Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τι έκανε ένα πιτμπουλ για να μην του κόψουν τα νύχια; (Video)

Απίστευτο!

13 Σεπτεμβρίου 2019 11:33
Τι έκανε ένα πιτμπουλ για να μην του κόψουν τα νύχια; (Video)

Δεν φαντάζεστε τι έκανε ένα πιτμπουλ για να μην του κόψουν τα νύχια! Θα πάθετε πλάκα!

Μπορεί το χτένισμα, το μπάνιο και γενικά ο καλλωπισμός των σκυλιών να μην είναι κάτι και τόσο ευχάριστο για αυτά.

Μπορούν να κάνουν τα πάντα για να το αποφύγουν, όπως και ένα θηλυκό πιτμπουλ στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, έπαιξε "θέατρο", κάνοντας ότι λιποθυμάει ώστε να αποφύγει το κόψιμο των νυχιών. Ο τρόπος που το έκανε, από όσο βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο, είναι τόσο πειστικός, που θα μπορούσε άνετα να παίξει σε κάποια κινηματογραφική ταινία, ενώ ταυτόχρονα είναι αξιολάτρευτη.

Διάβασε και αυτό: Λιώσαμε! Δείτε τα χαριτωμένα σκυλάκια να παίζουν με τα μωρά!

Σκυλί πηδάει ξαφνικά στο κρεβάτι της μητέρας και την οδηγεί στο μωρό της… Όταν δείτε γιατί θα συγκλονιστείτε!

Πριν από έξι χρόνια, μια οικογένεια υιοθέτησε ένα σκυλί. Ήξεραν από την αρχή ότι αυτό θα ήταν το νέο τους μέλος. Αυτό που δεν ήξεραν, όμως, ήταν το τι μπορούσε να κάνει το σκυλί για να τους ανταποδώσει αυτά που του είχαν προσφέρει! Θα δακρύσετε: Αγόρι κρατάει αγκαλιά το σκυλάκο του που πεθαίνει και η μητέρα του του τραγουδάει!

Ένα βράδυ, ο Ντιουκ άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα. Το πιστό σκυλί πήδηξε πάνω στο κρεβάτι του ζευγαριού. Έτρεμε τόσο πολύ μέχρι που τους ξύπνησε.

«Το σκυλί είναι τρομερά υπάκουο, έτσι, αυτή η συμπεριφορά μας φάνηκε πολύ περίεργη», είπε η Τζένα.

Ήξερε ότι κάτι πήγαινε στραβά. Ο Ντιουκ ποτέ δεν είχε συμπεριφερθεί έτσι πιο πριν. Το σκυλί τούς οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα της 9 εβδομάδων κόρης τους.

Όντως κάτι δεν πήγαινε καλά. Το κοριτσάκι τους, ηΧάρπερ, είχε σταματήσει να αναπνέει κατά τη διάρκεια του ύπνου της.

Η Τζένα κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. Η Χάρπερ ευτυχώς επέζησε, χάρη στην έγκαιρη ειδοποίηση του Duke.

“Αν ο Ντιουκ δεν μας ξυπνούσε, δεν θέλω να φανταστώ τι θα μπορούσε να έχει συμβεί,” δήλωσε ηΤζένα. “Είναι ο τέλειος σκύλος, ήταν γραφτό να γίνει δικός μας.”

Οι άνθρωποι συχνά αστειεύονται με την αφοσίωση των σκύλων. Κάποιοι μάλιστα θεωρούν τα αδέσποτα σκυλιά κατώτερα. Ο Ντιουκ απέδειξε ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει, όταν με την εξυπνάδα του και την αφοσίωσή του, κατάφερε να σώσει ένα μωρό μόλις 9 εβδομάδων.

Ξεκαρδιστικές στιγμές από ατυχηματα που είχαν...οι τετράποδοι φίλοι μας!

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να βλέπεις το τετράποδο φίλο σου να παίζει και να σου φτιάχνει τη διάθεση!Πόσο μάλλον αν βλέπεις τις γκάφες που κάνει! Χαριτωμένες σκηνές με ζώα και ανθρώπους να παίζουν και να μας χαρίχουν άφθονο γέλιο!

Στο βιντεάκι εκτός από όλα τα παραπάνω μας κάνουν να γελάσουμε με την ψυχή μας και να λατρέψουμε ακόμα περισσότερο τα ζώα!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share