελικά και ένας μεγάλοςροφός μπορεί να να φάει ένα καρχαρία! Λαγοκέφαλος επιτέθηκε σε 16χρονο - Έκοψε κομμάτι από το πόδι του!

Η ερευνητική ομάδα Windows to the Deep μελετούσε ένα υποθαλάσσιο ναυάγιο του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου όταν κατέγραψε μια σκηνή που αιφνιδίασε ακόμα και έμπειρους δύτες. Μια ομάδα καρχαριοειδών έχει εντοπίσει κοντά στο ναυάγιο ένα κουφάρι ξιφία και… είχε ανοίξει ένα μεγάλο τσιμπούσι.

Κι ενώ η υποβρύχια κάμερα κατέγραφε διακριτικά την συμπεριφορά των ψαριών κάτι απρόσμενο συνέβη. Ένα άλλο ψάρι ξεκινά να πλησιάζει και επρόκειτο για έναν τεράστιο ροφό. Πρόκειται για είδος που φημίζεται για το μεγάλο άνοιγμα του στόματός του. Οι ροφοί συχνά ξεπερνούν σε μήκος το ένα μέτρο και σε βάρος τα 100 κιλά ενώ υπάρχουν αναφορές και καταγραφές για ακόμη μεγαλύτερα ψάρια.

Όμως ο ροφός που πλησιάζει το κουφάρι του ξιφία δεν έχει διάθεση να ανταγωνιστεί για τον ξιφία: Με μια αστραπιαία κίνηση αρπάζει έναν μικρό καρχαρία και προσπαθεί να τον καταπιεί ολόκληρο...

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Βίντεο σοκ: Λιοντάρι μάχεται ενάντια σε 20 ύαινες!

Μεξικό: Ταύρος έσπασε το σαγόνι γυναίκας ταυρομάχου! (Video)

Δείτε περισσότερα βίντεο και viral θέματα στο AthensMagazine.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share